Capitulo 3

13.3K 601 393
                                    

Wat vooraf begon:
Ik schoof me stoel aan en liep rustig de het lokaal uit. Kut docent. Ik liep naar me vespa en stak een sigaret op. Ik inhaleerde 'm diep in en uit. Na een tijdje stampte ik 'm uit en sprong ik op mijn vespa. Ik ga naar huis ik deed me oortjes in en racede weg. Fuck school fuck life🖕.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Dat meisje naast me Safiyae ofzo werd boos doordat haar oortjes werden uitgetrokken. Ze schold die docent helemaal uit. Ik ga stukk ik bedoel maar, een meisje die geen softy is dat is wel hot. Ik zag dat ze die leraar zelfs wou slaan.. normaal zou het me niet boeien maar op de 1 of andere manier deed het wat. 

Ik pakte net op tijd haar hand vast. LAAT LOS RAAK ME NIET AAN." Ik liet haar los en ik was in shock over hoe ze tegen mij praatte. Ik keek haar diep en emotieloos aan ik zag in haar groene ogen dat er iets gebeurd is waardoor ze zo is. Dit is zij niet er moet iets zijn gebeurd. Ik weet 't gewoon.

Ik zei zonder enige emotie "beter ga je normaal praten tegen mij want je weet niet wie ik ben." Ze moest slikken "Al ben je de baas van de wereld wollah meh ik ben bang voor jou." Ze moest eens weten ahhahahaah.

Ik wou haar slaan maar die docent schreeuwde al "Eruitttttt!!" Ze schoof haar stoel aan en liep op haar gemakje weg. Kaulo 5 sterren kech. Na dit lesuur was ik het echt zat man. Ik liep in de pauze weg "eyy broer waar ga je naar toe?" Vroeg Yassin. "Ik ga naar huis ik moet nog wat dingetjes regelen pakketjes enzo." Zei ik. "Kom sahbi ik ga met je mee."

We liepen weg naar mijn Lamborghini en we stapten in. "Heb je gehoord er is een nieuwe chick op onze school Ze is kanker lauw big ass en boobs." Ik knikte afwezig en werd een beetje woedend zelfs? Zou hij het over Safiyae hebben, ze is tenslotte het enige meisje die ik ooit mooi heb gevonden. Besef zo mooi is ze. ah joh waarom denk ik zelfs aan haar. We waren aangekomen en we liepen naar binnen.

"Moet je iets drinken?" Vroeg ik, hij schudde zijn hoofd. "Ik moet een belangrijke telefoontje plegen kan je deze pakketje brengen naar de eigenaar van die ene shisha lounge in Amsterdam-West." Vroeg ik aan Yassin. Hij knikte en nam het aan. "Je hebt wel je gun mee he." "Sws a neef."

Ik stak mijn duim op en hij vertrok, wollah als iemand hem iets aandoet is hij dood. Ik belde naar mijn andere maat die ene drugsbaas die een rang lager is dan mij hij heet Mohammed. "Ewa neef." "Salam wat is er." Vroeg Mohammed. "Ik wil dat je een paar pakketjes gaat brengen naar frankrijk." "Is goed sahbi." We maakten een afspraak en hij hing op.

Hij heeft een dochter voor zover ik weet. Wat zal ik de rest van de dag doen. Ik liep mijn kantoortje binnen en pakte mijn waterpijp terwijl ik wat telefoontjes pleegde. Na een uur ofzo nam ik een douche ik kleedde me om en stapte in mijn Range Rover ik had honger gekregen.

Ik reed naar een restaurant in de buurt. Daarna ging ik naar een hotel met een hoer die ik onderweg was tegengekomen. Meisjes zijn zo naïef en makkelijk he. Pfff allemaal hoeren. "Schat welke kamer hebben we?" Vroeg ze. Ik zei "kamer 203."

