Capitulo 81

7.9K 518 187
                                    

Wat vooraf begon:
"Kom slapen prinsesje" ik stapte het bed in en hij trok me tegen zich aan. "Ik hou van je" zei hij. "Ik ook van jou" ik stond op en ging goed liggen omdat ik niet kon slapen. Ik legde mijn hoofd op zijn borstkas en zodra ik zijn hartkloppingen hoorde stroomde er kalmte door mijn lichaam. Zijn handen gingen kalmerend door mijn haren en kort daarna viel ik in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet te stemmen en mijn nieuw boek te lezen💜

Ik opende mijn ogen en stond vermoeid op. Ik zag dat Safouane nog sliep dus kon ik een ontbijtje maken. Ik liep de douche in en waste mijn gezicht. Ik poetste me tanden en smeerde me gezicht in met Nivea crème. Ik kamde mijn krullen door en liet me haar los. Ik moet echt eens gaan knippen me haar is tot over mijn kont.

Ik liep de trap af de keuken in. Waarom neem ik de trap als we lift hebben? Oh my godd deze keuken kaulo mooi is gewoon een droomkeuken. Dit maakt koken een stuk leuker!

Ik maakte beslag voor wafels en deeg voor msemen. Ik maakte ook donuts en pancakes en soorten beleg zoals banaan en aardbei. Ik smolt wat witte chocolade en pakte een pot nuttela. Ik perste sinasappels en zette koffie. Ik maakte nog een paar dingen en dekte de tafel. Ik liep terug naar de keuken om de wafels af te maken.

"Morningg diamond" hoorde ik Safouane zijn hese stem in mijn nek. Hij zette zijn handen op mijn heupen en draaide me om. Zijn krulletjes waren nat wat zoooo sexy was. Ik beet op mijn onderlip hij lachte en zette zijn vinger op mijn lip waardoor ik niet meer beet. "Niet lipbijten weet je nog" zei hij zacht. Ik voelde mezelf rood worden en draaide me om.

"Verlegen hay hay" fluisterde hij in mijn nek. Ik verstijfde even "ik ben bezig" zei ik en ik zette de laatste paar wafels op het bord en draaide me weer om naar hem. "Ontbijt is klaar" zei ik. "Je weet toch dat ik niet moeilijk doe en een kom muesli ook gewoon goed vind" zei hij. Ik haalde mijn schouders op "zoveel moeite was 't ook niet." "Ja klopt als 't voor mij is dan is het inderdaad geen moeite" zei hij.

Ik gaf hem een klap tegen zijn achterhoofd "yehh hoge dunk" zei ik. ''Yek klappen" zei hij op dezelfde toon. Ik lachte en we schoven aan tafel. "Kan je de nuttela aangeven?" Vroeg ik. "Omdat je het zo lief vraagt" zei hij. Ik rolde met me ogen en pakte 'm aan. Ik smeerde het op me pancake en strooide er aardbeien overheen. Na het ontbijt ruimde we samen de tafel af.

"Wij gaan kijken naar welk land we op huwelijksreis gaan" zei hij lief. Een glimlach vormde zich op mijn gezicht. We liepen naar boven en hij ging zitten op het bed. Hij trok me op zijn schoot en pakte zijn Macbook tevoorschijn en bekeek wat bestemmingen. "Jij mag kiezen he lieverd" zei hij. "Weet je al waar je naartoe wil?" Vroeg hij na een tijdje. "Ik kan niet kiezenn" zuchtte ik.

"We kunnen naar meerdere plekken gaan, 7 dagen per bestemming ongeveer" zei hij. "Serieus!?" Hij knikte glimlachend. Ik drukte een kus op zijn neus en zei "ik twijfelde dus tussen Bora Bora, Egypte en de Bahama's" zei ik. "Die andere 2 snap ik wel maar egypte als huwelijksreis?" Vroeg hij verward.

Ik lacjte en zei "ik wil zo graag naar mummies, piramides en nog zo veel meer. Egypte is geweldig en er zijn veel stranden daar. Je kunt er zelfs snorkelen en meer vissen zien dan je op eilanden zou zien. Ik wil al zolang naar Egypte." "Ja klopt niet aangedacht. Dus dan word het Bora Bora, Egypte en Bahama's" zei hij. "Oh my goddd dit is geweldig" zei ik opgewonden.

Ik ben zoo blij niet normaal. Er verscheen een glimlach op zijn gezicht bij het zien van mijn glimlach. "Hier doe ik het voor" zei hij. Ik drukte een lange kus op zijn lippen en beet kort in zijn tong. Buitenadem liet ik los. "Ik hou van je Safouane" zei ik. Hij omving mijn hoofd met zijn grote  handen "ik ook van jou" zei hij hees.

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu