Capitulo 94

6.8K 514 215
                                    

Wat vooraf begon:
Zuchtend trok ik me terug "Ik zweer t je Safiyae al wil je het niet, ik maak je thuis kapot mentaal en fysiek" fluisterde ik en dit meende ik.

_____________________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet te stemmen en lees aub de mededeling onder aan dit hoofdstuk❤👑

Ik ging met mijn handen door zijn haren. Hij draaide zich om naar mij en keek me glimlachend aan. "Je hebt me pijn gedaan" zei ik. Hij trok me naar zich toe en fluisterde "o Ja? Lieve schat dat was letterlijk niks." Ik slikte en keek hem aan "niks? Je hebt bijna 't bed gesloopt."

Hij grijnste en zei "maar schatje toch, ooit zal ik je laten zien wat echt hard neuken is, maar voor nu blijf ik wel voorzichtig." Ik rolde met mijn ogen en trok hard aan het laken die ik omsloeg.

"Kifesh je doet dat?" Zei Safouane met opgetrokken wenkbrauw. "Uhm misschien omdat ik wil opstaan" zei ik met een duhh-face. Hij keek me kort aan en zei "hoe vaak moet ik nog zeggen dat ik het haat als jij je voor me schaamt we zijn nu al zolang getrouwd, en ik heb je al zovaak naakt gezien." Ik zuchtte en zei "dat is anders dan denk ik niet van o hij ziet me naakt." Hij grijnste en zei "o wat denk je dan wel?" Ik rolde met me ogen en zag hem geïrriteerd kijken.

"Wollah he Safiyae ik zeg je een ding als ik een meisje was en ik had zo zo een mooie en sexy lichaam als jou dan zou ik nooit kleren dragen ik zou elke dag naakt rondlopen door huis" zegt hij met een serieus gezicht. Ik kan het niet laten om te lachen en zeg "wollah jij moet jezelf echt na laten checken qa 't gaat niet goed met je."

"Broer wat zeg ik allemaal? Ik heb al een mooier lichaam dan het lichaam waar alle mannen van dromen ik ga gewoon naakt rondlopen expres voor jou elke dag." "Yehh hoge dunk high class bitch, en nee ga je niet" zei ik en en liep de douche in. Ik draaide de kraan open en stapte eronder.

Ik moet echt snel zijn ik ben al te laat voor Anass. Hoe ga ik het eigenlijk aanpakken? Ik word 24 uur in de gaten gehouden en ze herkennen Anass sowieso ze weten dat hij niet in me buurt mag komen en ze geven letterlijk alles door aan Safouane. Ik verzin wel wat.

Ik voelde opeens 2 handen op mijn borsten en een kin op me schouder. "Waar denk je aan schoonheid" fluisterde hij hees. Ik slikte en haalde mijn schouders onverschillig op. Met zijn handen ging hij omlaag en masseerde hij mijn heupen.

Ik sloot mijn ogen en beet hard op mijn onderlip. Hij kwam dichterbij mijn oor en fluisterde "Ik wil niet dat je lip gaat bloeden je bijt wel heel hard." Ik voelde me wangen rood gloeien en kippenvel verspreidde zich over mijn gehele lichaam. "Maar schatje toch heb je het koud?" Zei hij en hij ging met zijn handen weer omhoog en zeepte mijn haar in.

Hij masseerde mijn haren met zeep wat me mijn ogen laat sluiten en een zucht van genot gaat over mijn lippen. "Jij bent ook echt goed in alles wat je doet" zuchtte ik. "Hmm alleen voor jou hé" zei hij en hij drukte een kusje op mijn schouder.

Ik glimlachte en begon hem nu in te zepen. Na een tijdje draaide hij de kraan uit en droogden we ons af. We liepen de douche uit en hij liep naar zijn kast waarna hij zich omkleedde. Ik kleedde me ook om en hij liep weg waarna hij weer terugkwam met een blikje poms. Ik hou van poms. "Thankyou saffoe" zei ik. "Wat ben ik toch lief" zei hij. Ik lachte en zei "maar alleen voor mij." "Alleen voor jou schatje" glimlachte hij.

"Ik ga zo weg habiba" zei hij er achteraan. Ik knikte "Ik ook voor boodschappen bij de appie" zei ik. Ik knikte en we liepen naar beneden. Ik pakte zijn jas en gaf hem die aan "doe je wel voorzichtig?" Vroeg hij waarna hij zijn jas aanpakte en die aantrok. Ik knikte en glimlachte.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now