Capitulo 92

6.7K 454 66
                                    

Wat vooraf begon:
Hij zet zijn zachte lippen in mijn nek en gaat heel liefkozend en teder daar te werk waarna hij steeds lager zakt. En ewaja de rest was zegmaar KABOEM BOEM BOEM BOEMMMM... snapje🙂?

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet om te stemmen💕

*~1 week later~*

Er is alweer een weekje voorbij en veel is er niet gebeurd. We hebben onze diploma opgehaald, Anass moest weer eens een paar keer lastigvallen, ik moet echt erg wennen aan dat we nu beroemd zijn, ik begin binnekort met mijn echte baan als psychologe en ik heb steeds meer het gevoel dat ik zwanger ben.

De bel gaat, maar ik lig nog in bed en ik heb geen zin om op te staan. Maar ik ben zo lief dat ik Safouane ook weer niet wil wakker maken. Wie belt er zo vroeg aan.

Ik wil opstaan maar Safouane houd me tegen "Er is maar 1 iemand die op zo een tijdstip zou aanbellen prinses" zegt hij met zijn ochtendstem. "Safouane, ik wil nog altijd dat je hem vergeeft. En nee, niet boos worden ik wil gewoon dat je een bloed broer heb en dat je gelukkig ben niks anders. En aangezien hij bijna elke dag komt lastigvallen moet het wel belangrijk zijn" zeg ik.

Ik hoor niks aan zijn kant, hij trekt me enkel tegen zich aan "ik ben meer dan gelukkig habiba, dat weet je toch" fluisterd hij. Ik draai me om naar hem "ja Safouane, maar een broer is toch anders dan een vriend die je broer noemt" zeg ik.

"Mijn slaap is weg" zegt hij negerend wat ik zojuist heb gezegd. Ik moet iets verzinnen om ze te laten praten. Nou vooral Safouane dan.

Ik dacht echt dat hij makkelijk was in vergeven maar dat is echt niet zo. Hij doet niet eens een beetje moeilijk maar echt zwaar moeilijk om mensen te vergeven, maar mij vergeeft hij super snel vergeleken met dit. Hij is echt een totaal andere mens bij mij, vroeger snapte ik die zin "alleen jij kan mijn knop omdraaien" niet helemaal maar nu, nu zie ik het zelf. En niet alleen nu maar al jaren.

"Mijnes ook" zucht ik en ik sta ook op. "Zullen we samen douchen" grijnst hij. Ik wil ja zeggen, maar dan schiet me een plannetje binnen om ze te laten praten. "Nee ik ga eerst ontbijt maken" zeg ik.

Hij zet zijn handen op mijn heupen en direct bloos ik. "Jou verlegenheid, die je gewoon nog steeds heb maakt me gewoon gek" zegt hij schor. Ik glimlach breed en leg me hoofd op zijn borstkas. "Of je ogen als je me aankijkt alleen al word ik gek, alles aan jou is gewoon perfect en laten we het niet over je innerlijk hebben" zegt hij zacht en knuffelt me.

O god wat wil ik hem blij maken. Ik wil tegen hem gillen: ik ben zwanger. Ik wil hem bedanken met een kindje en hem nog gelukkiger maken dan hij al is, al kan dat niet volgens hem. Hij draait me om en drukt mijn rug tegen zijn gespierde borstkas. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder en zijn handen op mijn buik. "In Sha allaah prinses, yemma zei dat je heel snel zwanger word, 't zit in je familie. In je bloed" zegt hij met een glinstering in zijn helderblauwe ogen.

Ik zet mijn handen op zijn handen en nestel mijn vingers in de zijne. Hij zet zijn hoofd in mijn nek en zijn warme ademhaling tegen me aan zorgt voor kippenvel over mijn gehele lichaam en snelle hartkloppingen. Ik sluit mijn ogen. "Mijn liefde voor jou gaat te diep, zo diep dat ik het gevoel half niet kan beschrijven" zegt hij.

