Capitulo 108

5K 556 158
                                    

Wat vooraf begon:

Ik verstuur het bericht en leg mijn telefoon weg. Ik dek de dekens toe en fluister zacht "ik hou van je mijn prinses" niet lang daarna is Safiyae niet de enige die slaapt.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Mensen listen, jullie bepalen wanneer het volgende deeltje komt want bij 300 stemmen komt ie. Dus als dat vandaag al behaald word komt er vandaag al een nieuwe deeltje. Dus stem wil je een nieuwe deeltje💕 Het is aan jullie schatjes💜 (lees ook de vraag beneden, ben benieuwd;))

Ik droog me goed af en smeer mijn huid in met bodylotion van Chanel. What should i wear? Na lang passen begin ik het zat te raken. Al m'n broeken willen niet dichtgaan! Niet alleen door mijn buikje maar ook door mijn kont. Na een tijdje vind ik het geschikte outfitje. Finallyy! Ik zeg steeds dat ik nieuwe kleren ga halen maar vandaag ga ik echt!

Ik trek een grijze broek aan met bij beide knieën een gat. Daarboven trek ik een lange shirt aan met een split aan beide zijkanten. Ik trek eronder Nikes aan en doe een Cartier horloge om. Aan mijn andere pols zit een Cartier armband en mijn trouwring met een grote diamant. Als laats doe ik een Gucci riem om en spuit ik nog wat parfum van Marc Jacob. Dat geurtje ruikt zo lekker!

Tevreden kijk ik in de spiegel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tevreden kijk ik in de spiegel. Ik loop mijn kast uit en zie dat Safouane ondertussen al gedoucht heeft en omgekleed. "Weyemma je bent hayack snel" zeg ik. Hij sliep nog toen ik me ging omkleden. Hij grinnikt en zegt "jij zat een dag lang in je kast." "Nou en, ik pas bijna niet meer in mijn kleren" zeg ik. "Ik weet wel hoe dat komt" zegt hij en hij zet een hand op mijn kont en een op mijn buik. "Ik ben niet dik" zeg ik. "Nee schatje maar de baby's groeien dus ook jou buik en al helemaal omdat we er 2 hebben" zegt hij.

"Okey maar ik ben niet dik" herhaal ik. Hij lacht en knikt "je bent perfect" zegt hij waarna hij me loslaat en een zijn horloge omdoet. Hij brengt zijn haar in model en doet een gouden ketting om. Zijn outje is zo mooiii. Hij heeft een broek aan van Gucci met een gouden Versace riem. Daaronder heeft hij Valentino schoenen en vanboven heeft hij een polo aan van Versace zijn gespierde borstkas en armen in polo's zijn zo fking mooi. Hij heeft nog een ketting aan van Armani en that's it.

"Safiyae" zegt hij en hij spuit wat parfum op. "Ja?" "In die broek komen je heupen en kont heel goed naar voren" zegt hij. "Ik ga alleen werken en naar stad" zeg ik. "Je hebt me niet verteld dat je naar de stad ging" zegt hij. "Waarom moet ik dat dan?" Zeg ik. "Zodat ik weet waar je bent mocht er iets gebeuren. Vind je dat niet logisch?" Zegt hij. "Vind je dat niet lo gischhh" doe ik hem na met een kinderachtig stemmetje. "Ik wil dat je zulke dingen meld" zegt hij serieus. "Okey stil je weet het nu toch" zeg ik boos. "Ga me kamer uit" zeg ik er boos achteraan.

Hij kijkt me aan "je hoeft niet boos te doen he" zegt hij. "Dan ga ik wel weg" zeg ik en ik pak mijn make-up tasje en elastiek en borstel en loop weg naar een andere kamer. De kamer waar ik in loop zie ik Anass. Lol helemaal vergeten. "Goeiemorgen Anass" zeg ik blij. "Vrolijk" lacht hij. Ik knik en raap mijn spullen bijeen. "Ik ga ergens anders aangezien je hier bezig bent" zeg ik. "Ben al klaar hoor" zegt hij. Ik kijk hem aan, hij heeft dezelfde kledingstijl als Safouane valt me telkens op. Ze lijken super veel op elkaar kwa innerlijk en uiterlijk.

"Ma3lish" zeg ik waarna ik de volgende kamer inloop. Ik kam mijn haren en denk na wat ik ermee ga doen. Als ik het in een staart doe lijk ik een poedel. Een bos krullen in een staart kan niet. Aangezien het nog niet helemaal droog is laat ik het los. Ik smeer er wat olie in. Ik wil wel een petje maar dat doe ik zo vergeten mee te nemen. Ik smeer mijn gezicht in met crème en doe wat mascara en lipgloss op. Petje halennnnn. Ik loop naar de kamer en Safouane loopt net naar buiten.

"Safouneeeee kan je augurken klaarleggen" zeg ik. "Jij bent echt raar eerst blij dan boos, die baby's doen tering veel met jou" lacht hij. Ik haal mijn schouders op "maakt niet uit, maar wel augurken klaarleggen" zeg ik. "Je weet hoe ik denk over augurken als ontbijt, eerst iets eten waar je echt wat aan hebt!" Zegt hij. "Ughh je lijkt me papa wel" zeg ik droog en ik pak een petje waarna ik ook naar beneden loop.

