Capitulo 109

5.7K 516 123
                                    

Wat vooraf begon:

"Wollah meh je word beste oom, ik ga je uit de buurt van mijn kids houden straks worden ze zo hersenloos als jij" zegt Safouane. "Hou je bek ik ben gewoon leuk en niet te vergeten lekker ik zal 24:7 bij ze zijn en niemand die me tegen houd!" Zegt hij. "Lelijke kip bedoel je met een tekort aan hersencellen" grinnikt Safouane. "Ik ben slimmer als jij" zegt Anass. "Yeh aghyour u wish" zegt Safouane. "Bele3 iqemoemem eh ifoenesen (monden dicht eh koeien)" zeg ik lachend. "Stil jij heks" zegt Anass. "Stil jij zemmer, niet zo tegen me vrouwtje" zegt Safouane. En zo discussiëren we de hele rit verder:)

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Zoals beloofd het deeltje schatjes💜 Dit deeltje is ook extra lang. Bij 340 stemmen komt er een nieuw deel dat betekent dat jullie weer bepalen wanneer er een deeltje komt, dus vergeet niet te stemmen😘💘

Ik eet mijn augurken op terwijl ik door de lijst heen scrol. Hmm nog 1 persoon. Ik ben echt blij dat dit mijn beroep is. Ik help mensen en bouw een band met ze op. Ze zien me gewoon als hun zus wat ik zo mooi vind. Ik leg mijn augurken weg en ga zitten in de stoel achterin waar de bank zit. Het is hier zo ingericht dat je je hier op je gemak kunt voelen. Een meisje komt binnenlopen van ongeveer 17 jaar.

De verhalen besproken bij de psycholoog zijn allemaal waargebeurd! Er zullen vaker gesprekken zijn met Safiyae en een van haar cliënten weet dan dat 't waargebeurd is. Enjoy!😘

Ze neemt plek op de bank tegenover mij en ik stel me voor. "Safiyae" zeg ik, ze geeft geen antwoord terug. Ik kijk op van mijn papieren en vestig mijn blik op haar ogen om meer over haar te weten. Haar gezicht is een open boek, ze heeft veel meegemaakt maar doet zich groot en stoer voor. Op de namenlijst staat dat ze Raja' heet. "Dus Raja' hoe gaat het met je?" Vraag ik. "Prima" zegt ze droog. Ik leg mijn papieren weg en kijk haar aan.

"Je bent een open boek ik zie dat je veel hebt meegemaakt en dat je doet alsof je geen pijn hebt" zeg ik straight. Ze kijkt me verbaast aan. "Ik weet ook dat het niet goed is om al je pijn in je te laten en je hart niet te luchten. Het is goed om over pijnlijke gebeurtenissen te praten, hoe klein ze ook zijn" zeg ik rustig. Ik merk dat ze zich wat opener stelt en en verdrietig kijkt.

"Wat weet jij nou van pijn? Jij bent zo mooi en de vrouw van een wereldberoemde bokser. Jij hebt honderden huizen en auto's je kan gaan waar je ook maar heen wilt, ik weet niet eens waarom je werkt en je bent altijd onderwerp van de dag in de media" zegt ze. Ik zucht "weet je Raja' hoe perfect mijn leven er ook uitziet dat wat jij zegt is alles wat je ziet, maar je moet je ook beseffen dat ik een privé leven heb en dat niemand daar wat van weet. Want mijn leven zit ook vol tegenslagen" zeg ik. "Een keertje de weg kwijtraken is geen tegenslag" zegt ze bijdehand.

"Maar je tweeling zien overlijden in jou bijzijn terwijl er lichaamsdelen in het rond vliegen is zeker ook geen tegenslag" zeg ik. Ze kijkt me geschrokken aan "sorry, is dat echt gebeurd?" Vraagt ze geschrokken. Ik knik "en geloof me er is nog zoveel meer, maar als je wil dat ik jou vertrouw moet je mij ook vertrouwen. Ik heb zoveel meegemaakt ik zou iemand zijn vertrouwen nooit schaden" zeg ik. Ze kijkt naar haar handen en een traan rolt langs haar wang.

"Mijn ouders zijn een tijdje terug beide overleden, ik heb gelukkig nog een broer maar zonder me ouders voel ik me nog zo leeg. Mijn broer zorgt voor de inkomsten en alles en is daarom nooit thuis. Ik voel me eenzaam en ongelukkig en heb niemand om erover te praten. Ik begin ook steeds meer het gevoel te krijgen dat mijn broer de weg kwijtraakt. Hij is begonnen met drinken en roken en ik ben zo bang om hem kwijt te raken" huilt ze. Ik sta op uit mijn stoel en ga naast haar zitten.

"Huil maar, jij bent ook een mens jij voelt ook pijn niemand kan alles in zich laten, en geloof me dat weet ik als geen ander" zeg ik. "Ik weet niet wat het is, maar ik voel me vertrouwd en beschermd bij je" zegt ze nadat ik haar geknuffeld heb. En besef mensen, dit meisje was iemand die stoer binnenkwam en kijk haar nu.

Safiyae & SafouaneOnde histórias criam vida. Descubra agora