Capitulo 103

6.1K 504 148
                                    

Wat vooraf begon:
Als ik naar de sleutels kijk schiet me iets te binnen. Ik ga Safouane nog een keer verrassen met iets super groots. Hij wil het deze week al halen maar ik ga 'm hopelijk voor zijn. Me vader helpt me wel met alle papieren etcetera. Hij word zo blij he!

_____________________________________________

Perspectief Safiyae

'T minste wat je kan doen is stemmen;) don't forget lieffie❤✨

"Waar hoop je op?" Glimlachte de echoscopiste. "Een gezond kind" antwoorde ik. "Je kan bijna al zien wat 't geslacht is" zei ze. "Ja, ben wel benieuwd hoor" grinnikte ik. "Je 1e echo, we gaan kijken of alles goed is met de baby" zei ze. Ze smeerde wat gel op mijn buik en zette 't aparaatje erop die ze langzaam verschoof. Er verscheen een zwart-wit beeld op 't scherm en verrast keek ze ernaar.

"Wat?" Vroeg Safouane gelijk nog voor ik iets kon zeggen. "Dit gaan jullie niet geloven"  zei ze blij. "Wat?" Vroeg ik nu. "Er kloppen 2 hartjes" zei ze enthousiast. "2? Dus 2 baby's?" Zei Safouane met grote ogen. Ik keek haar verrast aan toen ze ja knikte. "Oh my god ik krijg 2 baby's!!" Gilde ik.

Safouane pakte me vast en drukte me tegen zich aan. "2 kroonjuwelen" zei hij dromerig terwijl hij teder kusjes op mijn voorhoofd drukte. Ik sloot mijn ogen en voelde tranen opkomen. "2 wonders gekregen gewoon tegelijk" glimlachte ik. "2 prachtige kinderen in Sha Allaah" zei Safouane en hij kuste liefdevol mijn tranen weg.

"Ik gun jullie alle liefde van de wereld, jullie zijn 't meest mooie en verliefde koppel die ik ooit gezien heb. En ik voel me vereerd dat ik jullie echoscopiste ben" zei ze. Ik glimlachte naar haar "dankuwel" zei ik. "Je ziet van ver al dat jullie van elkaar houden en 't pure liefde is. Mooier dan in films zelfs, want dit is echt" zei ze. "Dankuwel, ben blij met u als mijn echoscopiste" zei ik.

Ze glimlachte menend en veegde mijn buik schoon. "Over 2 weken is je volgende echo en dan kunnen we mischien zelfs al het geslacht zien" zei ze. "Ik hoop 't" zei ik en ik stond op. "Dankuwel mevrouw, u bent verplicht in ons geval om dit niet te openbaren. U mag niet bekendmaken dat mijn vrouw zwanger is en u bent immers een privé echoscopiste" zei Safouane deze afspraak al voor de 7e keer.

"Geen zorgen meneer, dit is mijn werk en ik dien dit niet te openbaren ik weet dat kranten, social media en 't nieuws vol zullen staan. Jullie kunnen op mij rekenen" zei ze. We schudden beiden haar hand en zeggen haar gedag waarna we naar de auto lopen.

Een tweeling dus;)

Ik stapte in en Safouane ook. Hij stak de sleutels in de auto maar starte niet op in plaats daarvan staarde hij me aan en niet voor even maar heel lang. "Tweeling hé" zei hij grijnzend. Ik knikte die grijns zei me dat hij iets gaat zeggen waardoor ik rood word. "Ik heb je zo hard en goed geneukt dus" zegt hij.

Ik wist 't.

En direct word ik rood. Ik draai mijn hoofd om en speel met mijn vingers. "Rij maar" zeg ik slikkend. Hij draait mijn hoofd naar hem om "gaan we weer verlegen doen" grijnst hij nog steeds. "Eerlijk, ik ben gruwelijk in bed hé" gaat hij door. "Safouaneee hou je bek nu!" Zeg ik ashamed. "Hmm, jij bent anders ook gruwelijk hoor" fluisterd hij. Ik start de auto "rij maar" zeg ik.

"Ik heb zin in iets anders" grinnikt hij. "Pech vandaag gaan we lekker niet neuken" grinnikte ik nu op mijn beurt. "Weet je zeker?" Grijnste hij. Vastbesloten knikte ik. "Ik ga je gek maken zonder enige moeite tot jij op 't punt ben dat jij mij 't bed in wil" zegt hij serieus waarna hij knipoogt en naar huis rijd.

"Okey je hoeft je hoeft niks te proberen, ik weet dat 't je gaat lukken" zeg ik als we bijna thuis zijn. Hij schiet in de lach en kijkt me aan terwijl zijn 2 gouden tanden blinken. Ik kijk ernaar en glimlach. "Maar Safouane, ik kan jou ook zonder enige moeite in bed krijgen" voeg ik toe. "Een onschuldige blik van jou is al genoeg schatje" knipoogt hij. Ik grijns en hij stopt de auto.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now