Capitulo 76

6.9K 608 215
                                    

Wat vooraf begon:
"Hmm ik hou van je Safouane" gaapte ze en kort daarna viel ze in slaap. Ik drukte een kus op haar voorhoofd en legde haar weer goed. ''Je moest een weten hoeveel ik van jou hou" zei ik zachtjes waarna ik niet ook veel later in slaap viel.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Laat je stem achter to make my day❤ (Ik ga denk ik elke maandag plaatsen omdat het Ramadan is en ik liever heb dat we onze tijd beter besteden. Soms zal ik wel gewoon vaker plaatsen💗 Love you guys)

"Neee klaar stoppp leg me neer sukkeltje" gilde ik. "Okey" zei Safouane en hij stopte om me meer te leggen "fa2" zei hij en hij rende lachend weer door. "Als je me neerlegt krijg je een kus" direct stopte hij met rennen " ini wollah qa billah als je liegt hé" waarschuwde hij. Ik kon net met moeite mijn lach in houden en loog "ik lieg niet echt waar" "hmm okey'' zei hij met twijfel in zijn stem. Hij legde me neer voor de bank. Ik kwam dichterbij en hij sloot zijn ogen ik stopte en ging met mijn mond naar zijn wang waar ik in beet en rende snel weg en zei nog "fa2."

"Tfoeee Safiyae niet weer tozz" zei hij. Ik ging helemaal dede maar toen ik snellere voetstappen achter me hoorde begon ik voor me leven de trap op te rennen. "Je weet dat ik 100x sneller ben dan jij, dus ik pak je toch" zei hij en hij klonk heel dichtbij. Voor ik het wist gooide hij me over zijn schouder en liep hij zijn kamer in.

"En nu" grijnste hij.

Ik wou iets zeggen maar hij drukte zijn lippen op de mijnes waar ik vrijwel gelijk in meeging. Hij beet op mijn onderlip en mijn hart en buik sloegen op hol. Na een lange kus liet hij los.

"Als we getrouwd zijn word het iets anders dat je dat weet" grijnste hij. Ik voelde het bloed naar me wangen stijgen. "Dat zullen we nog wel eens zien ey emshouma" zei ik zachtjes. Hij knipoogde en tilde me op en dit keer rende hij niet naar beneden. Hij zette me op de bank neer op zijn schoot "je bent beeldschoon, wist je dat" zei hij.

Ik glimlachte "dankjewel" zei ik en ik legde mijn hoofd op zijn borstkas. Gelijk kreeg ik de neiging om in slaap te vallen door de kalmte die door me heen ging.

"Prinsesje alles is al bijna geregeld he" zei hij. "Weet ik" zei ik met eem brede glimlach van oor tot oor. "Jij krijgt de mooiste bruiloft ooit, mooier dan in je dromen en magischer dan in je fantasie. Ik wil dat jij je op die dag beter dan een prinses gaat voelen maar als een echte koningin" zei hij. "Pff Safouane je bent echt gek ik hoefde niet eens zo groot, maar je maakt me wel echt gelukkig" zei ik. "Is dat niet waar ik voor leef" zei hij. Ik voelde ontploffingen in mijn buik en drukte een kus op zijn kaak.

Perspectief Safouane

Ik ging met mijn handen door haar haren en merkte dat ze nog rustiger werd. "Ben je moe schatje?" "Nee, ik vind dit gewoon zo fijn" zei ze zachtjes. Ik plante een kus op haar haren "ik vind het ook zo fijn hoe je tegen me aanligt en het ritme van mijn hart jou altijd rustig maakt. Meer dan dat wil ik niet" zei ik.

Ons momentje werd verstoord door de bel ik legde haar neer naast me en stond op, ik opende de deur en wie zag ik daar voor de 3e keer deze week en de 100e keer afgelopen 4 weken. Anass de homotje. Voor hij zijn bek kon opentrekken sloot ik hard de deur.

Hij blijft maar komen en beseft niet dat ik door mijn agressieproblemen hem kan steken zonder dat ik het door heb. Gelijk mijn humeur verpest klote zemmel. "Safouane wie was daar?" Hoorde ik Safiyae. "Niemand" zei ik droog. Ik herstelde mezelf en probeerde mijn woede in te houden en te verbergen. Ik liep de huiskamer weer in en ging naast haar zitten.

"Hoe bedoel je niemand? Nee mijn middelvinger klopte aan" zei ze licht geïrriteerd. "Alsjeblieft niet erover praten het boeit niet" zei ik nu ook geïrriteerd. Ze zuchte en zweeg. Ik legde mijn hoofd op haar schoot en ze ging met haar handjes door mijn haren wat me kalmeerde en rustig maakte.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now