Capitulo 7

11.1K 546 368
                                    

Wat vooraf begon:
Ik herstelde me en zei " weet je wat er is dat jij een HOER bent!" Ik zag dat me woorden haar pijn deden maar heb ik spijt van mij woorden? Wil ik ze terug nemen? Nee. Ik liep weg naar de appie en liet haar daar verslagen achter.

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Ik sta nog steeds in de gang van de school hij noemde me gewoon een hoer ik ben nog rustig maagd. Ik nam een diepe zucht. Waarom lukt het me niet ditgewoon te vergeten. Ik had nog les maar ik had geen zin meer dan maar naar de appie aangezien mama en papa vanavond terug komen. Ik liep naar me Range Rover en stapte in. Ik voelde me telefoon trillen o, ik word gebeld.

Ik nam op "Salam benti ik ben 't geltou Soumaya" "Salam geltou moktadjied?" (Hoe gaat het) "mlih alhmdl shem?" (Goed alhmdl met jou) "gelieth nich alhmdl" (met mij ook goed hdml) "ewa mlih dus ik belde om te vragen of je morgen met je ouders langs kunt komen heb jullie al lang niet meer gezien"

huh me moeder logeert daar toch ik wist wel dat er iets niet klopte ik had gewoon naar me slechte voorgevoel moeten luisteren "Maar geltou me moeder logeert bij jou op dit moment" "nee atsaynou yemmam outazrigh" (nee schatje ik heb je moeder niet gezien) "is goed ik zal het doorgegeven tot morgen" zei ik. "Wagga beslama" (is goed doei)

Waarom luisterde ik niet gelijk toen ik een slecht gevoel had omdat me moeder weinig thuis is. Waar ligt ze nou weer 2 dagen lang te overnachten. Ik belde haar voor de 5e x maar geen gehoor. Laatste keer en weer nam ze niet op.

Laat ik maar ingrediënten gaan halen voor de lasagne. Ze komt vanavond vast thuis zo niet papa is er dan! Ik reed naar de appie en stapte uit. En ja wie zaten er voor de appie de Marokkaanse illies. Ik liep door naar de ingang

"ewa zina die met die lekkere ass" "pfff krullenbol kom is hier" en sommige floten wollah alsof ik hun huisdier ben. En natuurlijk moest ik weer terug fluiten anders heet ik geen Safiyae "pffttt pfftt fluit maar naar jullie moeders die zal wel komen aangezien zij wel een hond is."

De gezichtsuitdrukking van 1 van de jongens veranderde naar woedend. "Noem je mijn moeder nou een hond" ik zei niks en liep door totdat ik terug werd getrokken. Hij hield mijn pols strak vast. "Auwww laat me los je doet me pijn weshh ben je kanker lijp?"

"Jij gaat met mij mee dan ga ik je lekker verwennen want als je iemand met zo een body ziet laat je die niet gaan en al helemaal niet als ze je moeder een hond noemt." "Je madre is ook een hond VUILE FLIKKER!"

Hij trok me mee naar de parkeerplaatsen terwijl ik behoorlijk tegenstribbelde maar ik maakte geen kans hij was te sterk. "LAAT ME LOS!" Hij duwde me net de auto in totdat ik zijn greep voelden verslappen....

"S S Safouane?!?!" Ja daar stond hij dan sexy met zijn gun, zijn kleine krulletjes, zijn felblauwe ogen en gouden tand die straalden door het zonlicht. Ik merkte dat ik te lang keek. Hij tufte nog op die jongen en keek me bezorgt aan wat hem zo sexy stond xie blik.

Ik zag gewoon zijn bezorgde kant awhh. Hij pakte me bij mijn hand vast en trok me naar zich toe onze gezichten waren net 1cm van elkaar verwijderd ik zag de lust in zijn ogen. Ik voelde zijn warme adem in mijn nek wat me tot waanzin dreef. Zijn andere hand zat op mijn heup en ik kon zijn hartslag horen en die ging hevig tekeer! Zou dat door mij komen? Wat ik op dat moment voelde was gekke losgeslagen dierentuin in mijn buik spastische herten en ezels alles door elkaar.

"heb je pijn anders schiet ik een kogel door zijn hart in plaats van door zijn been!" Zei hij woedend ik merkte nu pas dat zijn borstkas op en neer ging en dat zijn kaaklijn aangespant was. Zo woedend heb ik hem nog niet gezien. "Nee nee i ik heb geen pijn" stotterde ik. Ik leek sws op een tomaat. Ik kreeg het helemaal warm van hem. Hij zuchte opgelucht en zei "gelukkig anders lag hij nu in zijn graf" zo liefff. Nu krijg ik hem al helemaal nooit meer uit mijn hoofd....

"Zal ik je naar huis brengen?" "Nee hoor hoeft niet de auto staat hier." "Doe je wel voorzichtig?" "Ja maak je maar geen zorgen" hij glimlachte zijn witte tanden bloot en zijn diepe kuiltjes kwamen tevoorschijn. Hij liet me los en ik vond dat zo jammer ik wou dat hij bleef zoiets fijns heb ik nog nooit gevoeld. Nog nooit heeft een jongen mijn hart sneller doen kloppen en niet zomaar snel maar tekeer. Hij zwaaide naar me en ik liep de winkel in.

Perspectief Safouane

Ik stapte m3asseb me Range Rover in op naar de appie. Ik zag bij de parkeerplaats een meisje met gouden haren en een lichaam die ik maar al te goed herkende. Safiyae, ik merkte dat iemand haar probeerde te ontvoeren!?!?! Ik voelde de woede al in mij opkomen. Mijn kaken spande zich aan en mijn knokkels werden wit. Mijn borstkas ging hevig op en neer. Ik versnelde gelijk mijn pas naar hun toe en schoot zonder genade en erbij na te denken in 1x in zijn been.

Ik trok haar naar me toe en onze gezichten waren nog maar 1cm van elkaar verwijderd. Ik voelde haar warme adem tegen me aan en haar kleine handjes in de mijne. Mijn hart ging hevig te keer en ik kreeg het warm. Nog nooit is mijn hart gaan kloppen voor iemand, nog nooit?

Wat is dit gevoel? Mijn andere hand zat op haar heup en ze maakte me helemaal lijp. Ik voelde iets raars, mijn buik deed pijn. Wollah hele dierentuin ehh sahh, spastische dieren en hyenas. Pffff dit gevoel ik kon me net inhouden haar niet te zoenen.

"Heb je pijn anders schiet ik een kogel door zijn hart in plaats van door zijn been!" zei ik nog steeds woedend. "Nee nee i ik heb geen pijn" stotterde ze ik merkte dat ze verlegen begon te raken. Ik voelde me gelijk opgelucht en antwoorde met " gelukkig anders lag hij nu in zijn graf"

"Zal ik je naar huis brengen?" Vroeg ik haar bezorgt. "Nee hoor hoeft niet de auto staat hier." Ik wou niet dat ze wegging. "Doe je wel voorzichtig?" "Ja maak je geen zorgen" glimlachte ze lief. Ik kon haar wel opeten. Ik liet haar los en zei haar gedag. Pfff dat gevoel is er gewoon nog steeds....

Hallotjesss zina'ss❤

Ik heb de 200 volgers behaald en ook al zou ik vandaag geen 200 volgers behalen zou ik sws plaatsen omdat ik #50 sta!!🎉

Thankyouuu my babess xx

Benieuwd naar deel 8? Vergeet dan niet te stemmen. Tips are always welcome❤

Byeee mijn schatjes en alvast slaaplekker moge Allah over jullie waken prinsesjes allahouma ameen❤

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now