Capitulo 33

9.5K 514 342
                                    

Wat vooraf begon:
Hoe meer dichtbij de persoon kwam hoe minder ik kon ademen elke stap die hij zette voelde als een mes die stak in mijn hart. Steeds stroomde het bloed minder door mijn lichaam. Alles stopte. Hij kwam steeds dichterbij wat zorgde voor steeds meer pijn alsof hij mijn keel steeds harder dichtkneep ik knipperde een paar keer met mijn ogen ter bevestiging dat is de moordenaar van Safae........

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Er komt in het volgende deel of daarna een Q&A met mij stel al je vragen die je hebt aan mij of aan de personages ik zal ze allemaal beantwoorden

Ik knipperde weer met mijn ogen alles werd weer normaal. Nu pas merkte ik dat Safouane me op zijn schoot had getrokken. "Safiyae je bent wakker" zei hij geschrokken. "W-w wakker hoe bedoel je wakker?" Je was flauwgevallen prinsesje gaat het je hebt me echt laten schrikken." Ik kan het niet meer de moordenaar van Safae was hier en er is niks wat ik er tegen kan doen maar 1 ding weet ik zeker dat is dat ik het me zeker niet verbeeld. Wat wil hij van me hij doet dit expres hij wil dat ik denk dat ik gek aan het worden ben.

"Dikbil ga maar iemand anders voor de gek houden maar mij niet ik weet dat er iets met je is wat is er?" Zal ik het hem vertellen ik weet zeker dat hij zal denken dat ik het me verbeeld en et nog niet overheen ben en dat het nog vers is blablabla. "Je kan het me vertellen." Stelt hij me gerust. Ik voel mijn ogen al tranen

"Ik zag de moordenaar van Safae. Safouane hij wil iets van me hij gaat me vermoorden en verkrachten en pijn doen en mishandelen en slaan en schoppen en......" "rustig rustig rustig Safiyae zolang ik er ben komt niemand in jou buurt dat beloof ik je ik zal je beschermen tot op mijn laatste adem. Zolang je mij heb hoef je je nergens zorgen over te maken." Zegt hij terwijl hij me tegen zich aandrukt. Ik huil het uit. "Telkens als ik mijn ogen sluit zie ik hem weer voor me. Ik hou het niet meer vol." Huil ik. Ik kijk op maar Safouane die mijn tranen wegveegt.

"schatje inou ik ben er wees niet bang en ik zweer het ik heet geen Safouane el ***** als ik geen wraak ga nemen op die hoerenzoon wie aan jou komt komt aan mij." Zegt hij boos. Hij drukt een lange kus op mijn lippen en direct krijg ik het warm. Mijn buik doet ontzettend pijn van het feestje die de dieren daar houden. Mijn hart klopt zo snel. Hij haalt zijn lippen weg en plaats zijn voorhoofd op mijn voorhoofd terwijl hij met zijn duimen mijn tranen wegveegt.

"Bedankt Safouane ik voel me weer beter." "Kwam dat door de kus of door mijn woorden" grijnst hij. Ik geef hem een speelse klap. Alleen bij hem kan ik me veilig voelen. Ik merk dat ik nog op zijn schoot zit in het lokaal en sta op. Hij slaat zijn arm om me heen en we gaan naar de auto.

Perspectief Safouane

Mijn pareltje❤ Het gaat echt niet goed met haar en ik ben bezorg om haar. Ik zal de moordenaar van haar tweeling binnenkort eens effe een onaangenaam bezoekje bezorgen. Ik maak me echt zorgen en morgen moet ik weg ik kan haar niet alleen laten dat zou ik nooit doen. Ik stop de auto voor het huis en stap uit waarna ik de deur voor haar open.

Ik heb en idee waarom neem ik haar niet gewoon mee? Vanavond zal ik het haar vertellen. Ik ga die shekem morgen wel mishandelen. Vandaag mogen abdel en Yassin want ik blijf bij mijn dikbil. "Schat je hebt toch je afspraak met Souraya en Alae afgezegd?" Vraag ik voor de zekerheid terwijl ik de laatste deur open. Ze knikt. "Is goed, ik blijf vandaag bij jou babe." Ze glimlachte liefjes en knikt.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now