Capitulo 110

5K 435 146
                                    


Wat vooraf begon:

We lopen naar de auto en voor ze instappen knuffelen ze ons nog 1 keer. Ik laat Anass achter het stuur en ga naast 'm. "Hoe oud zijn jullie?" Vraag ik. "Ik ben 16 en Sabriya 17" zegt Junayda. "Je bent toch getrouwd met Safiyae" vraagt Sabriya. Ik glimlach kort en knik. Ik mis me vrouwtje. Ondertussen is het al donker en ik krijg net een berichtje van Safiyae dat ze thuis is waar ik op reageer. De rest van de rit stelden we elkaar 2 uur lang vragen aangezien we niks van elkaar wisten.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Ja mensen ik weet het 340 stemmen betekent nieuw deeltje, ik had m klaarstaan zodat ik 'm kon plaatsen alss dat doel behaald was. Maar ik was 'm kwijtgeraakt wat wel vaker gebeurd met deze tyfusapp mohim het spijt me dat het zo lang duurde maar ik moest weer een heel nieuw deeltje schrijven vandaar💜 Vergeet niet om te stemmen xx.

Ik prikte maar wat in mijn salade. "Ga je niet eten? Vroeg Alae. Ik schudde me hoofd "ben beetje misselijk" zei ik. "Zo ik heb nog meer kip besteld" zei Sharissa. Ik schoot in de lach en schoof mijn bord weg. Ik pakte mijn telefoon erbij en raakte in gesprek met Safouane. Hij zei dat hij onderweg naar huis was en veel te vertellen heeft. Ik legde mijn telefoon weg en zuchtte een rustig leven lijkt hem niet gegund. Okey nu heb ik honger.

Ik zag dat de rest diep in gesprek was en het eten werd net neergelegd. "Bsahtkoum" zei de ober waarna hij weg liep. Yes peepz we zitten in een Marokkaans restaurant. "ETENNNN" schreeuwde Sharissa. "Omg ik ga eindelijk weer eens couscous eten" vervolgde ze in haar eigen wereldje. Ik grinnikte en keek naar mijn bord, de couscous zag er inderdaad lekker uit en die spareribs zagen er al helemaal damm uit.

"Voor wat moest Safouane eigenlijk naar Duitsland?" Vroeg Souraya waarna ze een hap nam van haar couscous. Ik haalde mijn schouders op "ja ik wil het jullie pas vertellen als ik het zelf precies weet" zei ik. Ik weet ook alleen dat hij broertjes of zusjes heeft maar niet precies hoeveel en of t wel überhaupt meerdere zijn. "Ja true snap ik" zei Allae. Sharissa was stil en genoot van haar kip en couscous. Ik filmde haar en plaatste het op me snap met "wanneer food je levend houdt."

"Denk je ik zag niet dat je me filmde" zei Sharissa toen ik aan mijn eten begon. Ik grinnikte en dronk wat van mijn drankje. Na het eten liepen we naar de auto en stapten we in. "Hoe was het eigenlijk op werk psychologe Safiyae" zei Sharissa. "Ja vind dit superleuk natuurlijk maar ik leef wel met de cliënten mee" zei ik. "Ja snap ik maar na werk moet je het gewoon afsluiten anders blijf je daar maar aan denken" zei Souraya. De rest knikte als teken het eens met haar te zijn. "Ja klopt, maar sommige dingen blijven je gewoon bij" zei ik.

"Kunnen we als eerst langs mijn huis want ik voel me slecht" zei ik. "Duhhh wat je maar wenst" zei Sharissa. Ik glimlachte "niet vergeten morgen zijn jullie er allemaal!" Zei ik. "Jaaaaa tuurlijk vergeten we dat niet" zeiden ze. We kwamen aan voor mijn huis en ik stapte uit na iedereen gedag gezegd te hebben. Ik kwam langs alle bewakers en uiteindelijk na sloten,codes en vingerafdrukken was ik binnen. Ik liep gelijk omhoog en kleedde me uit.

Ik stapte in het bubbelbad en zette mijn boxen aan. De bubbels lieten mij ontspannen en zo bleef ik 20 minuten zitten. Ik nam daarna nog een snelle douche. Ik kleedde me om in een Adidas trainingspak en zette de serie Riverdale aan terwijl ik met een deken en een pot augurken languit lag op de bank. Het heerlijkste gevoel ever.

Na een tijdje hoorde ik de deur en niet lang daarna twee gespierde armen die me knuffelde. Ik sloot mijn ogen en zo bleven we een tijdje.

"Ik heb je gemist" zei ik. "Ik jou nog meer" zei hij en hij drukte een kus op elke wang en vervolgens een op mijn voorhoofd. Ik ging rechtop zitten en knuffelde hem ook. "Gaan we naar boven ik ben doodmoe, maar ik had geen zin om te lopen ook niet naar de lift" zeg ik vermoeid. "Yehh luii" lachte hij. "Grapje habibi, kom ik til je op" zei hij en hij tilde me op. "Ik ga me omkleden en tanden poetsen dan kom ik ook in bed liggen" zei hij nadat hij me in bed legde en de dekens toedekte. Ik knikte en sloot mijn ogen.

Mijn rug begon weer intense schokken te geven en ik beet op mijn lip. Safouane kwam aanlopen "wat is er?" Vroeg hij gelijk. "Niks ik heb alleen last van mijn rug" zei ik. "Trek je vest uit" zei hij en hij liep weg. Ik ritste 'm open en legde hem weg. Hij kwam terug met wat magnesiumolie en vroeg me op mijn buik te gaan liggen. "Maar ben je niet moe na vandaag?" Vroeg ik bezorgt. "Voor jou ben ik nooit moe dat weet je" glimlachte hij en hij nam plek naast me en smeerde mijn rug in met olie waarna hij voorzichtig met zijn handen langs mijn rug masserende bewegingen maakte.

"Omg dit is zo goeddd" bracht ik genietend uit. Ik hoorde hem grinniken en hij drukte een kusje in mijn nek. Na een tijdje zei ik "shokrane safoe" en ik knuffelde hem. "Voor jou doe ik alles al ben je soms een heks" grijnsde hij. Ik moest lachen met deze zwangerschap ben ik soms echt een heks. "Ik ga dit opruimen en me handen wassen neem jij dan een snelle douche om de olie weg te spoelen?" Vroeg hij. Ik knikte en stond op.

Ik pakte een huisjurk en nam een snelle douche zonder me haren te wassen. Dat heb ik net nog gedaan. Ik kleed me aan en poets mijn tanden. Ik zie Safouane zijn telefoon wegleggen en ik ga naast hem liggen. "Ik heb 2 zusjes" zegt hij. "Wat vind je daarvan?" Vraag ik. Hij trekt me naar zich toe met mijn rug tegen zijn buik en doet zijn armen om mijn middel. "Ik weet niet, het is nog steeds niet tot me doorgedrongen eigenlijk" zegt hij met zijn stem die me zo kalm maakt.

"Hoe heten ze? En waar zijn ze nu? En wat ga je zeggen tegen je ouders?" Vraag ik. "Sabriya en Junayda, ze zijn bij Anass thuis. Mijn ouders weten nog niet dat wij weten dat ze leven morgen zal ik met ze praten" zegt hij. Ik knik "ik hoop dat jullie moeiteloos een band zullen opbouwen en dat je een volledig gezin hebt" zeg ik. "Ja ze zijn mijn zusjes ondanks dat ik ze niet gekend heb is die band er op de een of andere manier al. En niet vergeten binnenkort vorm ik mijn eigen gezin prinsesje" zegt hij. Ik glimlach "in sha Allaah" zeg ik.

"Alles is geregeld voor morgen de hapjes staan al in de koeling het eten word morgen ochtend klaargemaakt, de tuin is gedaan die word sws elke dag gedaan er is drinken, muziek en zo kan ik wel doorgaan dus niks waar jij zorgen om hoeft te maken" zegt hij. "Dankjewel Safouane" zeg ik. Hij wrijft over mijn buik "en overmorgen weten we het geslacht" zegt hij en ondanks dat ik zijn gezicht niet zie weet ik dat hij glimlacht.

"Ik ben benieuwd wat denk jij?" Vraag ik. "Ik denk 2 jongetjes" zegt hij. Ik glimlach dat is precies wat ik wil eerst jongens voor de aankomende meiden! Prachtig dan hebben ze broers al hebben ze die niet nodig met een vader als Safouane. Ik grinnik om mijn eigen gedachten. "Waarom moet mevrouwtje lachen?" "Ik moest denk aan dat ik jongens wil zodat de aankomende meisjes broers hebben maar met jou als vader is dat niet eens nodig, maar toch wil ik t" lach ik.

"Ik weet zeker dat jij de beste moeder ooit wordt" zegt hij. "En jij de perfect vader" zeg ik. "Trouwens mijn ouders en die van jou heb ik zelf uitgenodigd" zeg ik. Hij knikt. Beide zijn we moe geworden en ik zak wat naar beneden zodat ik op zijn borstkas lig. "Slaaplekker safoe" "slaaplekker prinses" zegt hij en dan vallen we in slaap.

Hellloo zina'ssss

Dus mensen bijna weten we wat de tweeling is wat denken jullie?

En ohmygod ik kan gewoon niet meer ik heb het zo teringdruk met school ik heb gewoon geen tijd meer, en in de vakantie mag ik weer leren. Ik kan niet wachten tot ik klaar ben gelukkig is dat bijna. Maar hoe gaat het met jullie? En op school? Jullie gaan toch wel allemaal over?!

En nogmaals ik moest dit deel opnieuw schrijven vandaar dat het zo lang duurde want ik kwam er pas achter toen ik moest publiceren!❤️💞

Question of the day: favorite song atm? Ben benieuwd! Je mag ook meerdere lievelingsliedjes opnoemen X

Vergeet niet te stemmen en te reageren!

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now