We liepen naar de lift en gingen omhoog eenmaal daar aangekomen gooide ik haar op het bed en deed me ding (jullie weten wel wat)

Na dik een uur had ik genoeg. Ik betaalde haar. "T was leuk." Probeerde ze ze3ma verleidelijk te zeggen. Tazzz raar wijf.

Ik maakte me Louis vuitton riem goed en liep weg. 'T was al avond man. Ik reed naar huis en belde Yassin op "ewa sahbi hoe ging het?"Vroeg ik. "Je weet zelf." Ik moest lachen "heb je het aan Mohammed gegeven zodat hij naar Frankrijk kan?" "Ja gedaan." Zei hij. Ik zei "Saff is goed kom met je waggie richting mij we pakken lounge." "Is goed bro ik kom eraan. Thallah" "challasss." Zei ik en ik hing op.

Perspectief Safiyae

"Mama ben er weer." Geen antwoord, vreemd. ik liep door naar binnen. Op de tafel zat een briefje. Ik las het hardop.

Salam benti, ik ben bij geltou Soumaya bestel maar wat eten er zit 100 euro op de schoenenkast. Ik kom pas morgen avond terug ik blijf logeren. Papa komt ook niet hij moest voor werk naar frankrijk. Geen stoute dingen doen xx.

Ik gooide het briefje weg me moeder is de laatste tijd veel vaker weg en ik heb er geen goed gevoel over. Ik weet niet waarom maar ik vertrouw 't niet. En meestal klopt mijn voorgevoel. Ik werd opeens anoniem gebeld.

Ik nam op "maak is je deur open " ik herkende die stem uit duizenden... "SOURAYAAA." "Ga nou maar naar de voordeur." Souraya is me bff alleen ik ben verhuist dus ik zie haar minder. Ze weet alles over mij ook over Safae mijn tweeling allahira7ma.

Ik liep naar de voordeur en opende die "EWAAA BITCHHH!" schreeuwde ze. "FAKKAAA NIFFAUWWW." we keken elkaar aan en schoten in de lach. "Ik heb een verrassing voor je hbiba." Zei ze terwijl ze wiebelde met haar wenkbrauwen. "Vertelll knappie." "IK WOON NU FUCKING TEGENOVER JE."

Ho wacht ff wattttt?!?!?! "ZEG WOLLAHHH!!!!" Ze knikte blij en ik sprong op haar en we knuffelde elkaar plat. "Saff matsko je vermorzeld me." Ik moest lachen en liet haar los "maar hoe? en waar? en wanneer?" Vroeg ik verward. "Niet zo veel vragen mama en papa wouden al heel lang verhuizen en toen heb ik huizen gezocht bij jou in de buurt en tadaaaa."

"Wollah zina inou ik ben fucking blij." "Aww ik kan je toch niet in de steek laten gekkie." Ik voelde me zo blij heb ik dan toch nog iemand? "Je gaat wel naar dezelfde school als mij he." "Duhhhhh babey morgen al." Ik deed een vreugde dansje en ze lachte me uit "ehh doe dat nooit meer." Zei Souraya.

Na een tijdje bijgekletst te hebben keek ze me serieus aan "Schat waarom heb je je khimaar afgedaan en ik bemoei niet ik wil alleen het beste voor jou maar ik ken jou en ik weet dat het overlijden van Safae je pijn doet en dat je die leegte op deze manier probeert op te vullen."

Ik weet dat ze gelijk heeft. Op deze manier hoop ik de leegte te kunnen vullen. Ik negeerde haar vraag. Ik ben bang weer te huilen. Ik ben bang tranen te laten vallen. Ik ben hard nu. Ik ben een hele andere Safiyae. Een nieuwe en veel hardere Safiyae ik huil niet en ik ben voor niemand bang.....

Hello babesss

Ik ben jullie zo dankbaar hè ik heb 2 delen geplaatst en ik sta #103 in romantiek en dat met maar fucking 2 delen! allemaal door jullie❤

Stem mocht je me nog blijer willen maken xxx

Btw mocht je me nog niet volgen doe dat dan😘

And aigain stem!⚡

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now