Capitulo 102

6.7K 563 121
                                    

Wat vooraf begon:
Met hem word ik oud........

_____________________________________________

Perspectief Safiyae

Die ene ster betekent veel;)💗

Ik kijk op de klok. Tozz tis 4 uur in de nacht en ik ben super misselijk. Moet dat perse nu? Like forreal. Als ik voel dat mijn maag rondjes begin te draaien, til ik voorzichtig mijn hoofd op. Ik wil niet opstaan me plekje word koud. Ik zet snel de deken goed zodat ie mischien nog warm blijft en met pijn in mijn hart stap ik t bed uit. (Ik belike, wollah ik haat maar dan ook echt haat 't om op te staan wanneer mijn plekje of bed nog warm is. Ben ik de enige? #schrijfsterxx)

Op mijn tenen ren ik naar de douche en begin ik te hangen boven 't toilet. Alles kotste ik uit. "Gaat 't?" Hoorde ik Safouane waarna de licht aanging. Ik waste me handen en knikte. Ik poetste mijn tanden om de smaak weg te krijgen en voelde Safouane vanachter tegen me aan. "Je mag me gewoon wakker maken he, ik wil er voor je zijn. Net zoals ik altijd ben. Dus al kots je midden in de nacht terwijl ik slaap, just wake me up princess" fluisterde hij in mijn oor.

Ik slikte "dankjewel Safouane, maar ik wil je niet zelfs in je slaap lastig vallen" zei ik moeizaam. 'T feit dat hij enkel in zijn boxer tegen me aan zit van achter maakte 't me moeilijk om te praten. "Je valt me nooit lastig, dat weet je" fluisterde hij terwijl zijn lippen mijn nek streelde. Ik zuchte en sloot mijn ogen.

Hij zette zijn lippen hard in mijn nek en begon zachtjes te zuigen. Ik kon bijna niet meer staan en pakte stevig de wasbak vast. Mijn hoofd boog naar achter en hij liefkoosde mijn hele nek. "Pff Safouane" kreunde ik. Hij draaide me om en keek me aan. "Is er iets? Moet ik stoppen?" Zei hij zogenaamd onschuldig. Ik beet op mijn onderlip en plaatste mijn handen op zijn borstkas.

"Wil je dan stoppen?" Fluisterde ik. "Hmm niet fluisteren dan loopt 't niet goed af voor jou" gromde hij. Ik ging op mijn tenen maar kwam nog steeds niet bij zijn oor, zijn mooi lach ging mijn oren binnen en hij tilde me op. Mijn benen sloeg ik om zijn gespierde lichaam heen. "Hmm, en wat als ik blijf fluisteren" fluisterde ik in zijn oor.

Hij begon te lopen naar de slaapkamer "dan heb ik geen genade en krijg je pijn" zei hij hees waarna hij me liet zakken op 't bed. Hij kwam bovenop mij liggen en grijnste. Ik begon het heter te krijgen dan ik al had. "Je hebt 't warm he" fluisterde hij waarna hij mijn jurkje over mijn hoofd trok.

"Geniet ik ga je hard nemen om 4 uur in de nacht" gromde hij.

//

"En hoeveel weken ben je al zwanger?" Vraagt Safouane. Ik kijk hem glimlachend aan. "Bijna 13 weken Safouane" zeg ik zacht. "Dus binnenkort weten we of t een prins of prinsesje is" zegt hij trots. Ik knik en knuffel hem. "Ik heb zo een afspraak gemaakt bij de echoscopiste. Dan kan ze alles na checken enzo" zegt hij.

"Weet je habiba" zegt hij ineens serieus. Hij legt zijn macbook weg en slaat zijn arm om me heen. "Eigenlijk heb ik liever dat niemand achter jou zwangerschap komt" maakt hij zijn zin af.  "Ja snap ik Safouane, want ik heb dat zelf ook liever. Als iemand er iets van weet dan komt 't direct in de kranten en is het wereldnieuws meneertje wereldkampioen boksen" grijns ik. "Klopt, en tegenwoordig gunnen mensen elkaar niks. En enemies hebben we zeker. Wij hebben zoveel bereikt" zegt hij.

