Capitulo 98

5.5K 518 146
                                    

Wat vooraf begon:
"BABEYY WAT IK DURF NIET IK WORD ZIJN/HAAR LEKKERE TANTE IK WEET ZEKER JE BENT ZWANGER!" zegt Sharissa enthousiast. Stil staar ik ze aan. Zal ik zwanger zijn?

_____________________________________________

Perspectief Safiyae

Voor je gaat lezen druk eerst op dat sterretje niet eens 1 sec van je leven x💋(En welke lezer volgt me nog niet? Ik ben bezig met iets, en als je wil weten wat is het belangrijk dat je me volgt schat. Meer zal ik niet zeggen🙂❤)

"DUSHIIII, MOET IK KOMEN?" Gilt Sharissa. Gespannen pak ik de test die ik net heb gedaan, met de achterkant naar mij toe. Ik durf niet te kijken. Ik ben bang.

Bang om teleurgesteld te worden.

Gespannen en met knikkende knieën loop ik de douche uit. Ik zie ze met grote ogen afwachtend naar me kijken en mijn stilte irriteert ze duidelijk. "En?" Vraagt Souraya. "EN!?" Gilt Sharissa nog ff. "Ik weet het niet" zucht Ik. "Je watte!?!?" Zegt Sharissa. "Ik heb nog niet gekeken ja, ik durf 't niet" zeg ik.

"Moeten wij voor je kijken?" Vraagt Souraya. Zenuwachtig duw ik de test naar ze. Tegelijk kijken ze erop en ze geven geen reactie. "JA OF NEE?!?!" Gil ik. Ze kijken me aan en gillen dan "TERINGGGGG WE WORDEN TANTEEEEE!!!!!!!!"

"Dus ik ben zwanger?" Vraag ik. "JA!!!" Gilt Souraya. Voor de zekerheid pak ik de test. Positief. "OMGGG IK BEN GEWOON ZWANGER" Gil ik. Ik leg mijn handen op mijn buik en gil van vreugde. Ik kan het niet beschrijven.

Gewoon het gevoel dat er iets in mijn buik groeit, niet zomaar iets. Een wonder, een klein wondertje dat me gelukkiger zal maken dan ik al ben. Ongeboren, en nu al maakt hij/zij me gelukkig. Sharissa en Souraya knuffelen me stevig en van geluk rolt er een traan langs mijn wang. "Ik ben gewoon zwanger" fluister ik trots.

"Ja schatje er groeit een model in je buik, Safiyae 2.0 of Safouane 2.0" zegt Souraya wat me nog breder laat glimlachen. "Ik voel me zo gelukkig" lach ik. "Wat dacht je van ons!?" Gilt Sharissa. "Ik heb nu gewoon alles waar ik nooit van had durven dromen" zeg ik en ik plof neer op het bed. Ik aai mijn buik, er groeit gewoon een baby in mijn buik.

"Als je geboren bent moet ik me best doen om je niet te pletten met mijn knuffels" zegt Sharissa tegen me buik. Ik schiet in de lach "jij krijgt mijn kindje niet eens voordat die net zoals ik in jou knuffels stikt" grinnik ik. "You wish, baby ik ga hem of haar dan gewoon ontvoeren G" zegt ze. Okey dat kan ik wel geloven van haar.

Souraya kijkt me blij aan samen met Sharissa. "Okey jullie zijn eng, mijn huis uit" lach ik. "Babe we gaan naar boven naar je Sauna, dus wollah meh ik ga weg niffauw" Lacht Sharissa. "Broer jij bent alles doorelkaar, anti, suri, mocro" lacht Souraya. "Shhttt kleed jullie om we gaan naar de Sauna. Bubbelbad allessss" zegt Sharissa en ze duwt ons naar binnen.

Ik zit nog steeds met mijn hoofd bij het feit dat ik zwanger ben! En dat zal een tijdje zo blijven ook.

Perspectief Safouane

"Ik ben aangekomen neef, ik spreek je nog" zeg ik. "Saffi broer, doe rustig kalmeer jezelf" zegt Abdel waarna hij ophangt. Abdel en Yassine wouden vandaag afspreken maar Safiyae is ziek dus ik ga na deze afspraak gelijk naar huis. Ik heb Abdel en Yassine nog niet alles verteld dus ik moet ze nog wel spreken maar niet vandaag.

Ik stap de auto dicht en sluit 'm. Ik app eerst nog snel Safiyae en stop mijn telefoon in mijn zak. Okey wat Abdel zei, blijf kalm. Ik loop het Café binnen en zie hem al zitten. Ik ga tegenover hem zitten en hij wil iets zeggen maar ik onderbreek hem direct "als je weer sorry wil zeggen hou die maar voor je want het zal toch niet werken" zeg ik koel.

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu