Capitulo 29

9.8K 502 328
                                    

Wat vooraf begon:

Ik wil achter ze aan rennnen maar ik word strak vast gehouden door iets of iemand. En net wanneer ze bijna een vage schim worden zeggen ze tegelijk "gedenk Allah in de makkelijke tijden en hij zal aan jou denken in de moeilijke tijden." En daarna verdwijnen ze. MAMA SAFAE NEEEE........

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Ik open mijn ogen met een goed gevoel. Waneer ik denk aan de droom van gisteren zoveel mooie woorden. Het heeft me echt geholpen en steun gegeven. Ik mis ze nog elke seconde van de dag. Ik sluit mijn ogen en denk aan de droom. 'Moeilijke tijden heb je nodig zodat je ogen worden geopend voor de dingen die je voorheen niet hebt gezien.' Prachtig toch.

De droom heeft m'n hart deels opgevuld. Ik kom er wel, toch? 

Ik sta op en poets mijn tanden je ziet duidelijk dat ik veel heb gehuild de rode ogen en donkere kringen zijn niet te missen maar dat boeit me vrij weinig ik deed voor de zekerheid nog wat concealer. Ik kleedde me om in een gekarteld croptopje en een rok met geborduurde bloemetjes erop, ik trek nog mijn Gucci riem aan hij past perfect bij mijn rokje en gebruinde huid.

 Ik kleedde me om in een gekarteld croptopje en een rok met geborduurde bloemetjes erop, ik trek nog mijn Gucci riem aan hij past perfect bij mijn rokje en gebruinde huid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De ring van mama ketting van Safouane en een van mijn Rolex horloges. Ik kam mijn haren door en spuit wat parfum op van Sì en als laats schoenen. Ik kan niet kiezen uiteindelijk toch mijn Balenciagas.

Ik loop naar beneden en ik zie dat mijn vader aan tafel aan het ontbijten is. Ik voel een steek door mijn hart en de tranen springen al in mijn ogen. Maar het kan niet wat hij heeft gedaan. En die kutvrouw komt 3ad vandaag nog, zonder dat ik het wist. Ze zijn gewoon getrouwd?

Hij heeft ook voor mij ontbijt maar ik hoef zijn ontbijt niet! Ik loop de keuken in en maak een ontbijtje die ik aan tafel opeet. "Benti luister he.." Ik hoef zijn gezeur niet aan te horen en sta snel op. Ik laat hem niet eens uitpraten. Ook al doet het pijn om hem te negeren. Ik zet mijn bestek, bord en glas in de vaatwasser en zie dat Safouane me net appt met dat hij voor de deur staat. Ik pak snel mijn Michael Kors tas en trek mijn Canada Goose jas aan en loop naar de auto.

Perspectief Safouane

Ik was aan het ontbijten maar met mijn gedachten was ik heel ergens anders. Ik zal Safiyae achter laten voor mijn werk maar laatste tijd heb ik het idee dat het niet helemaal goed gaat met haar. Ik ga het haar straks vertellen hoe langer ik ermee wacht hoe moeilijker het zal worden om te vertellen. Ik zucht en drink nog de laatste slokken van mijn koffie op waarna ik mijn autosleutels pak en vertrek.

Red ik t wel een paar daagjes zonder haar? En wat als m'n voor gevoel klopt en ze gaat door een moeilijke tijd, ik kan dan niet gaan. 

Aangekomen bij de voordeur app ik haar. Ze komt vrijwel meteen naar buiten ze stapt in en zegt "ewaaa vieze reus." Ik kijk haar ze3ma beledigd aan "yekk ehh shitana is goed." Zeg ik waarop ze antwoord "gelijk huilen rustig man was maar grapje" en ze rolt met haar ogen. Ik ga met mijn ogen langs haar lichaam een croptop kan nog maar dat rokje is veels te kort als ze haar armen in de lucht zou doen zie je als het goed is alles. Ik zou zo graag willen dat ze zich wat bedekte.

"Dikbil" "Ja?" "Ik wil dat je je normaler aankleed met die kleren krijg je veel aandacht van jongens en je weet dat ik daar niet tegen kan." Ze kijkt me met opgetrokken wenkbrauw aan "nou reus je weet dat de aandacht van die boys mij niet boeien!" "Waarom draag je dit dan je hebt mij toch al?" Zeg ik een met een tikkeltje woede.

"Ik draag het omdat ik t mooi vind en daarmee uit." "Ja en ik vind jou mooi en meerdere jongens ook dus je moet gewoon wat gepaster kleden jou lichaam is alleen voor mij dat heb ik je al zovaak verteld snap het nou ik word woedend wanneer ze naar je kijken maar met die kleding zullen ze 100% naar je kijken. Ik kan het ze dan niet eens kwalijk nemen." "Dan heb je pech want dit is wat ik draag!" "Niet je stem verheffen ik doe dit alleen uit liefde oké!"

