Capitulo 31

8.7K 545 392
                                    

Wat vooraf begon:

Waar blijft de engel des doods, ik wil weg. Ik moet weg voor ik mezelf iets aan doe.

"het is of zij het huis uit of ik aan jou de keus papa......"

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Vraagje vinden jullie het leuk dat ik steeds een foto van haar outfit laat zien en hem beschrijf of hebben jullie liever dat ik zeg ik kleedde me om en klaar?💕

"Jij het huis uit." Kwam er moeizaam uit zijn mond. Het gevoel dat ik op dit moment ervaar is onbeschrijfelijk me vader de enige ouder die ik nog heb heeft zojuist een vrouw die hij ene paar weken kent verkozen boven zijn bloedeigen dochter. Ik kon geen woord meer uitbrengen het was alsof iemand mijn hart indrukte en hem uitperste alsof het een sinaasappel was. Alles werd eruit geperst.....

Ik liep huilend de trap op naar boven dit had ik nooit verwacht van hem. Mijn eigen vader die me zo behandeld. De enige die ik nog had. Het word me allemaal teveel. Ik zucht en veeg mijn tranen weg ik pak een sigaret en steek die aan. Net wanneer ik dacht dat alles goed ging stort me leven weer in. Net wanneer ik opnieuw aan het bouwen was. 

ik ben boos, boos op mezelf, boos op de mensheid. ik ben boos op iedereen. denken ze dan dat ik geen gevoelens heb? ik ben ook een mens, hoeveel moet een mens wel niet verdragen.

Ondertussen dat ik rook maak ik een koffer klaar ik loop naar mijn inloopkast. 30 koffers is zelfs te weinig en mijn collectie schoenen? Ik hoorde de ringtoon van mijn telefoon en keek op het schermpje. Safouane. Wat als hij merkt dat ik huil ik kom altijd met mijn problemen bij hem Ik besloot toch op te nemen. "heyy dikbil ik wou je stem horen voor ik ging slapen." Mijn hart smolt.

Perspectief Safouane

Ik geef de bezorger zijn geld en neem de sushi aan. Ik loop terug naar de 3e etage en loop mijn kantoor binnen ik word gebeld door Yassin en neem op. "Yo." "Fakka broer hewa." "Goed ik belde om te zeggen dat ik de shekem (verrader) heb gevonden." "Aitt goed werk sahbi. Heb je alles al nagechecked wie het is en of het familie is van Safiyae." "Tuurlijk broer ze zijn niks van elkaar. Ik heb zelfs Double check gedaan." "Is goed zoek hem en breng hem naar een van mijn panden die zebbi gaat hopen dat hij nooit heeft geleefd." "Saffi thallah" "cioa" en ik hang op.

Die hebben we ook gepakt dan. Ik eet mijn sushi op terwijl ik naar wat andere drugsdealers uit andere landen mail om te weten hoe het ervoor staat. Ik kan niet in de hele wereld tegelijk zijn. Na hard gewerkt te hebben ben ik helemaal uitgeput. Ik neem een douche en poets mijn tanden. Voor ik ga slapen wil ik mijn prinsesje haar stem nog even horen.

Ik pak mijn telefoon en bel haar ze neemt gelijk op. "Heyy dikbil ik wou je stem horen voor ik ging slapen." Het blijft stil aan de andere kant van de lijn. "Babe is er iets?" Het blijft nog steeds stil ik voel dat ik begin te stressen. "I-ik ik ga weg uit huis." "Wat? Neem genoeg kleding alleen voor morgen mee ik kom je nu meteen ophalen en ik wil van a-z weten."

Ik hang op en pak de autosleutels ik trek mijn jas aan en stap de auto in en rijd naar Safiyae. Ik app haar en zeg dat ik al voor de deur sta. Ze komt aanlopen en ik zie meteen dat ze heeft gehuild ik voel mezelf woedend worden. "Safouane niet boos worden het was mijn vader." Ik omhels haar en zeg "schatje kom we gaan naar huis mijn huis is ook jou huis." Ze knikt en stapt in ik stap ook in en rijd naar huis.

Perspectief Safiyae

Hij begint te rijden. Onderweg is het stil wat ik wel fijn vind. Bij Safouane's huis stappen we uit. Hij opent de poorten en deuren en we stappen naar binnen. Hij tilt me op en gaat zitten op de bank en plaats me op zijn schoot mijn hoofd leg ik op zijn borstkas neer. Ik voel de tranen prikkelen en Safouane weet me te sussen "vertel maar schatje."

"Me vader heeft een nieuwe vrouw en die vrouw is niet zomaar een normale persoon ik de domme Safiyae gaf haar nog een kans maar wat doet zij ze slaat me en dan zegt ze tegen me vader dat ik lieg en me vader gelooft haar natuurlijk hij heeft liever haar dan mij." Hij kijkt me peinzend aan "hbiba je weet toch dat de waarheid altijd boven water komt en doordat ik met je vader heb gewerkt weet ik als de beste dat hij alles voor je over heeft hij kan niet zonder je."

Zijn woorden deden me goed dat had ik nodig iemand die vertrouwen in me heeft. "Safouane een andere jongen zou een meisje proberen te sussen maar jij vraagt naar het verhaal achter mijn tranen je bent een echte man." Zeg ik en dat meen ik oprecht hij is me niet alleen komen troosten maar vroeg ook naar het verhaal achter mijn tranen. precies wat ik nodig had

Ik zie de geluk in zijn ogen twinkelen  "je bent perfect." fluistert hij hees ik glimlach naar hem. "Morgen stuur ik een paar van mijn mannen naar jou huis ze zullen je kamer leeghalen en alles hier in je nieuwe kamer plaatsen." Ik knik hij tilt me op en legt me op de bank neer "spring op mijn rug." Ik spring op zijn rug en jij draagt me naar de 2e etage en legt me neer voor een deur

"dit is nu jou kamer de kamer daarnaast is de mijnes." "Dankjewel dat je er altijd voor me ben." "Altijd" fluistert hij en hij drukt een lange kus in mijn nek. Ik loop de kamer in en hij loopt naar zijn kamer. Ik heb zelfs een eigen douche in deze kamer. Ik trek mijn nachtjurkje aan. In een spijkerrok slapen gaat niet. Ik reinig mijn gezicht en poets mijn tanden en stap het bed in.

Ik blijf maar rondjes draaien en kan niet slapen ik heb barstende koppijn. Het feit dat mijn vader me soort van het huis uit heeft gezet doet ontzettend pijn. Ik kan me er niet bij neerleggen. Hoe zou jij je voelen in mijn situatie? Ik kijk op de klok half 3. Ik besluit te kijken wat Safouane doet. Ik stap het bed uit en loop zijn kamer binnen.

Hij zit met zijn rug naar me toe op zijn telefoon waardoor hij met niet merkt. Ik neem plek op het bed en hij draait zich om ook al is het donker ik zie zijn felblauwe ogen mij aankijken. "Wat is er babe?" Hoor ik zijn bezorgde stem. Hij gaat recht zitten en trekt me naar zich toe zodat ik tussen zijn benen in zit met mijn rug tegen zijn blote borstkas aan.

"Ik kon gewoon niet slapen" zeg ik. "Ewa dan laat ik je wel slapen prinsessen moeten als prinsessen behandeld worden." Ik begin rood te worden en ondanks dat het donker is zag hij het ik zei "Aww kapot liefff prinsje."

Hij tilde me op en legde me naast hem neer hij ging liggen en trok me naar zich toe en zette me hoofd neer op zijn blote gespierde borstkas daar precies op de plek van zijn hart ondertussen ging hij met zijn hand door mijn krullen. Ik ging met mijn vinger langs zijn duidelijke sixpack zo mooi die blokjes,. 'Alles komt goed, dat beloof ik je. niet teveel denken seyno we komen er samen wel uit. de tijd zal de wonden helen." en zo bleef hij door ptaten terwijl ik ondertussen luisterde naar zijn hartslag en voor ik het wist sliep ik.

Perspectief Safouane

Ik tilde haar op en legde haar naast me neer. Ik ging liggen en trok haar naar me toe haar mooie hoofdje legde ik neer op mijn borstkas. . Ze streelde mijn sixpack en luisterde aandachtig naar mijn hartkloppingen die als muziek in haar oren klinkt. Ik ging met mijn hand door haar mooie gouden krullen en fluisterde lieve, bemoedigende woorden naar haar. en algauw merkte ik dat ze sliep.

Ik wil haar wel vaker laten slapen. Ik moest glimlachen en knipte het lichtje voorzichtig uit zonder teveel bewegen anders word mijn diamantje wakker. Ik sloeg een arm om haar heen en drukte een kus op haar voorhoofd en kort daarna sloten ook mijn ogen.

Heyy bolliess💕

gek begin van dit hoofdstuk maar fijn einde. druk op t sterretje dames.

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now