Capitulo 58

8.4K 690 648
                                    

Wat vooraf begon:
Ik merkte dat ze emotioneel begon te worden en ze sloeg haar kleine armpjes om me heen en plaatste haar hoofd in mijn nek. "Mijn liefde voor jou is onmenselijk Safouane ik hou zoveel van jou niet gezond gewoon" zei ze zachtjes in mijn nek. "Ik hou meer van jou je woorden maken me al meer dan gelukkig" zei ik terwijl ik met mijn handen over haar rug wreef.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

First: don't forget to vote my babe💗💋

Gisteren had ik moeten plaatsen, dat klopt maar wattpad werkte niet lieverds. Wollah sorry schatjes ik hen van alles geprobeerd gisteren om toch te kunnen plaatsen maar er was weer storing. Het spijt me lieve lezers ik kon er niks aan doen normaal kom ik mijn afspraken altijd na😣❤

Ik stond op van zijn schoot en liep de kamer naast deze kamer in. Ik heb geen idee hoeveel kamers hier zijn. Ik deed mijn jurk schoenen en jurk uit en merkte een handtas op. Ik maakte hem open en zag er kleding in van mij. Safouane denkt ook echt aan alles. Ik trok mijn adidas slippers aan en ritste de tas weer dicht.

Ik liep terug naar de andere kamer en zag dat Safouane al klaar was. Die gespierde rug alleen al. Laat staan zijn armen en sixpack. Ik tikte m aan van achter en hij draaide zich om zijn ogen vergroten. Lipbijtend keek hij mee aan "Je prachtige lichaam blijft me maar verbazen, keer op keer" zei hij hees. "Jou lichaam mij ook" gaf ik eerlijk toe.

Hij grijnste en pakte mijn hand vast waarna hij een deur opende en de gang opliep hij opende weer een deur en wat ik daar zag. Ik keek mijn ogen uit, alles was gewoonweg perfect. Het was donker buiten waardoor de lampjes nog een mooiere sfeer gaven.

Het water lichte mooi oceaanblauw op. Er waren zelfs watervallen die licht gaven. In het midden en eromheen waren rotsen met zand en gezellige plekjes waar je kon zitten met een vuurtje in het midden. Eromheen was mooi natuur. Het was gewoon perfect en tot in de details aangedacht.

Het was zoooo romantisch😍 "Wauw" was het enige wat ik kon zeggen

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Het was zoooo romantisch😍 "Wauw" was het enige wat ik kon zeggen. Wauw, wauw, wauw en nog eens wauw. "Wat!? Vind je 't niet mooi prinsesje?" "Niet mooi!?! Het is zelfs meer dan perfect" zei ik terwijl mijn hoofd op zijn schouders rustte.

Hij sprong het water in en stak zijn hand uit "kom, je haar is niet gestijld" zei hij lachend. Ik nam zijn hand aan en sprong het water in. We zwommen en lachten veel. We gingen zitten in het midden van het water en hij schonk drinken in voor ons 2. Er waren allemaal cupcakes, chocolade en nog veel meer. Ik zette mijn hoofd op zijn borstkas en genoot van de gezelligheid en het ritme van zijn hart.

"Hierna heb ik nog iets" ik liet mijn koekje vallen en keek hem verbaasd aan. "Dit meen je toch niet!" "Ja toch wel" "ik wist wel dat je gek was maar zo gek." "Ik ben leuk gek en jij bent ook gek. Trouwens hierna gaan je douchen en dan mag je een mooie jurk kiezen. er hangen wat jurken in een van de kledingkasten ik laat je zo wel zien."

Safiyae & SafouaneOnde histórias criam vida. Descubra agora