Capitulo 88

7.1K 566 259
                                    

Wat vooraf begon:
"Je bent bloedmooi" zeg ik zacht. Ze gaat met haar hand door mijn haar "jij bent ook tering lekker" lacht ze. Ze legt haar hoofd op mijn borstkas "slaaplekker rotMarokkaan" gaapt ze. Ik lach zachtjes en ga met mijn hand door haar haren "slaaplekker lekkerste Marokkaan."

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Stem en reageer lekker veel mooierd!💍💜

Uitgeput plof ik neer op de bank. 4 weken zijn voorbij en het was me een huwelijksreis. Alles was gelukkig goed gegaan en nog steeds denk ik dat het een droom was. Het was zo perfect en mooi en dat 1 fking maand lang! Geweldig gewoon maar ik ben zo moe.

Safouane ploft naast me neer en slaat zijn arm om me heen. "Alles word al naar boven gebracht" zegt hij zuchtend en sluit zijn ogen. Miskien hij is ook helemaal kapot en hij moest nog een stuk naar huis rijden.

Ik zet mijn handen op zijn schouders en masseer hem. Ik merk dat hij bijna in slaap valt en lach. "Ben je moe" lach ik. Hij opent zijn ogen en knikt. "Zullen we slapen?" Vraag ik. "Ja wollah niks liever" zegt hij en staat op.

"Ga maar alvast ik moet nog even alles checken voor de zekerheid" zegt hij. Ik knik en loop de lift in. Na een paar seconde stap ik uit. Wat heb ik mijn bedje gemist is het eerste wat ik denk wanneer ik onze slaapkamer inloop. Ik ga eerst me tandenpoetsen.

Ik loop de douche in en deins geschrokken achteruit....

Ik voel de tranen prikken en mijn maag draaien waarna een misselijkheid opkomt. Ik probeer op adem te komen. Ik probeer lucht te krijgen wat niet lukt.

Happend naar adem pak ik snel de wasbak vast die me op mijn benen houd. Ik probeer Safouane te roepen maar krijg geen geluid uit me keel.

Ik wil zelfs me ogen dichtdoen om dit afschuwelijke beeld niet zien maar zelfs dat lukt niet. Overal over de gehele douche ligt zelfs bloed en dat briefje en......

Niks lukt of wil meewerken. Is dit een droom? "Safiyae" hoor ik Safouane zijn stem steeds dichterbij komen. Nog voor ik iets kan zeggen sluiten mijn ogen en zak ik in.....

Perspectief Abdel

"Abdellie wil klappentjes" lacht Aicha. "Aicha wil kussentjesss" zeg ik. "Wel met mijn eigen naam he" zegt ze met een duhh face. "Ze3ma je weet niet over welke kussentjes ik het heb" lach ik. Ze schud haar hoofd "stil" zegt ze. "Zal ik het je laten zien?" Vraag ik grijnzend.

Ze laat me hand los en rent weg. Wat probeerd ze? Ik lach en begin te snel te lopen. "Abdellie inem (van jou) ietfi shem (heeft je gepakt)" lach ik en ik pak haar vast. Ik draai haar naar me om en glimlach.

Ze bloost en legt haar handen op mijn borstkas. Ik kijk naar kort haar lippen en bijt op mijn onderlip. Ze lacht en draait haar hoofd weg. "Nog even en we zijn getrouwd" zegt ze. Ik glimlach en druk een kus op haar hand "eindelijk de voorbereidingen zijn al volop bezig als we getrouwd zijn maak ik je kapot" grijns ik.

"H o u je b e k lelijke zeehond" zegt ze. "Als ik lelijk ben waarom trouwen we dan?" Vraag ik terwijl we onderweg naar haar huis zijn. "Omdat ik je zielig vind schatje" zegt ze.

"Weet je zeker" zeg ik. Ze knikt en wil weer wegrennen maar ik grijp haar vast en ren een stuk met haar in me armen terwijl ze loopt te gillen. "Nee ik laat je niet los" lach ik en ren harder. "Leg me neer en je krijgt een knuffel" zegt ze. Direct leg ik haar neer. "Wollah als je liegt" waarschuw ik. "Hahaha nee wollah maar pas bij mijn huis" zegt ze.

Ik leg haar neer en voor haar huis stoppen we. "Je hebt echt geluk met mij lach ik. "Pshh wat denk jij het is andersom
Jij met mij" zegt ze en ze opent alvast de deur. Ik schud lachend me hoofd. Ik kijk kort op mijn scherm en zie eej berichtje van Safouane met daarin: Boys ik heb jullie nu nodig! Snel billah ik ontplof nog even en ik ga een kanker aanslag plegen!!!!!! 

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now