Capitulo 40

7.8K 849 515
                                    

Wat vooraf begon:
Ik schakelde me telefoon uit en ik had geen zin meer in hem. Dit is het dan ik ga de drugs in. Eenmaal erin is nooit meer eruit. In dit leven is het doe iets verkeerd en je gaat dood. Ik heb geen andere keus ik kan niet anders. Ik word weer de oude Safiyae die geen gevoelens had. Ik moet wel!

_______________________________________

Perspectief Safouane

Schat voor je gaat lezen druk op dat sterretje😘❤

Ik stopte mijn al mijn nieuwe schoenen die ik vandaag in stad heb gehaald in 1 van mijn schoenenkasten. Mijn gehaalde kleren waren al in de kast en de rest is ook al opgeruimd. Ik merkte dat ik weer honger had dus ik pakte mijn telefoon uit mijn zak en bestelde Surinaams. Ik moet weer eens gauw wat zaken regelen maar ik doe dat morgen wel. Dan maar extra hard werken.

Ik keek op mijn horloge. Half 10 ik appte wat met Safiyae en ze zei dat ze net thuis was van stad. Mijn bestelling was er ik nam mijn bestelling aan en betaalde de bezorger af. Ik at mijn eten op en dronk mijn red bull op. Ik stapte de douche in en nam een ontspannende douche. Ik draaide de kraan uit en trok een trainingspak aan en liep de douche uit.

Ik besloot om naar de boksschool te gaan ik wil wel dat mijn spieren blijven en meer worden als dat kan. Ik pakte mijn sporttas en een flesje water en de autosleutels. "Zorg dat alles goed afgesloten is" waarschuwde ik mijn lijfwachten nog voor ik vertrok. Ik stapte mijn Ferrari in en vertrok.

Perspectief Safiyae

Ik opende mijn voordeur en pakte het pakketje en de tas. Mijn vader komt pas in de nacht thuis hij moet doorwerken dus beter voor mij. Ik wil niet herkend worden dus ik trok een trainingspak aan en opende het tasje er zat een gannoe in. Ik pakte de gannoe. Het is een Glock-17. Me vader heeft me geleerd hoe te schieten vroeger en nu pas weet ik waarom. Hij heeft in de drugs gezeten en wou dat ik mezelf kom beschermen.

Ik stopte de gannoe in mijn zak en keek op mijn horloge. Bijna 11 uur en om 11 uur moet ik bij het adres zijn. Ik keek op mijn telefoon naar het doorgestuurde adres. Het was hier in de buurt. Ik pakte de sleutels van mijn vespa en reed naar het adres daar aangekomen parkeerde ik mijn vespa. Ik stond voor een groot beveiligd huis. Ik liep naar binnen en belde aan.

"Wie is daar" klonk een luide zware stem. "Pakketje" hij liet me binnen ik klopte aan op de laatste deur en de deur ging open. De man was buitenlands een mocro denk ik. Wel logisch ik verwachte niet dat een tatta drugsdealer is. "Ik wist niet dat het een lekkere chick zou zijn die het kwam brengen" zei hij met zijn zware stem en zijn gezicht dichtbij de mijnes. Hij was rond de 21 jaar denk ik.

Ik zette een stap naar achter en zei "ik heb niet de hele tijd begin te dokken nu!" Hij schrok een beetje van mijn houding maar herstelde zich snel "eerst de drugs" ik schudde lachend mijn hoofd "je wilt me flashen he?!" Lachte ik. "Zo zo ervaren ook" zei hij goedkeurend. "Snel" siste ik. Hij trok het pakje uit mijn handen en wou vliegensvlug de deur sluiten. Dacht 't niet.

Ik zette snel mijn voet ertussen "dacht het niet je gaat betalen en wel nu!" "En wat wilt hoertje doen als ik dat niet doe" vroeg hij grijnzend. "Dit" ik en ik pakte mijn gannoe en zette hem tegen zijn zij aan. "En nu betalen" beviel ik. Hij schudde lachend zijn hoofd en pakte ook zijn gannoe. Shitzooi. Hij pakte er een mes bij en hield 'm tegen mijn keel. "Vuile flikker! je haalt nu die mes en pistool weg" zei ik boos. "En als ik dat niet doe" zei hij uitdagend.

