Capitulo 99

6.2K 466 380
                                    

Wat vooraf begon:
"Nee Safouane, ze houden van ons alleen ze weten niet van onze bestaan af" zegt hij gebroken.

_____________________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet om op dat sterretje te drukken just a second of your day honey. En het is een XXL deeltje!!💋💋

"Nou hoe dan?" Vraagt Sharissa terwijl ze me aankijkt. "Ik weet het gewoon nog niet" zucht ik. Ze gaat liggen in het bubbelbad en sluit haar ogen "dan kan ik je niet helpen" zegt ze. "Shariss komop denk je serieus dat ze het gaat gillen naar Safouane zodra hij thuis komt?" Vraagt Souraya.

Ze kijkt ons aan en knikt "SAFOUANE IK BEN ZWANGER" moet ze gillen zodra hij binnenkomt. We schieten in de lach "bro, hij zou schrikken en het niet eens geloven, c'mon zo breng je dat toch niet over" grinnik ik. Ze haalt haar schouders op en gaat het water uit. "Kom we gaan eten en nog meer kip bestellen" zegt ze blij.

We stappen het water uit en drogen ons af. "Ik ga beneden douchen jullie mogen zelf kiezen waar jullie gaan douchen" zeg ik. Ze knikken en ik loop naar beneden. Ik trek me bikini uit en stap onder de douche.

Okey time to think. Ik ben toch niet de enige die denkt onder de douche? I mean wat moet je anders doen? Hhhhh.

Dus hoe ga ik Safouane vertellen dat ik zwanger ben? Wil ik het hem eigenlijk al vertellen. Ik zeep me haren en denk. Ik weet niet of ik het nu al ga vertellen. Maar ik weet dat hij dit zoooo graag wil, net zoals ik en ik wil hem blij maken.

Ik was de zeep uit mijn haren en spoel mijn lichaam uit. Ik heb hem de net geappt en hij heeft nog niet gereageerd. Iets in mij zegt dat hij en Anass het goed hebben gemaakt. Want ik heb geen slecht gevoel en op de een of andere manier heb ik geen gevoel dat ongerust is of steeds zegt er gebeurd iets. Ik sla een handdoek om en loop de douche uit.

Ik hoor heel hard van boven Sharissa schreeuwen vanuit de douche. "O DJADJAAAAA Y A PAS MOYEN DJADJAAA J'SUIS PAS TA CATIN DJADJA, GENRE EN WJSJQJ FRANS IS KANKER MOEILIJK DJADJAAA" Gilt ze zingend.

Ik schiet in de lach hebben jullie ooit in het liedje gehoord 'wwsbfj Frans is kanker moeilijk djadja?' Nou ik niet. "TERING ZELFS CHINEES IS MAKELIJKER KUT DJADJA" hoor ik haar weer gillen. Die meid ook he.

Ik kijk op de klok, het is 6 uur geweest en Safouane is er nog steeds niet. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat hij heeft gereageerd. Geen zorgen prinses, alles gaat goed we zijn wat dingetjes aan 't bespreken. We praten thuis verder diamant💎 Ik voel mezelf warm worden en me hartkloppingen versnellen. Hij is echt een schat, ik glimlach en reageer op hem waarna ik me telefoon wegleg.

Ik kleed me om in een marokkaanse pyamajurk en laat me natte haren loshangen en rustig drogen. Ik smeer me gezicht in met zwitsalcrème en spuit wat Gucci parfum. Ik hoor dat iemand wild naar beneden komt van de trap en ik hoef niet eens na te denken wie dat is. "Dushii ben je klaarrr??" Vraagt ze en ze komt maar binnen rennen. Letterlijk rennen. Like forreal.

Ik glimlach en knik "wollah jij bent echt gek" zeg ik. Ze kijkt me raar aan en mompelt enkel "mapima." Souraya komt de kamer binnenlopen en zegt "ik raak hier dus echt verdwaald in." Ik lach en loop de kamer met ze uit. "Souraya, heb je niet iemand op het oog?" Vraag ik opeens grinnikend. Ze verslikt zich bijna in haar blikje redbull dat ze aan 't drinken was en vergoot haar ogen.

"Waar komt dat opeens vandaan?" Vraagt ze verbaasd. "Yo bro rustig man just asking, als er iemand is moet je me wel vertellen we vertrouwen elkaar toch dus dat moet geen probleem zijn" zeg ik. "Nee er is niemand schat" zegt ze en ze ploft neer op de bank. "Mapima jij kan dus niet liegen" zegt Sharissa. "Maar no problem want dushi ik kom er toch achter" zegt ze en ze pakt de telefoon. "Whahahaha je gaat kip bestellen" lach ik. Ze kijkt me droog aan en zegt "nee ik ga tantoe veel kaas bestellen." Ik schiet in de lach en ga ook op de bank zitten Souraya zet me lievelingsliedje op dit moment aan verleden tijd van frenna en lil kleine. Zo mooi dat liedje. "TIS ALLANG VERLEDEN TIJD DAT IK NOG WERKTE MET ME HARTTTT." Gilt ze mee. "T ZIT NOG VEELS TE DIEP IN MIJ. IK LIET JE SPELEN MET MIJN HART EN NU GEBRUIK IK 'M NOOOITTTT MEEERRR" gil ik door. 

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now