Capitulo 55

8K 783 467
                                    

Wat vooraf begon:
"Sorry Safouane" zeg ik zacht. "Hahaha geen sorry zeggen, jij kan er niks aan doen dat je perfect ben" zegt hij en hij knijpt in mijn bil. "Auw Safouane fuck you dat doet pijn berggeit en zandaap in 1." Hij kijkt me raar aan en lacht "hmm berggeit en zandaap in 1, zullen we zwemmen mooierd?" geschrokken en met grote ogen kijk ik hem aan......

_______________________________________

Perspectief Safiyae

O my godddd er is een fking sterretje!?!?! Door erop te drukken stem je gwn!! Wauw zo bijzonder😭😍 try it😉

"Zwemmen!? Ik ben vanochtend shi 3 uurtjes bezig geweest met het stijlen van mijn krullen, mijn haren mogen echt niet nat worden." "Was maar een vraagje bolle. Blijf je vandaag bij mij dan breng ik je morgen naar huis?" "Is goed." Ik sluit mijn ogen met mijn oortjes in en de zon die me verwarmt, tot ik 1 hand in mijn nek voel en 1 onder mijn kont. Zeg me niet dat hij gaat doen wat ik denk dat hij gaat doen!?

Geschrokken open ik mijn ogen, ik kijk naar Safouane die grijnst. Ik kijk naar beneden en zie dat het water onder me zit, het enige wat ervoor zorgt dat ik er niet in zit ben ik die Safouane vasthoud.  ''Safouane als je dat doet ik hak je neus eraf." Hij grijnst enkel en zegt "1 2 3" en hij laat me los *splashh.* Happend naar adem kom ik boven water.

"Kaulo bosaap, fucking homo, vieze conjo, tering jood, tyfus lijer, vuile manwijf, berggeit, zeehond, kikkerbilletjes, zee-aap!!" Wollah deze moest hij niet gooien, ik wil bijna huilen serieus besef hoe lang ik bezig ben geweest met mijn haren. Het enige wat hij doet is lachen. "Kifesh met jou, je pakt mij echt kikkerbilletjes" en hij gaat stuk. O, dus hij vind dit nog grappig ook.

Hij springt het water in en ik zwem weg, but offcourse weet hij me te pakken. Geïrriteerd dat ik nu ben, beter praat hij niet tegen mij. Hij trekt me naar zich toe en ik voel zijn geslachtsdeel die hij tegen mijnes aandrukt "w-wat doe je" vraag ik verbaasd van zijn actie. Hij kust mijn nek precies op de juiste en gevoelige plek. Ik laat een zachte kreun horen en hij zet me neer op de rand van het zwembad.

Hij massert mijn heupen en ik sluit mijn ogen van het intense genot. "Safouane stop please" hij drukt zijn lippen op de mijnes en trekt me rustig het water in zonder dat onze lippen het contact verbreken. Ik voel mijn lichaamstempratuur nog heter worden en mijn hart hevig tekeergaan. Zachtjes knijpt hij in mijn borsten terwijl onze lippen nog steeds op elkaar zitten en onze tongen een vurig spel spelen. Ik bevind me in de zevende hemel. Buitenadem laat ik los en snel draai ik mijn hoofd weg.

Ik ben zo rood als ik weet niet wat "ben je nog boos prinsesje" vraagt hij. Ik ruik zijn grijns gewoon, hij is sws aan het grijnzen. Ik zeg niks en blijf stil. "We gaan bijna trouwen hé." Met grote ogen kijk ik hem blij aan "echt!?" "Ja echt prinsesje" ik zucht teleurgesteld "laat maar, 't kan niet mijn vader mag je niet Safouane" zeg ik bijna huilend.

Stralend kijkt hij me aan "het is goed tussen ons." Ik weet me niks uit te brengen en knuffel hem stevig "ik hou van je" zeg ik terwijl mijn hoofd op zijn schouder rust. "Ik ook van jou lieverd."

"Safouane, je beseft het je mischien niet maar je maakt me echt gelukkig" hij kijkt me blij aan "jij beseft het je ook mischien niet maar die woorden alleen al maken me gelukkig. Dat jij gelukkig ben is al meer dan genoeg ik zou alles voor je doen zolang je gelukkig ben. Ik ben zo blij dat ik je gelukkig maak." "Pff Safouane je bent te liefff gewoon" "tja een prinsesje moet je ook als een prinsesje behandelen." "En een prins als een prins."

"Fakkkaaa damhertennn" horen we Douae opeens. We kijken op, daar staan Yassine & Douae en Abdel & Aicha. Safouane groet de boys en ik loop naar de meiden. "Douaeeeeee" zeg ik en ik knuffel haar. "Hey schat ik heet Safiyae" zeg ik tegen Aicha en knuffel haar. Ik weet haar naam door Safouane maar dit is de 1e keer dat ik der zie. "Ik heet Aicha babe."

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now