Capitulo 24

10.6K 505 513
                                    

Wat vooraf begon:
Ze drukt uit het niets haar lippen op de mijnes en ze zoent me. "Bye dikbil." "Doei reus." Ze draaide heel snel aan mijn oor en rende weg. Ik kon er wel om lachen als het goed is is dit haar nieuwe gewoonte maar ik pak haar nog wel terug. Ik reed naar huis en trok gelijk mijn pyama aan en viel met een blij gevoel door Safiyae in slaap.

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Me vader maakt me wakker maar ik doe alsof ik slaap. Ik heb geen zin om weer naar school te gaan. "Opstaan benti ik moet weer werken en jij komt anders te laat." "Ufff." Zucht ik en ik sta op. Ik zeg me vader gelijk gedag voor hij nog te laat komt door mij. Ik kijk hoe laat het is en ik heb wel tijd om te douchen. Ik stap de douche in en neem een snelle douche.

Ik draai de kraan uit en kleed me gelijk om in een oud roze off shoulder truitje en een witte enkel broek. Daaronder trek ik mijn oud roze adidas schoenen aan. Ik spuit wat parfum van lady million en het armbandje met Safouane zijn naam erop en de ring van mijn moeder layra7ma doe ik ook om. Mijn haren stop ik ik een hoge knot. Ik lak mijn nagels bordaux rood.

Safouane wou stoppen met school terwijl hij zo slim is allahouma bareek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Safouane wou stoppen met school terwijl hij zo slim is allahouma bareek. Gisteren hadden we via app ruzie daarover uiteindelijk heb ik hem overgehaald om door te gaan met school. En sws we zijn bijna klaar met school dit is ons laatste jaar en dan hebben we onze HBO opleiding afgerond.

Ik moet er eigenlijk wel om lachen als ik denk aan de 1e schooldag hoe we elkaar ontmoette het was gelijk liefde op het eerste gezicht alleen wou ik het niet toegeven en hij ook niet. We leken net van die verliefde brugklassers. Ik ontbijt langzaampjes terwijl ik op mijn telefoon kijk ik zie een appje van Safouane met:

Seyno: dikbil inouuu ik sta voor je deur 
Ik: Saff reusje ik kom eraan
Seyno: hahah kifeshh reusje😂
Ik: zoals ik het zeg

Lachend stop ik mijn telefoon in mijn broekzak. Ik pak mijn jas en loop de deur uit. Ik zie de auto voor de stoep en opeens krijg ik een meesterlijk ideetje. Ik gil zo hard als ik kan enorm hard dus "AHHH" binnen niet eens 1 seconde vliegt de autodeur open en rent een bezorgde Safouane naar me toe. "Wat is er?" Vraagt hij geschrokken terwijl hij mijn hoofd tussen zijn handen vasthoud.

"Er liep iemand langs met zijn pistool op mij gericht." Zeg ik 'zogenaamd' bang terwijl ik mijn best doe om mijn lach in te houden. Ik zie hoe zijn kaaklijn nog strakker word en zich aanspant terwijl ze al zo scherp waren. Zijn hand vormt een vuist en zijn ogen spuwen vuur. "Ga nu naar binnen!" Zegt hij me.

Ja sorry ik kan niet meer ik barst in lachen uit. Weyemma mijn buik "HAHAHAHA." Hij ziet er nog steeds boos uit. "Ha-ha-ha wat zijn we weer grappig zulke grapjes moet je niet bij mij flikken omdat dat geen grapje is." Oehhh hij doet boos. Ik ga met mijn gelakte nagel over zijn strakke kaaklijn en ik trek het elastiekje uit mijn haar. Ik druk mijn lippen op die van hem. Ik zie dat hij verstijft. Hij heeft mijn plannetje door maar gaat er toch in mee. Het doet me lachen dat ik ook net zoals hem zo een grote invloed op hem heb.

"Safiyae volgende x niet meer zulke grapjes maken grapjes zijn leuk maar ik stond op het punt om iemand te vermoorden." Fluistert hij met zijn hese schore stem tegen mijn lippen aan. Ik voel mijn wangen rood worden en tintelingen over mijn hele lichaam. Hij trekt zijn lippen weg en ik knik terwijl ik de auto instap en hij ook. Hij zet de motor aan en rijd naar school.

Perspectief Safouane

Ik zit te wachten in de auto totdat ik een luide gil hoor. Ik spring uit mijn auto en ren naar Safiyae. Als er iets met haar is hè. "Wat is er?" Vraag ik rustig met een beetje woede terwijl ik haar hoofd met mijn handen omvang. "Er liep iemand langs met zijn pistool op mij gericht." Weyemma ze is bang. Straks gaan ze haar iets aandoen ze weten dat ze mijn enigste zwakte punt is. Ik ga nu echt stressen wejoww wat als. Of nee wat als...

Ik leg mijn hand op mijn zak ik wil mijn pistool pakken maar niet met Safiyae erbij. "Ga nu naar binnen!" Zeg ik terwijl ik mijn woede probeer te beheersen. Uit het niets barst ze in lachen uit. Dus dit was een grap?!?! Ik stond op het punt een kogel door iemand zijn strot te schieten en ze maakt een grapje tozzz.

"Ha-ha-ha wat zijn we weer grappig zulke grapjes moet je niet bij mij flikken omdat dat geen grapje is" zeg ik geïrriteerd. Ze plaats haar hand op mijn kaaklijn en streelt erover. Ze trekt het elastiekje uit haar haren en haar bos krullen vallen over haar schouders heen. Ik weet wat ze van plan is. Yekk gebruik maken van haar charmes gebruik maken van mijn enigste zwakte punt. Ma3lish ik vind niet erg.

Ze drukt haar mooie, zachte, volle en lekkere lippen op die van mij. Soww ze weet wel hoe ze met me om moet gaan. Niet alleen ik heb zo een grote invloed op haar maar zij heeft het ook op mij. Ik heb zo een geluk met haar. "Safiyae volgende x niet meer zulke grapjes maken grapjes zijn leuk maar ik stond op het punt om iemand te vermoorden." Fluister ik tegen haar lippen aan. Ze begint te blozen.

Ze knikte en stapte de auto in Ik zette de motor aan en vertrok. Laatste tijd zit ik niet lekker in mijn vel ik heb het gevoel alsof ik herinneringen heb met een jongen. Een bloedverwant. Alsof ik niet enigste kind was. Alsof ik nog een broer heb. En dan droom ik erover of dan flitst zomaar eens iets voorbij. Ik zucht luidop. En dat fiasco nog met mijn ouders. Ik heb ze helemaal zelf vermoord. Alles is gewoon mijn schuld.

"Safouane wat is er?" Vraagt Safiyae bezorgt. "Ohw nee niks hoor." Ze kijkt me aan terwijl ik mijn blik richt op de weg. "Niet liegen ik weet wanneer er iets met je is." "Niks waar jij je zorgen over hoeft te maken echt ik hou mijn problemen bij mij." "Maar Safouane je moet ook praten over wat je dwarszit en jou problemen zijn ook mijn problemen je kunt me vertouwen." "Ik vertrouw je ook dit heeft niks met vertrouwen te maken dikbil." "Haha oké vertel maar dan."

Ik stop de auto "we zijn op school we spreken straks wel af en dan gaan we naar het park ofzo en goed praten." "Ik heb al afgesproken met Souraya reus." Ik lacht "saff we kijken wel." Ik sla mijn arm om haar heen en loop het schoolplein op. Sommige schenken ons lieve blikken en anderen jaloerze misgunnende blikken. Tozz sommige kijken zelfs boos.

De meisjes vestigen hun ogen op mij, en de jongens richten hun ogen op mijn Safiyae mijn vrouw alsof ze haar nog nooit hebben gezien. Dacht 't niet. Ik zie dat Safiyae boos naar de meiden kijkt en ze boze blikken schenkt ze laat me lachen haha, waarom zo boos ik zie die meiden niet eens staan ik heb haar toch al ze is beter dan alle meisjes op deze gehele heelal. Ik zie dat ze elk moment iemand kan slaan.

Ik kijk naar haar blik en snap 'm, ik druk mijn lippen expres op de haarnes en fluister hees tegen haar lippen aan "laat ze kijken ik heb toch alleen maar oog voor jou." Ik haal mijn lippen weg. Ze bloost en kijkt weg. "Geen zorgen prinsesje." Ik geef haar nog een snelle kus en loop naar mijn vriendenkring en zij loopt naar haar vriendinnen. Na 5min gaat de bel en we lopen de 1e les in. En zo volgen de rest van de lessen. Ik had beter moeten stoppen met school sommige docenten geven mij jnoen. Ik zit nu in de laatste les gelukkig zit ik naast Safiyae. Opeens schiet me een masterplan te binnen. Revenge.....

Perspectief Safiyae

Ik zit nu in de laatste les met Safouane naast me. Ik ga altijd stuk om hem ik draai me hoofd naar hem toe om te kijken wat hij doet. Hij staart naar zijn telefoon met een verliefde blik?!?!?! Met de ene blik waarmee hij alleen naar mij kijkt! De verliefde ogen die alleen naar mij gericht mogen worden!! Ik hoor hem iets binnensmonds fluisteren maar ik versta het toch "deze chick is zo lekker ze maakt me helemaal lijp en para met haar perfect gevormde lichaam en volle hemelse lippen." Dat was de druppel..............

Helloooo bitchezzz❤

in het volgende hoofdstuk staat het hele verhaal van hoe Safae is overleden. Benieuwd?

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu