Capitulo 12

11.2K 513 263
                                    

Wat vooraf begon:
Ik hoorde een diepe zucht "Mijn kanker is verspreid en erger geworden en ik moet naar Frankrijk omdat ze daar meer kunnen bieden en daa............." ik hoorde de rest van wat ze zei niet eens meer. Het enige wat door me hoofd spookte was mijn kanker is erger geworden. Mijn kanker is erger geworden. Mijn kanker is erger geworden. En dat de hele tijd dooor. Mijn telefoon viel van ongeloof uit mijn handen en ik zakte langs de muur naar beneden met mijn armen over mijn knieën. Mijn hoofd rustte ik op mijn knieën terwijl de tranen als open kranen uit mijn ogen stroomden.

_______________________________________


Perspectief Safouane

En ja mensen ik had gelijk, het was Safiyae. Toen ik haar zag voelde ik iets het was niet fijn dat gevoel...pijn? Ja het deed me pijn haar zo te zien in een hoekje in elkaar gekrompen. Ik liep snel naar der toe en liet me naast haar zakken. Haar gesnik vulde de stille gang, ze had nog niet door dat ik naast haar zat.

Ik zette mijn hand onder haar kin en draaide haar hoofd naar die van mij zodat ze diep in mijn ogen keek. Ik keek recht in haar groene ogen waar ik wel jaren naar kan staren. Haar mooie bedroefd gezichtje met traantjes. "Safiyae niet huilen alsjeblieft." Ze ik met haar mooie stemmetje zei ze "e-en wat boeit jou dat!?" Ik veegde met mijn duimen haar tranen weg.

"Heel veel Safiyae want ik geef enorm veeel om je. Je laat me dingen voelen. voelen, iets waar ik niet goed in ben maar jij slaagt erin mij bepaalde gevoelens te geven die ik maar niet kan plaatsen. Je laatmijn hart sneller kloppen. Mijn hart Safiyae! En dat terwijl je niks doet. Mijn leven zag er donker uit er was niemand voor me die zei zoon ik ben trots op je er was niemand die van me hield. Ik zag alles donker in en ik had geen zin meer in t leven. Maar jij, jij was en bent nog steeds mijn licht in die donkere put. door jou denk ik weer, maak wat van je leven Safouane. Je maakt me helemaal gek. Nog nooit is mijn hart voor iemand gaan kloppen. Nog nooit is dat iemand gelukt. Mensen boeien mij niet en ik heb me nog nooit aan iemand gehecht tot dat jij kwam. Safiyae mijn liefde voor jou is enorm en dat in een paar dagen. ik wil je beter leren kennen!"

Ik keek haar aan wachtend op haar reactie. Ze bleef me aanstaren en voor ik het wist drukte ze haar mooie zachte lippen op de mijnes. En wat ik toen voelde die spastische herten en ezels die losgeslagen apen allesss. Het was een liefdevolle kus iets wat ik nog nooit heb gevoeld. Het was fantastisch ik bevond me in de zevende hemel. Mijn hart sloeg op hol hij ging helemaal tekeer. Ik werd gek. Buiten adem liet ze me los.

"Ik wil voor je gaan." Die woorden waren magisch. "Weet je hoe blij je me hebt gemaakt doordat te zeggen." Ze gaf me een knuffel en mensen ik heb al 16 jaar geen knuffel gehad die knuffel was zo liefdevol. Ik pakte haar hand en legde 'm op mijn polo. ''Voel je dat? Dat is mijn hart die helemaal tekeer gaat!"

Ze moest blozen en keek weg. Ik draaide haar hoofd terug en zei "awwww bloos je." Ze gaf me een speelse klap en ik stond op. Ik pakte haar hand en hees haar op. "Safiyae." "Ja?" "Je bent nu van mij hè. En ik deel niet! Alleen ik mag genieten van jou." Zei ik terwijl ik wiebelde met mijn wenkies. Ze werd nog roder. "Awww mijn meisje is verlegen." Zei ik terwijl ik kneep in haar wangetjes.

Ik voelde mijn telefoon trillen dus ik keek op mijn scherm. Shitt ik moet gaan. "Prinsesje ik moet ervandoor." Ze keek me met een pruillipje aan. "Kom je snel terug?" "Hahaha kan je me nu al niet meer missen?" "Nee!" "Saff is goed vanmiddag gaan we samen iets doen." "Isgoeddd." Ze wou weglopen maar ik trok haar terug. "Uhmm loop je gewoon weg." Ze keek me aan alsof ze me niet begreep maar ik wist dat ze me wel begreep.

Ze gaf me een kusje op mijn kin. Hahaha ze is echt kort en ik ben super lang ze kwam niet hoger. Ik voel nu al zij gaat mij gelukkig maken! "Wat kijk je zo." Vroeg ze lachend. Ik tilde haar in een ruk op en zoende haar vurig. Buiten adem liet ze me los. "Nu mag je gaan" zei ik terwijl ik naar haar knipoogde. Ze liep verlegen weg en ik liep snel naar me waggie.

Perspectief Safiyae

Ik ben in shock van wat hij zojuist heeft gezegd. Safouane die over zijn gevoelens praatte en dan nog wel oprecht. en zonder na te denken druk ik mijn lippen op die van hem. Hij gaat er vrijwel gelijk in mee. Dat gevoel onbeschrijflijk! Van alles kwam in mij los. Mijn hart die hevig tekeer gaat. Voor even vergeet ik alle pijn en stress. Het was een liefdevolle kus. Buiten adem laat ik los. "Ik wil voor jou gaan." Ik zie dat mijn woorden hem goed doen. "Weet je hoe blij je me hebt gemaakt doordat te zeggen."

Ik zie dat hij oprecht is in zijn ogen die normaal emotieloos staan ze zien er nu zo anders uit. ik knuffelde hem stevig. Hij pakt mijn hand en legt 'm op zijn gespierde borstkas daar bij zijn hart. En mensen die ging tekeerrrr!! "Voel je dat? Dat is mijn hart die helemaal tekeer gaat"

Het idee dat ik 't meisje ben die zijn hart sneller doet kloppen. Het gevoel. Deze knappe jongen geeft echt om mij. ik draaide blozend mijn hoofd weg. Hij draaide voorzichtig mijn hoofd terug en zei "awww bloos je." Ik gaf 'm een speelse klap en hij stond op. Hij reikte zijn hand en ik nam 'm aan. In 1 ruk hees hij me op. "Safiyae" zei hij met zijn hese stem. "Ja?" "Je bent nu van mij hè. En ik deel niet! Alleen ik mag genieten van jou." Zei hij wiebelend met zijn wenkies.

 "Awww mijn meisje is verlegen." Zei hij terwijl hij in mijn wangen kneep. "Prinsje ik moet ervandoor." Zei hij nadat hij op zijn telefoon keek. Ik keek 'm met een puppy face aan. "Kom je snel terug?" "Hahaha kan je me nu al niet meer missen." "Nee!" "Safff is goed vanmiddag gaan we samen iets doen." Awww my cutiee.

Ik liep expres weg maar hij trok me terug. "Uhmmm loop je gewoon weg." Ik deed alsof ik m niet begreep. Hahaha zijn gezichtsuitdrukking. Ik gaf 'm een kusje op zijn kin. Ik kwam niet hoger ook al stond ik op mijn tenen. En hij keek me gewoon lachend aan.

"Wat kijk je zo." Vroeg ik lachend. Hij tilde me in 1 beweging op en kuste me liefdevol en teder. Hij liet me los en me wangetjes kleurde rood. Hij knipoogde naar me en zei "en nu mag je gaan." Mijn buik stond op ontploffen. hij liep de school uit, wat een leukerd is t  ook! Ik kreeg opeens 1 berichtje en opende het. Het was van onbekend en er stond:

Beter blijf je uit de buurt van Safouane wil je je zorgeloos leventje behouden. Blijf weg van 'm en anders.......

Heyyy kapsalons inou

stem snel en dan kun je verder lezen want dan komt deel 13.

Ik heb vandaag 2 deeltjes geplaatst is dat niet lief❤ Als jullie nog een deeltje willen moeten jullie stemmen.

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now