Ondertussen zitten Anass en Safouane al aan tafel te ontbijten. Ze hebben alle lol van de wereld waardoor ze mij niet eens opmerken. Ik kijk naar de tafel en ja hoor het gebeurt weer eens. Ik ren naar de dichtstbijzijnde toilet en alles komt naar boven. Bro, ik heb geen eens ontbeten wat kotst ik nu¿ "voel je je slecht?" Vraagt Safouane bezorgd en hij trekt door waarna hij me vastpakt. Ik schud mijn hoofd. Hij trekt me dichterbij zich en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach en spoel mijn mond. Hij trekt me mee aan tafel en schuift een bordje yoghurt met muesli naar me.

"Hebben jullie het adres?" Vraag ik Safouane en Anass. "Ja, ze moeten wel" zegt Safouane. "Wij gaan eerst jou naar je werk wegbrengen en dan gaan we. Sharissa en de rest komen je ophalen dus je gaat niet alleen naar huis. Je wou naar de winkels maar wees voor het donker thuis" zegt Safouane aan een stuk door. Ik kijk hem verveeld aan. Hij heeft bewaking en bescherming voor 24/7 bij mij en nog waarschuwt hij altijd. "Yehh Safouane ga je haar wel alleen kunnen laten nigh" lacht Anass. "Ja ik vertrouw mijn mannen" zegt hij.

Ik kijk naar mijn bord en zie Safouane me aankijken, ik weet precies wat hij wil. Ik neem een hap van mijn kommetje en kijk hem aan met en blik van "happy?" Hij schiet in de lach en Anass ook na het zien van mijn hoofd.

Na mijn kommetje loop ik de keuken in. Eindelijk augurken. "Safouaneee" roep ik. Hij staat op en komt de keuken binnen met spullen van tafel. "Zullen we het Anass vertellen?" Vraag ik. "Wil je niet dat hij het weet met de rest, morgen zal alles geregeld zijn ik ben er gelijk achteraan gegaan" zegt hij. "Echt? Zo snel, onze ouders nodigen we zelf uit he, en ik wil het niet groot" zeg ik. "Haha nee weet ik, alleen dichtbije mensen gewoon gezellige dag" zegt hij. "Maar over Anass, hij is je broer en hij is mischien degene die je het meest kan vertrouwen samen met Abdel en Yassine" zeg ik.

"Saffi dan vertellen we het hem in de auto" zegt hij. We lopen de huiskamer in en pakken allemaal onze jas. "Ik ga wel achter" zeg ik aangekomen bij de auto. "Nee, ik ga" zegt Anass. "Maakt niet uit ik stap toch zo uit" zeg ik en ik ga achter zitten.

"Voel je je weer beter?" Vraagt Anass. Hmm dus bezorgd zijn zit in hun bloed. "Ja, er was een rede waarom ik moest kotsen" zeg ik. Hij draait zich om en kijkt me aan "ja?" Vraagt hij verbaasd. Ik tik Safouane die gefocust rijd. "Zeg t maar" zeg ik glimlachend. Vanuit de spiegel zie ik hem ook glimlachen. En aan Anass zijn gezicht te zien heeft hij Safoune door. "Inni billah?" Zegt hij tegen Safouane. Safouane zijn glimlach word nog breder.

"Ja broer we krijgen kinderen" gilt hij bijna uit. Ik schiet in de lach. "Wacht WoW wat kinderEN!?" "Tweeling" zeg ik enthousiast. "Mabroukkkk broer en zus" zegt hij en hij geeft Safouane een schouderklopje. "Wesh jullie worden ouders en ik word de gekste en beste oom ever!!!!" Zegt hij blij. Ik grinnik om het feit dat hij zo blij voor ons is.

"Wollah meh je word beste oom, ik ga je uit de buurt van mijn kids houden straks worden ze zo hersenloos als jij" zegt Safouane. "Hou je bek ik ben gewoon leuk en niet te vergeten lekker ik zal 24:7 bij ze zijn en niemand die me tegen houd!" Zegt hij. "Lelijke kip bedoel je met een tekort aan hersencellen" grinnikt Safouane. "Ik ben slimmer als jij" zegt Anass. "Yeh aghyour u wish" zegt Safouane. "Bele3 iqemoemem eh ifoenesen (monden dicht eh koeien)" zeg ik lachend. "Stil jij heks" zegt Anass. "Stil jij zemmer, niet zo tegen me vrouwtje" zegt Safouane. En zo discussiëren we de hele rit verder:)

Hewaaa mensjessss💜

Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben bepalen jullie wanneer het volgende deeltje komt want dat gebeurd bij 300 stemmen💋 ik wil dat jullie allemaal reageren want ik vind het super leuk om jullie comments te lezen!

Hoe is het verder met jullie? En ik wil graag weten of er volgens jullie nog iets is wat er in dit verhaal moet gebeuren?💙 Ik heb trouwens nog een vraag: stel je batterij procent is de leeftijd waarop je trouwt, hoe oud zou jij dan trouwen? Mensen ik geef 't op ik zou dan al getrouwd moeten zijn 15 HAHAHA. 

Dikke liefde naar jullie mooierdsss,

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now