Capitulo 70

8.2K 670 288
                                    

Wat vooraf begon:
De hele tijd hoorde ik hem lieve woordjes in mijn oor fluisteren. "Je bent ook de mooiste, liefste, geweldigste, gekste, liefste, knapste en 1 en al perfectie. Je bent zo perfe....." zei hij zachtjes maar de rest hoorde ik al niet meer want voor ik het wist viel ik in een veilige, heerlijke en vertrouwde slaap luisterend naar de hartkloppingen van mijn grote liefde op weg naar dromenland.

______________________________________

Perspectief Safiyae

Jou stem maakt mij blij. Vergeet je die niet?💚

Voorzichtig opende ik mijn ogen en richte mijn blik op de klok waar ik zag dat het pas 7 uur uur in de ochtend was. Ik haalde mijn hoofd weg van Safouane's borstkas en ging met mijn handen langs zijn perfect getrimd baardje. Ik drukte een zachte en korte kus op zijn lippen en keek hem aan. Langzaam gingen zijn ogen open en 2 felblauwe kijkers hielden mijn ogen gevangen.

"Kon ik elke dag maar zo wakker worden" zei hij dromerig met zijn morning voice. "Voor je het weet mag je elke dag zo wakker worden" zei ik glimlachend. "Nu je het zegt prinsesje, jij moet nog jurken gaan zoeken" zei hij. Ik glimlachte en zei "zullen we vandaag samen gaan?" "Vind je het niet erg dat ik de jurk al zal zien?" Vroeg hij. "Eigenlijk niet nee maar anders kunnen we alvast inspiratien opdoen op het internet" zei ik.

Hoeveel heb ik eigenlijk op de bank staan? Ik opende de app en keek erop. Van schrik liet ik mijn telefoon vallen op het bed. Ik wist wel dat ik veel geld had door mijn rijke vader maar zoveel?!?! Ik zag honderden nullen zoveel, teveel om te tellen. Miljoenen euro's. "Schatje wat is er?" Zei Safouane bezorgt. "Mijn bank ontploft van geld en hoe ik eraan kom weet ik niet" zei ik.

Ik hoorde hem zachtjes lachen "ik maak elke week een stapel geld over naar je bank prinsesje." ''Wat? Ben je gek ofzo!? Zoveel." "Het valt echt mee hoor hbiba, jij bent ontelbaar keren veel meer waard. Teveel." Ik blooste en zei "valt wel mee? Hoeveel nullen zag je" lachte ik. Hij haalde zijn schouders op "ik heb zoveel geld dat ik duizenden zwembaden kan vullen met paarse briefjes" zei hij. "Jij bent g e k." "Ja gek op jou."

"Ik weet niet eens wat ik met mijn geld moet doen laat staan jij" zei ik. "Ja ik weet het ook niet ik heb veels teveel, ik maak soieso elke maand miljoenen euro's over naar arme mensen, vluchtelingen en honderden goede doelen." Mijn mond viel open "oh my goshhhh Safouaneeee dat is zo fking lieffff" zei ik haast bijna met hartjes ogen. Ik sloeg mijn armen om hem heen en knuffelde hem. Hij moest lachen en deed zijn gespierde armen ook om mij heen "gekke miljonair" zei ik zachtjes.

Hoe lang is hij eigenlijk al miljonair. "Al sinds ik me kan herinneren" hoorde ik hem zeggen alsof hij mijn gedachtes kon lezen. Ik liet hem na de lange intieme knuffel los en zei "wij moeten zo naar school." "Yeahh" zei hij droog en sarcastisch. Ik gaf hem een stompje en stond op. "Ik ga me omkleden" zei ik.

Ik liep de douche in en waste me gezicht en poetste me tanden ik pakte mijn outfit uit mijn tas en trok die aan. Het was een gescheurde blauwe jeans die ik combineerde met mijn Tommy Hilfiger riem. Van boven had ik een Gucci shirtje aan en een gele jack erover. Ik trok nog mijn Vans aan en deed een Rolex om. Ik spoot wat Gucci parfum en pakte mijn Louis Vuitton tas in.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now