Ik open mijn ogen en draai me naar hem om "ik hou ook veel van jou zoveel dat ik met daden half niet kan laten zien hoeveel." Hij glimlacht en knuffelt me stevig waarna hij zijn lippen op mijn voorhoofd plaatst en daar een kusje drukt.

Na een tijdje laat ik los. Zo een knuffel van hem laat mij gewoon alles vergeten zelfs de ergste pijn. "Ik ga naar beneden" zeg ik. "Saffi ik ga douchen" zegt hij waarna hij de douche inloopt.

Ik loop de lift in en ga naar de begane grond. Ik open de kastjes en pak 2 eieren die ik in water kook. Als ik de koelkast open gaat de bel weer. Please laat dat Anass zijn. Ik hoop dat hij daar zit.

Ik versnel mijn pas naar de deur en open die. "Mevrouw, er is hier ene Anass moeten we hem met geweld hier weghalen?" Vraagt 1 bewaker. "Stuur hem maar door" zeg ik. Bedenkelijk staart hij me aan "De Heer Safouane heeft ons orders gegeven om hem nooit in zijn of jou buurt te laten komen" zegt hij slikkend.

Ik kan wel tegen ze ingaan maar zijn mannen zijn te gehoorzaam ze zouden nooit iets durven doen wat Safouane alleen al irriteerd laat staan boos maakt. Wat moet ik doen.....

Lipbijtend denk ik na ik moet iets bedenken. "Safouanee, om 3 uur ga ik naar de appie" gil ik zogenaamd naar boven waar Safouane doucht in de hoop dat Anass het heeft gehoord. Ik sluit de deur achter me en zucht diep.

"Is goed prinses ik moet zo weg oefenwedstrijd" gilt hij terug. Yess nog beter. Maar ik moet niet vergeten dat ik bodyguards heb die alles zullen doorgeven aan Safouane. Maar ze mogen zien dat ik met Anass praat, ik moet hoe dan ook Safouane en Anass in 1 kamer zien te krijgen. We hebben het hier wel over Safouane zijn broer, en mijn schoonbroer...

Daarbij komt dat hij duidelijk spijt heeft aangezien hij zo hard zijn best doet om het goed te maken met zijn broer plus er is iets belangrijks. Iets heel belangrijks, wat hij steeds probeerd te vertellen maar meneertje Safouane laat hem niet. Dit is mischien wel iets wat zijn leven kan veranderen, wie weet wat het is?

Ik ga door met het ontbijt en dek de tafel waarna ik alles klaar leg. "Je kanker moer het is kanker niet van mij vuile teringlijer! En je doet alsof ik de enige ben kanker kech" Hoor ik Safouane sissen op de trap waarna ik voetstappen hoor richting een kamer en de deur word gesloten. Ik hoor zijn gedempte stem en kan net niet verstaan wat hij zegt.

Waarom mag ik niet horen wat hij zegt? En wat is niet van hem? Wat bedoelt hij met dat hij niet de enige is?

Moet ik conclusies gaan trekken.....

Hello lekkere koeien❤

Soo hey long time no see, hoe is het leven mooierds💕?

Hmm waar had Safouane het nou weer over? En wat is Safiyae van plan? Wat wil Anass zo graag zeggen? Moet Safouane vergeven? Heeft Safiyae gelijk? En zou Safiyae zwanger zijn?

Lots of questions, allemaal een weet voor mij en een vraag voor jullie mijn familie😉❤

Ik ga toch vaker schrijven en gewoon plaatsen als ik tijd heb, dus no worries😘

Ik ben aan het schrijven met dat lekkere briesje in me rug en de zon die lekker schijnt met oortjes in. Ik luister nu ciao ciao Bella van dj hamida feat. Lartiste. (Niet boeiend i know)

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneOù les histoires vivent. Découvrez maintenant