Capitulo 39

9.2K 934 478
                                    

Wat vooraf begon:
Normaal lach ik deze berichtjes uit maar ik had hier een slecht gevoel over. Dit voelde zo echt en mijn voorgevoel heeft altijd gelijk. Ik belsoot om niks tegen Safouane te zeggen. Ik ben niet bang dat er iets gebeurt met hem want niemand is sterker dan hem. Zijn gevoelens staan gewoon op 0 en hij is hard koud en emotieloos behalve bij mij dan. Maar ik ben bang dat er iets met mijn geliefde gebeurt bijvoorbeeld papa of Souraya of Sharissa etc. Daarom hou ik het voor me. Wie doet dit en waarom met veel vragen viel ik in een diepe slaap.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Voor je gaat lezen druk eerst op dat sterretje niet eens 1 sec van je leven x💋

Ik open mijn ogen jammer genoeg zonder Safiyae. Maar ik ben blij dat het goed is met haar vader ik wil dat ze gelukkig is en ik weet dat ze dat niet kan zijn zonder haar vader. Ik gun haar meer geluk dan ik mezelf gun. Ik wrijf in mijn ogen en sta op. Ik loop de douche in en kijk in de spiegel vandaag had ik een droom over mijzelf waarin ik een broer had? Ik snap er niks van het voelde zo echt. Gekke déjà vu.

Ik schudde de gedachte van me af. Het zal vast niks zijn en mocht ik een broer hebben dan boeit hij me niet ik geef niks om hem. Om niemand. Ik hou van niemand behalve van Safiyae. En me 2 broers Yassin en Abdel. Het is altijd al Yassin, Abdel en ik geweest. Voor derest ben ik hard en koud niemand anders verdiend mijn liefde.

Mijn blik glijdt naar mijn tatoeage op mijn borst. Nooit verwacht dat mijn hart voor iemand sneller zou kloppen. Ik had nooit gedacht dat ik verliefd zou worden en niemand die het is gelukt. Safiyae is speciaal. Mijn hart klopt al sneller wanneer ik aan haar denk. Ik besluit een snelle douche te nemen en kleed me om in een on fleek outfitje. Ik trek nog mijn witte Christian Louboutin schoenen aan en daarna word ik gebeld door Abdel.

Telefoon gesprek

Abdel: fakka homotje
Ik: ewa lelijkerd hoe is ie?
Abdel: gewoon zijn gangetje met jou?
Ik: goed goed
Abdel: mooizoo ewa ik wou zeggen dat vannacht die verrader is overleden
Ik: haha kapot goed hebben jullie zijn lichaam goed verborgen en weggegooid?
Abdel: je weet zelf broer moet toch en trouwens gaan we vandaag met Yassin richting stad ouleh?
Ik:is goed ik kom over uurtje langs
Abdel: saff thallah zeehond
Ik: ciao flikker

Lachend hing ik op. Ik app nog wat met Safiyae en pak mijn jas. Ik pak de autosleutels en tijd richting Abdel en Yassin.

Perspectief Safiyae

Ik maak mijn bed op en poets mijn tanden. Vannacht kon ik niet slapen omdat ik het zo gewend ben om te slapen door het ritme van Safouane's hartslag. Ik heb hooguit 2 uurtjes geslapen. Ik mis hem nu al. Ik kijk of mijn vader al naar werk is en hij is al weg. Ik pak mijn telefoon en loop maar de keuken waar ik een ontbijtje voor mezelf klaar leg. Al mijn sieraden, kleding, schoenen, parfum etc is al terug in mijn kamer. Hoe weet ik niet.

Ik kijk wat op mijn telefoon en Sharissa vroeg of ik vandaag naar stad kon met haar en Souraya. Souraya en Sharissa kunnen net zoals altijd nog goed met elkaar omgaan want ze zat bij ons in de klas op onze oude school. Wie had dat gedacht Sharissa Souraya en ik weer samen. Ik glimlach en app haar dat ik kan. Sharissa komt ons ophalen. Ik ontbijt en krijg een nieuwe berichtje binnen. Fuck het is weer die onbekend.

Onbekend: lekker geslapen? Vandaag moet je om 11 uur s'avonds een pakketje bezorgen met Cannabis. Zorg dat je op tijd bent je krijgt het pakketje bezorgd om 10 uur zorg dat niemand ie zit. Wie niet luisteren wil moet maar voelen ik weet je te vinden.

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu