Capitulo 47

7.2K 742 453
                                    

Wat vooraf begon:
Ik liep naar buiten en stak een sigaret aan. Ik rookte hem en gooide m daarna weg. Ik heb vandaag al zoveel sigaretten gerookt dat het mijn 2e pakje alweer is. Pfff ik kan mijn pijn niet eens beschrijven. Ik stapte mijn auto in en reed naar huis.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Eerst even stemmen hbiba💕💓

Aangekomen thuis loop ik de trap op naar boven waar ik een douche neem. Als ik klaar ben met douchen en omkleden kijk ik in de koelkast. Ik heb honger maar geen zin in eten. Ik heb fking nergens zin in en ik krijg niks door me keel. Ik sluit de koelkast weer en loop naar de balkon.

Ik pak een pakje marlboro uit mijn zak en steek een sigaret aan. Sommige dingen herinner ik nog wel van mijn ouders. Hele kleine dingetjes maar voor mij zijn ze groot. Zoals hoe mijn me veters strikte of me vader me duwde op de schommel. Ik gooide mijn sigaret weg en liep terug naar binnen.

Ik dacht aan de woorden van Samir. 'Ga uit die shit het is voor niemand goed' daar kwam het op neer. Ik had Safiyae beloofd dat voor we zouden trouwen ik uit de drugs zou zijn want ze wou niet op zwart geld leven. En ik, ik was van plan om al dat harde werken te laten vallen om echt uit de onderwereld te gaan want ik zou alles doen om haar gelukkig te maken. Eindstand stank voor dank.

Pff straks ga ik nog huilen. Alle pijn die ik in mijn leven heb gevoeld laat ik binnen in mij. Ik huil niet ik schrijf mijn tranen op. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en zie dat yassine me belt. Ik neem op.

Telefoongesprek

Ik: ewa broer hoe s tie?
Yassine: gewoon shek?
Ik: zijn gangetje
Yassine: ewa ik kom langs broer
Ik: saff ik spreek je zo
Yassine: challas
Ik: thallah

Einde telefoongesprek

Ik dronk een glas bacardi en besloot wat zaakjes te regelen en te werken. Ik moest immers nog veel doen.

Perspectief Safiyae

"Schat gaat het" hoorde ik souraya bezorgd zeggen. Ik knikte. Ze veegde mijn tranen weg. "Pff het gaat niet goed met je waar denk je steeds aan" "gewoon aan de gedachte van hoe het was met Safouane onze herinneringen hoe gelukkig ik was." "Laat het schat laat het los dat gaat mischien niet makkelijk maar we doen het in stapjes. Hij weet niet wat hij laat gaan er is maar 1 zo een Safiyae zoals jou" ik snikte en knufelde haar voor de zoveelste keer.

"Het is gewoon veel moeilijker dan ik dacht ik hou echt van hem. Hij is gewoon perfect. Hij is zelfs mooier en liever en leuker en grappiger en loyaler en bezorgder dan de de jongen waar ik vroeger van droomde" "pfff Safiyae op die manier ga je hem nooit vergeten, zet hem uit je hoofd"

"weshh denk je dat gaat fking zo makkelijk. Ik hou kaulo veel van hem" huilde ik. "Eyemma 7enou hoeveel tranen heeft een mens wel niet. Ik weet dat je van hem houd en dat het niet zo makkelijk gaat maar je moet toch doorgaan met je leven."

"Dankjewel dat je er altijd voor me ben in moeilijke tijden" "en dat zal ik altijd blijven doen ook" ik glimlachte zwakjes en knuffelde haar stevig. Ze keek op haar telefoon en stond op "schatje ik moet gaan want me vader en Adam zijn niet thuis en Soufiane komt straks pas. Ik wil me madre niet alleen laten" zei ze terwijl ze me spijtig aankijkt. "Tuurlijk hbiba ma3lish" "voor ik ga schakel jij je telefoon aan zodat ik je kan bereiken" zei ze streng. Ik moest slikken en knikte moeizaam. Met trillende vingers schakelde ik mijn telefoon aan en legde m gelijk weg.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now