Ik moet het geld hebben ik wil niet dat er iets met mijn vrienden of familie gebeurt. Hij pakte de mes en boorde hem in mijn been. Een pijnlijke steek ging door me. Ik trok de mes eruit. Nu was ik echt boos zonder na te denken schoot ik hem in zijn arm. "Geef nu geld vieze flikker" hij schudde zijn hoofd. Ik schoot in zijn borstkas zonder na te denken. Precies in zijn hart. Hij viel op de grond ik pakte al zijn geld en rende snel naar buiten ondanks alle pijn maar ik moest en zal wegkomen. Ik sprong op mijn vespa en reed snel naar huis. Ik stapte af van mijn vespa en liep het huis binnen.

En toen pas besefte ik het. Ik heb iemand vermoord. Ik heb iemand het leven ontnomen. Ik zakte vanaf de muur van mijn kamer in elkaar en plaatste mijn hoofd op mijn knieën. Ik besefte nu pas wat er zojuist is gebeurd. De tranen stroomden over mijn wangen. Ik voel zoveel pijn nu. Teveel pijn. Ik stond op en gooide het glas naast mijn bed tegen de muur. Fuckkk.

Ik begon langzamerhand gek te worden van het idee dat ik iemand heb vermoord. Ik moet pijn hebben elke pijn is goed zolang deze pijn die ik van binnen voel weg is. Ik kleedde me om en liep de douche in. Ik zette de douche kraan op zijn aller heetste stand en ging eronder. De stoom kwam van het water af zo heet was het. Ik schrobde mezelf met een washandje en mijn hele lichaam brande. Mijn hele lichaam was rood. Na 15 min mijn lichaam te verbranden stapte ik eronder uit.

Vanaf nu is dit mijn leven ik zit ik de drugs en ik kan er nou eenmaal niks aan doen. Ik keek in de spiegel en kreeg spijt van de douche die ik heb genomen. Ik smeerde mijn pijnlijke lichaam in met zwitsal crème en deed wat vaseline op mijn lippen. Ik liep de douche uit en keek op mijn telefoon berichtje van die fucking debiel.

Onbekend: hahaha ik heb je helemaal in mijn macht geweldig. Als je eens wist wie ik was je zult versteld staan. Hoe dan ook je bent echt goed je bent zelfs beter dan sommige mannen die voor mij werken. Het geld moet je in een envelop stoppen en onder je matje zetten bij jou voordeur.

Ik ben zo boos op die onbekend. Ik deed maar wat hij zei. Ik doe dit alles om mijn vrienden en familie te beschermen ik weet niet hoe ver ik nog moet gaan. Ik zette het geld waar hij me zei en liep terug naar binnen. Ik knipte het lampje uit en stapte mijn bed in. Hoe lang ga ik dit leventje nog volhouden? Wat moet ik allemaal nog doen? Wie is die onbekend? Waarom Ik? Waarom wilt ie mij?!? Ik heb al zo een moeilijk leven. Ik dacht eindelijk dat ik gelukkig was.

Maar nee.

Ik heb Safouane nodig maar ik kan iedereen voor de gek houden en een neppe glimlach opzetten terwijl ik vanbinnen kapot ga. Maar bij Safouane kan dat niet. Hij zal gelijk weten dat ik hem voor de gek hou. Hij zal gelijk weten dat het niet goed met me gaat. Ik mis hem. Welcome in my new life....

Perspectief Safouane

Ik gaf nog een laatste stoot tegen de boksbal die inmiddels al helemaal kapot was. Ik zweette me rot. Ik nam een paar slokken water en werd gebeld door Yassine ik nam op.

Telefoongesprek

Ik: fakka niffo
Yassine: goed met jou?
Ik: mooizoo ook goed hmdl
Yassine: broer ik belde dus om te vragen of je mee kwam om te sporten ik heb zin om ff we boksen
Ik: haha sorry zemmel maar ik wil net naar huis gaan ben net klaar met sport.
Yassine: aiitt saff ik ga wel met die andere ezel appie
Ik: saff veel succes mongooltjes

En lachend hing ik op. Ik raapte mijn spullen bijelkaar en vertrok naar huis. Daar aangekomen nam ik een douche aangezien ik veel heb gezweet. Ik kleedde me om in een trainingsbroek zonder de bovenkant en ging liggen in bed. Ik scrolde wat door mijn social media en legde mijn telefoon weg. Fucking school begint bijna weer. Ik zuchte diep en knipte het lichtje uit. Ik ging liggen in bed en viel na een tijdje in slaap.

Hoiii babesss❤

Wat vinden jullie van de situatie van Safiyae? Btw hoe oud zijn jullie? Ben benieuwd hie oud mijn schatjes zijn💕

En ik wil jullie nog bedanken voor de 200 sterretjes op mijn vorige deel en voor de 60k+ lezers en bijna 7k stemmen. Zonder jullie was dat me nooit gelukt en al jullie reacties keer op keer xxx

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now