Capitulo 68

7.1K 681 239
                                    

Wat vooraf begon:
"En?" Vroeg Yassine. "Slecht man, beter dat ze het niet weet" zuchtte ik.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Niet vergeten op dat sterretje te drukken die het mooiste is in het geel/oranje🙂💕

"Komt goed en als ze het nou eenmaal weet zal ze nog gelukkiger zijn dan ze al is en voor eeuwig dankbaar" zei Abdel. "Ze verdiend dit en veel meer" zei ik en ik nam een slok van mijn Red Bull.

"Trouwens neem je haar mee naar Peru?" Vroeg Abdel. "Ja man ik wou eerst niet want het is te gevaarlijk en dan neem ik een groot risico maar ik wil haar niet achterlaten, dan moet ik afsheid nemen van haar en kan ik haar niet elke dag zien" zei ik. "Ahwww" zei Abdel. "Ahww" deed Yassine hem na. "Ahww homo's" deed ik ze na. "Ahwww lesbies" deed Abdel.

"Kifesh lesbies? Kan niet eens" zei ik. "Ja wollah gekke appie" zei Yassine. "Ja wat kwam toch in me op ehh neusapen" zei hij. "Jonge jonge het gaat echt niet goed met jou" zei ik terwijl ik met mijn hand zijn voorhoofd voelde. Hij zette zijn hand ook op zijn voorhoofd en zei "wtf ik ben niet eens warm met je 'het gaat niet goed met jou.'"

"Zeg wollah deze meen je" lachte Yassine. Hij voelde weer aan zijn voorhoofd en zei "wollah deze meen ik, kom dan voelen." "Ya Allah kom deze jongen helpen" zei ik. "Kkr op ehh johny's ik heb geen hulp nodig voel me prima." "E shek ie shef sithabie In Sha Allah (moge allah jou beter maken/genezen)" zei ik.

We moesten alle 3 lachen. Na onze pizza's op gegeten te hebben, betaalde ik en liepen we alle 3 naar onze auto. "Ik spreek jullie nog boys" zei ik. "Ja sws" "thallah" zei Abdel. Inmiddels was het al middernacht. Ik stapte in en reed naar het ziekenhuis. Ik ga naar haar en Mohammed mseken. Mohammed blijft daar slapen dus Safiyae blijft mooi bij mij.

Perspectief Safiyae

"Ja beloofd ik ga echt vaker komen" zei ik en ik groette ze nog voor de laatste keer. "Saff benti dan zien we elkaar nog" zei geltou. Ik stapte mijn auto in en keek eerst nog op mijn telefoon. Mijn vader komt morgen pas thuis en Safouane appt me net om te vragen of ik bij hem blijf. Ik ga dan eerst naar huis om een outje uit te zoeken voor morgen. Ik heb het zo gemist om in zijn warme vertrouwde armen te slapen met mijn hoofd op zijn gespierde borstkas luisterend naar zijn hartkloppingen.

My god wat heb ik dat gemist.

Ik parkeerde en stapte uit. Ik stak de sleutels in de deur en liep naar mijn kamer. Ik ben zo moe en uitgeput het is echt laat. Ik liep langs mijn moeders kamer en liep snel door naar de mijnes. Ik mis mijn moeder zo erg.

Jullie zullen nu vast wel denken met de tijd zal het beter gaan maar je moeder missen zal niet beter gaan. Nooit! Nu niet, nooit niet. Je moeder is gewoon je leven, je wereld je hart. Ze was altijd mijn rots in de branding en mijn steunpilaar. Als er iets was wist ik altijd dat ik bij haar terecht kon.

En die gedachte alleen al dat ik bij haar terecht kon om mijn hart te luchten maakte me spontaan gelukkig. Maar de gedachte dat dat niet meer kan doet zo veel pijn. Elke dag, dag in dag uit voel ik pijn en leegte. Ik sleep mezelf de dagen door. Met elke stap die ik zet en alles wat ik doe denk ik hoe zou het zijn als mijn moeder er was. Of hoe zou het zijn als Safae er was. Wat zouden we nu dan doen? Ik zou dan nu aan tafel zitten lachen met haar en me moeder en vader.

Maar nee dat is enkel een droom die nooit uit zal komen. Sommige dromen zijn dromen en niks meer. Sommige dromen zullen nooit uit komen. Niet alles is mogelijk.

Ik twijfelde maar liep toch mijn moeders kamer in. Gelijk drong haar geur mijn neus binnen en voor ik het wist stroomde de tranen naar beneden.

"Mama alsjeblieft kom terug, ik zal je nooit meer tegenspreken, ik zal nooit meer zuchten als je me iets vraagt, ik zal je gehoorzamen. Mama kom toch terug ik heb pijn, ik mis je veels teveel. Mama kom please terug en ga weer met je handen door mijn haar. Sorry mama, sorry voor alles, sorry voor de keren dat ik je heb teleurgesteld, sorry voor als je ooit een traan door mij heb laten vallen. Kom alsjeblieft terug ik zal voor altijd naar je luisteren. Vertel me please weer hoe trots je op me ben en hoeveel je van me houd, please mama kom terug zie je dan niet dat ik zoveel pijn lijd" fluisterde ik huilend en gebroken terwijl ik naar mijn ring keek die van haar was en de geur van haar kleren opsnuif en mezelf klein maak in haar bed.

"Mama, mama waar ben je?" Huilde ik zachtjes. Waarom mama? Waarom zeg me waarom? Ik zeg mama en besef me nog steeds niet dat ik nooit antwoord zal krijgen. Als ik van school kom zal ik je nooit meer in de keuken zien. Ik zal geen kus meer van je krijgen. Nu niet, nooit niet.

Hoe kan een persoon zonder moeder leven. Hoe zeg mij hoe?

Gelijk dwaalden mijn gedachtes af naar Safouane die zijn hele leven al zonder moeder heeft geleefd en zonder vader. Ik heb echt nog nooit iemand gezien die zo sterk is. En dan komt er nog bij dat zijn enige broer hem gewoon pijn deed. Dat noem je pas een echte man. Hij verbergt zijn pijn voor iedereen maar bij mij kan hij huilen maar doet hij dat? Nee. Heeft hij dat ooit gedaan? Nee.

Maar ik ben blij dat hij weet dat hij altijd bij mij terecht kan altijd. Hij houd me ook staande. Ik stond op en veegde mijn tranen weg. Ik praat mezelf elke dag de moed in met het komt goed maar ik weet dat het niet goed zal komen. Nooit, ik moet gewoon wennen aan dit leven. Het is niet anders.

Ik liep naar me kamer en stapte de douche in waar ik mezelf wat opfriste. Ik lijk bhel shi zombie ofzo maar oké. Ik pakte een grote tas en stopte er van alles in. Ik ben echt blij met Safouane. Ik weet dat ik tenminste altijd bij hem terecht kan en gelukkig heb ik mijn lieve papa'tje nog.

Hallooo lekkertjesss❤

Oefff wollah ik ben zo blij is kapot lekker weer Ma Sha Allah. Morgen nog erger😍. Ik heb het gevoel dat het ramadan is. Het weer de geur alles alsof het ramadan is. Ik denk dat steeds. Besef hoeveel zin ik heb in de ramadan😍❤.

Wollah ik houuuuu van Abdelllll.

Question of the day: Als je je leeftijd mocht uitkiezen hoe oud zou je nu dan willen zijn? En waarom? Ik denk 19 jaar dat vind ik een mooie leeftijd en je word niet gezien als een klein kind ofso hahaha.

Quote of the day:
~Wraak nemen op iemand is niet nodig. Mensen die jou flashen achter je rug, zullen ook geflasht worden. Wat ze bij jou doen, Allah geeft het ze terug. Is het niet in dit leven, dan in het hiernamaals.

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now