"Kifesh niet je stem verheffen? Ik bepaal zelf wat ik aandoe wie ben jij om te zeggen wat ik wel en niet mag!" Ik voel mezelf nog bozer worden maar ik hou me in. Waarom is ze ook zo eigenwijs. "Ik ga lopen!" "Nee ga je niet" Ze stapt boos de auto uit en gooit met een klap de auto deur dicht.

Ik stap woedend de auto uit en trek haar terug "Je gaat luisteren naar mij!" "Nee" "loop terug naar de auto." Ze trekt zich los en loopt verder ik trek haar weer terug "gedraag je!" "En dat zegt degene die zich als een kleuter gedraagt?" "Maak me niet boos ik ben nog nooit echt boos op je geweest omdat ik je dat niet aan wil doen niemand wil mij boos meemaken en nou luister je verdomme!"

Ze moet slikken en kijkt me ergens een beetje bang aan. Ze kan niet altijd haar gangetje gaan ze trekt zich los en loopt sneller door. Nou dan zit er niks anders op dan dit ik til haar op over mijn schouder en stop haar in de auto ik stap snel in en doe direct de auto deuren op slot. "Zo en nu ga je toch mee." Ze kijkt boos het raam uit.

Ik start de auto onderweg is het stil als we zijn aangekomen stop ik de auto ik plaats mijn hand op haar bovenbeen en ik zie direct haar wangen rood worden. Ik moet grijnzen ze kijkt me betrapt aan.

Ik trek haar op mijn schoot en plaats haar hoofd op mijn borstkas dit vind ze fijn en rustgevend. Dat weten we inmiddels wel, na een lange tijd zo te hebben gezeten kijkt ze omhoog en zegt ze "Sorry Safouane het spijt me ik had gewoon al veel aan me hoofd en ik reageerde het op jou af." "Hbiba je weet toch dat ik nooit lang boos op je kan blijven ik lijk misschien gemeen en agressief maar bij jou niet."

Ze moet lachen en drukt haar neus tegen de mijnes aan. Ik kijk recht in haar gif groene ogen. Ze kriebelt met haar neus tegen de mijnes aan wat me laat lachen.

Perspectief Safiyae

Hij stopt de auto en plaatst zijn hand op mijn blote bovenbeen gelijk stroomt de warmte naar mijn wangen maar ik probeer ze te verbergen met een grijns kijkt hij me aan. Betrapt. Hij trekt me naar zich toe en zet me op zijn schoot en hij plaats mijn hoofd op zijn borstkas ik luister naar zijn hartkloppingen. Ik kan dit wel uren lang doen even alle problemen om me heen vergeten.

Na een lange tijd zo te zitten begin ik me schuldig te voelen ik kan af en toe echt gemeen zijn maar hij is ook zo dominant. Maar dat is nou zijn karakter hij haat het als ik hem tegenspreek, niet gehoorzaam of iets in die richting. Ik kijk omhoog en zeg "Sorry Safouane het spijt me ik had gewoon al veel aan me hoofd en ik reageerde het op jou af."

"Hbiba je weet toch dat ik nooit lang boos op je kan blijven ik blijk misschien gemeen en agressief maar bij jou niet." Ik moet lachen en druk mijn neus tegen zijn neus aan en kriebel met mijn neus wat hem laat lachen ik plaats mijn hoofd in zijn nek en snuif zijn vertrouwde geur op. Hij ruikt altijd zo lekker en ik herken hem gewoon aan zijn geur ik voel me altijd veilig in zijn armen en zo vertrouwd.

Had iedereen maar zo iemand waar je je veilig bij voelt en vertrouwd en geliefd. Ik haal mijn gezicht uit zijn warme nek en plaats mijn lippen op die van hem. Zijn mooie getrimde baardje kriebelt tegen mijn huid aan ik plaats mijn handen op zijn borstkas terwijl hij me door zoent. 

Ik voel met mijn handen zijn hart gewoon hevig tekeer gaan. Ik krijg het helemaal warm en hij fluistert met zijn hese stem tegen mijn lippen aan "Ik kan niet zonder je echt niet je bent de enige van wie ik houd" ik voel dat ik blosjes op mijn wangen krijg en hij haalt zijn lippen weg. Ik kan niet meer zonder hem hij is een deel van mij geworden. Mijn prins in de witte Ferrari.

Hey hey lelijkerds❤

Ik wil jullie bedanken voor de #4 in romantiek.

Laat een comment en sterretje achter om me nog blijer te maken❤

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now