Capitulo 13

11.3K 582 337
                                    

Wat vooraf begon:
"Wat kijk je zo." Vroeg ik lachend. Hij tilde me in 1 beweging op en kuste me liefdevol en teder. Hij liet me los en me wangetjes kleurde rood. Hij knipoogde naar me en zei "en nu mag je gaan." Mijn buik stond op ontploffen. hij liep de school uit, wat een leukerd is t ook. Ik kreeg opeens 1 berichtje en opende het. Het was van onbekend en er stond:

Beter blijf je uit de buurt van Safouane wil je je zorgeloos leventje behouden. Blijf weg van 'm en anders.......

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Ik kijk naar het berichtje. Ughhh sommige mensen hebben echt geen leven dat ze anoniem achter een schermpje berichtjes sturen. Rare baby's. Back to the point ik pakte mijn telefoon op en zag allemaal berichtjes van mijn moeder. Ik reageerde erop met dat ze snel naar Frankrijk moet gaan voordat het erger word. Want ik kan me moeder niet verliezen mijn wereld mijn alles. Mijn tranen prikkelen alweer maar ik knipperde ze snel weg. Ze vertrekt morgen al.

De bel ging dus het was pauze ik pakte snel mijn tas uit het lokaal en Souraya liep naar me toe. "Schatje ik kan vanmiddag niet afspreken. Me moeder en vader gaan naar familie in België en natuurlijk moest ik weer mee omdat Soufian en Adam ook meegaan." "Maakt niet uit maar we moeten echt snel bijpraten ik moet je niet normaal veel vertellen." "Is goed. Morgen dan." En zo raakte we in gesprek.

Daarna volgden nog de rest van de lessen en de laatste bel ging. "Souraya we zijn lopend" zei ik verdrietig. "Hahaha nee johh je liegt maakt niet uit lekker lopen." Ik zuchte en de weg volgde. We kwamen bij onze deuren aan en zeiden elkaar gedag. Ik liep het huis binnen en me moeder en vader waren beide thuis.

"Salam yemma en wewwa." (Hoi mama en papa.) "Salam benti. Ik moet je iets vertellen." "is goed vertel maar." "Weet je nog dat ik gisteren zei dat ik naar Mexico moet voor werk nou dat is morgen al." "Zo snel al je bent pas weer terug." "Ja prinsesje ik weet 't." "Nou oké dan." Ik liep naar me kamer en ik kreeg en berichtje. Weer een onbekend nummer alleen dan was 't via Whatsapp. Er stond:

hey prinsesje van mij wat wil je doen vandaag? Xx Saf.

safouane? ik sloeg m op in mijn telefoon en reageerde met

Hey, uhmm ik weet niet doe maar gewoon ergens eten ofzo.

En ik verstuurde het. Ik pakte een sigaret en liep naar de balkon. Na een paar minuten doofde ik de sigaret en pakte ik mijn telefoon Safouane zou vast gereageerd hebben. Hij zei:

Is goed prinsesje kleed je maar om we gaan naar een restaurant ik kom over een halfuurtje  jjou kan op.

Ik voelde me wangetjes rood worden. Hij is zeker nu aan het grijnzen. Ik reageerde en kleedde me snel om ik wou niet iets overdreven maar ik kan niet in mijn tuinpak naar een restaurant gaan. Iets simpels maar mooi. Uiteindelijk ging ik voor black. Altijd handig. Het was een zwarte croptop met bijbehorende kokerrok. Daaronder deed ik mijn zwarte Louboutins. Mijn krullen liet ik lekker los.

Ik maakte me lichtjes op in naturel kleuren

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Ik maakte me lichtjes op in naturel kleuren. Het enige wat ik deed was mascara, Bruinkleurige lippenstift en bronzer. Nog wat sieraden en klaar. Ik liep de trap af naar beneden. Me moeder en vader zaten in de keuken. Ik checkte mijn telefoon en Safouane zei:

Ik sta voor de deur

"Yemma ik ga weg." "Is goed benti doei niet te lang wegblijven." Ik opende de deur en daar stond Safouane leunend tegen zijn Mercedes op zijn telefoon. Hij had me nog niet door. Maar mensen als jullie hetzelfde als mij op dit moment zagen. Al die spieren die knellen in zijn outfit. Oefff mensen ik smelt. Hij keek op en grijnsde zijn keultjes en gouden tand kwamen tevoorschijn. wauw

Perspectief Safouane

Ik zag hoe ze naar de les ging dus ik liep snel naar mijn auto. Ik reed naar 1 van mijn shishalounges en parkeerde bij de VIP parking. Ik pakte mijn telefoon en belde Mohammed. "Hewa broer ik bel je dus om te zeggen dat die zaak in Mexico al die pakketjes komen eerder aan ik wil dat je morgen vertrekt met iedereen. En je weet als het mis gaat ik je dochter verkracht en aan de wolfen voer met jou erbij!" "Kom aan mijn dochter en ik vermoord jou." "Ha-ha-ha *sarcasme* doeiii" en ik hing op.

Ik reserveerde nog snel bij een restaurant omdat ze naar een restaurant wou.

Ik ben echt blij en heb een goed gevoel over haar. Alleen ben ik ook bezorgt als we onze relatie openbaar zullen maken dan zullen mensen weten wat mijn zwakte is. Safiyae dus. Ik heb nooit een zwakte gehad omdat ik geen geliefde. Ik heb veel vijanden. Laat je zwakte nooit zien ze zullen er altijd misbruik van maken. Dat is een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd in 't leven.

Ik heb sws bescherming voor haar ze word dag en nacht bewaakt door een paar van mijn beste mannen want haar mag niks overkomen dankzij mij. Maar als ze weet dat ze bodyguards heeft zal ze waarschijnlijk boos worden omdat ze in de gaten word gehouden. Ik haal nog een kleinigheidje voor haar en klaar. Ik reed naar haar en appte haar en sla haar gelijk op in mijn telefoon.

Ik stap alvast uit en leun tegen mijn auto. Ik scrol wat door m'n insta als ik opkijk zie ik het prachtigste uitzicht van de hele wereld. Haar uiterlijk alleen al doet mijn hart sneller kloppen. En die vrouwelijke vormen en dan die bos krullen. Ik trek haar naar me toe en druk mijn lippen op haar zachte volle lippen. Een gevoel van genot en liefde dringt door mijn lichaam. Voorzichtig haal ik mijn lippen van haar af en ze is helemaal rood.

"Heyy lieverd." "Heyy." Ik opende het portier voor haar. "Yekk ze3ma gentlemen." "Hoe bedoel je ze3ma." "Zoals ik het zeg." "Stil stil ehh dikbil." Ze keek me aan en zei "Safouane hshem." "Wat hshem is toch zo ehh dikbil." Ze draaide haar rooie hoofdje weg en ik draaide 'm terug en drukte een snelle kus op haar lippen waar ze gelijk in mee ging. "Je hoeft je niet te schamen voor mij." Grijnsde is tegen haar lippen aan. Ze werd nog roder. Ik moest lachen en startte de auto.

Heyyy mijn allesjes❤

deel 14 komt snel

Love you all

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & Safouaneजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें