Capitulo 53

8.6K 775 524
                                    

Wat vooraf begon:
"Kom we gaan die flikker heeft jou zelfs zo ver gekregen dat je mensen ben gaan vermoorden ik zal dat hem koste wat het kost betaald zetten." Hij tilde me op en liep met me naar de auto. Hij stapte zelf ook in en reed naar de locatie.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Wil je eerst ff stemmen?❤ Alvast bedankt mooierd😙 ps: dit deel bevat bijna 2000 woorden heb er lang over gedaan dus even dat sterretje indrukken is toch geen probleem💓

Ik start de auto en rijd naar de locatie. "Ik wil dat je er niet bij ben als ik bezig ben met die hoerenzoon" zeg ik tegen Safiyae met mijn blik op de weg. "Maar Safouane als hij bereid is om te vertellen wie hij is roep je me. Ik wil het zelf horen" "tuurlijk hbiba alles voor jou" zeg ik waarna ik haar kort aankijk en een knipoog schenk wat haar laat blozen.

Ik richt mijn blik weer op de weg en moet zachtjes lachen. "Wat is er lelijkerd?" Zegt ze. "Zeg ik lekker niet" "Safouane Safouane Safouane Safouane Safouane Safouane Safouane Safouaneeeeee" roept ze. "Ja wat is er?" Lach ik. "Ik haat je stinkdier." "Ik hou van je lekkerding" "ik hou ook van mezelf" zegt ze. "Deze ga ik niet vergeten dat je dat maar weet" zeg ik zogenaamd gekwetst. "Grapje lelijkerd" "jij bent echt gek" "weet ik maar dat vind jij toch leuk aan mij." Zegt ze sneaky. "Ik vind alles leuk aan jou bollie."

Ik stop de auto en open de deur voor haar. "Wat mag ik ondertussen doen?" Vraagt ze met haar mooie stemmetje. "Jij mag netflix kijken met eten" "hahahaha je weet hoe je me blij maakt". Ik bracht haar naar mijn kantoor en liep naar de brandkamer. Ik heb liever niet dat ze zulke gruwelijke dingen ziet.

De hele dag heb ik me ingehouden voor haar en nu kan ik mijn gang gaan. Hij heeft de belangrijkste vrouw van mijn leven laten drugsdealen en moorden!? Ik spande mijn kaken aan en liep naar binnen. Nu zit hij pas echt in de problemen. Hij zat vastgebonden en Yassine en Abdel stonden daar ook. Ik groette ze beide en zei "laten we met hem afrekenen."

"Waarom heb je het op Safiyae gemunt?" Vroeg ik hem boos. "Ze moet lijden haar hele familie" deze hoerezoon denkt ik maak grapjes. "Ehh kk batata jij moet lijden en niemand anders" zeg ik en haal de trekker over klaar om te schieten maar Abdel houd me tegen.

"Als hij dood is heb je niks meer aan hem en je wilt toch weten wie hij is en waarom hij dit doet stop je gannoe dan weg." "Weshh die kankerbokito geeft me lijpe jnoen hij moet dood" zeg ik terwijl ik me best doe om me in te houden maar Abdel heeft gelijk. "Kom we gaan hem laten praten" zegt Yassine. Hij maakt een arm los en strekt 'm. Ik steek het mes in zijn bovenarm en boor hem zo diep mogelijk.

"Ga je praten?" Zegt Abdel. Hij slikt en kijkt angstig maar schud toch zijn hoofd. Emotieloos kijk ik hem aan en ga ik met het mes dat diep in zijn bovenarm zit langzaam naar beneden zodat de pijn lang duurt. Ik hoor hem krijsen maar het stoort me niet. Halverwege stop ik. "Draai zijn hoofd" zeg ik. Yassine pakt zijn hoofd en draait 'm naar zijn arm. Hij probeert de bungelende mes eruit te trekken maar Abdel houd hem tegen "laat die mes er maar lekker in." Zegt hij lachend.

Hij huilt "sorry sorry ik ga dood dit doet fking pijn." Hij moest eens weten dit is nog niks. "Ga je praten?" Weer zegt hij nee. Nu begint mijn geduld op te raken. "Geef wat zwavelzuur" zeg ik. Ik pak het aan van Yassine en strooi het rustig over zijn arm die helemaal open ligt, de inhoud van zijn arm is duidelijk te zien. Zijn huid van zijn arm word helemaal verbrand en trekt weg. Het verrimpelt en zijn ogen beginnen rood te worden en zijn gezicht betrekt. Zijn huid begint te verdwijnen. Zwavelzuur eet je hele huid op en dat gevoel onbeschrijfelijk.

"Auwww ik ga zeggen ik ga ik doe alles wat je wil vermoord me aub" dit is wat ik wil dat ze zoveel pijn hebben dat ze me smeken om dood te zijn en dat liever zijn. "Abdel kan je Safiyae halen?" Hij knikt en vertrekt. Ik ben ergens bang dat dit hard gaat zijn ik heb het gevoel dat hij iets van haar is en ze verbonden zijn. Hij komt binnen en ik stuur Yassine en Abdel weg.

Safiyae & SafouaneWo Geschichten leben. Entdecke jetzt