Ik knik "helemaal waar, en weet je ik ga alles doen om mijn kind te beschermen" zeg ik. "Komt goed lieverd, er gebeurd jullie niks. En nou yallah omkleden" zegt hij. Ik grinnik en sta op. Ik loop naar boven en stop aangekomen bij mijn inloopkast. Ik hoor de deurbel en daarna de deur openen. Hmm wie zal daar zijn.

Ik trek een cozy grijze trui aan met een losse broek. Ik trek mijn witte Chanel sneakers aan en doe een rose goude Cartier armand om.

Ik kijk in de spiegel en grinnik, mijn staart is ontzettend groot en mijn krullen gaan allen kanten op

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik kijk in de spiegel en grinnik, mijn staart is ontzettend groot en mijn krullen gaan allen kanten op. Ik heb teveel en te krullend haar. Daarom stijl ik altijd mijn haren als ik een staart heb. Ik trek het elastiekje uit mijn haren en kam het door. Dan maar een petje he. Ik trek een witte petje aan die matcht bij mijm outfit en lak me nagels in de tint grijs van mijn trui.

A little bit parfume and a lipstick and i'm done. Ben nou wel benieuwd naar wie er de net aanbelde. Ik ga naar beneden en zie Safouane de keuken uitlopen. "Safouane wie belde er aan?" Vraag ik terwijl ik rondkijk. Hij grijnst "wil je wel weten he." Ik knik ongeduldig. Hij pakt mijn handen vast en begeleid me naar de bank waar hij me laat zitten. "Eerst ogen dicht" zegt hij.

"Kan ik niet" zeg ik. "Kan je wel" zegt hij. "Niet!" "Wel!" "Niet!" "Wel!" "Niet!" Hij begint me te kietelen "ogen dicht jij heks" grinnikt hij. Ik proest het uit van 't lachen. "Okeee st stohop i i ik ga luisteren" breng ik moeizaam uit. "Zeker?" Ik knik hevig. Hij grinnikt en stopt. "Okey ogen dicht en steek je handen uit. Ik sluit ongeduldig mijn ogen en streek mijn handen uit.

"Yallah" zeg ik. Ik hoor hem lachen en even later voel ik een doosje in mijn handen. "Is dit wat ik denk dat 't is?" Vraag ik over emthousiast. "Kijk maar" zegt hij. Ik open mijn ogen. "NEEE INNI BILLAH???" Gil ik. Het is een Iphone XS Max Gold. "Dankjewelllllll Safouanee!!!" Gil ik en ik knuffel hem stevig. "Niet ik bedankt maar jij bedankt habiba" zegt hij en hij slaat ook zijn armen om me heen.

Ik herinner me opeens zijn telefoon gesprek waarin hij vroeg of het al binnengekomen was. Remember? Nou t was dus al die tijd over deze telefoon.

"Nee wollah Safouane dankjewel!" Zeg ik en ik druk een kusje op zijn wang eigenlijk zijn perfecte baardje maar okey. "Dat is wel 't minste wat ik kan doen" zegt hij. Hij tilt me op "en nu naar jou afspraak" lacht hij. We lopen naar de deur en trekken onze jassen aan. Ik pak snel mijn tasje uit de huiskamer en kijk glimlachend naar mijn Iphone XS Max op tafel. I'm so happy!

"Kom" zeg ik. Hij slaat zijn arm om heen "wil je rijden?" Ik knik "duhh" lach ik. "Ewa welke auto?" "Bentley" grijns ik. Hij pakt de juiste auto sleutels en overhandigt ze me.  "Let's go prinses."

Als ik naar de sleutels kijk schiet me iets te binnen. Ik ga Safouane nog een keer verrassen met iets super groots. Hij wil het deze week al halen maar ik ga 'm hopelijk voor zijn. Me vader helpt me wel met alle papieren etcetera. Hij word zo blij he!

Helloo best people❤

13 weeks pregnant a neef. Hhhh, hoe is het met jullie? Voor de meeste is vakantie begonnen en voor het zuiden afgelopen maar toch fijne vakantie iedereen💓

Mijn "vakantie" zeg maar gerust leerweek is ook begonnen:( Voor degene die ook veel moeten leren veel succes! Moge Allaah jullie bijstaan honeys💕

Wat vinden jullie, moeten ze de zwangerschap verborgen houden? Ik vind van wel, eyes everywhere.

Mensen i already said this but, if something is wrong just pm me. I want you all to be happy my sunshines😻⚡

Don't forget to vote and comment🖤

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu