Capitulo 67

7.4K 585 224
                                    

Wat vooraf begon:
"Kechie 1, kechie 2 en kechie 3" zei Ahlam die ons aan wees behalve Riham en met Senna de klas binnenkwam lopen en achter ons plaatsnam. "Wat zei je" zei Sharissa die al was opgestaan. "Je hoorde me toch goed" zei Ahlam. "Je moeder en vader zijn kechies niet wij" siste ik. "Jullie vader en vooral jou kanker moeder" zei Senna tegen mij met nadruk op kanker moeder. Voor ik het wist vloog mijn hand naar haar gezicht waarna ze haar wang vast pakte. "Herhaal dat nog eens" siste ik. "Lekker je moeder is dood door kanker en nuuu" zei ze.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Don't forget to vote lieffie💕💍

"Lekker je moeder is dood door kanker, en nuuu" zei ze. Mijn bloed kookte gewoon en de woedde borrelde in me op. "En nu!? Nou nu dit" grijnste ik en ik sloeg der hoofd keihard tegen de tafel aan en daarna nog een keer en nog een keer totdat alles onder het bloed zat. "Mijn tanden zijn eruit" krijste ze. Ik pakte haar via der haren en sloeg der klote kop nog eens tegen de tafel. "En je laatste haren ook" zei ik lachend terwijl ik een bos van haar haren naar haar gooide. "Je had al niet veel en nu al helemaal niks" zei ik lachend.

Ze reageerde niet meer en het bloed bleef maar stromen en verspreide zich over het hele klaslokaal. Ik wou haar nog een paar stompen geven maar Sharissa en Souraya pakte me vast. "Klaar genoeg, als het goed is is ze al dood" zei Souraya. "Beter ook voor de enigste echte kechie hier anders deed ik dat wel met die kaulo conjo" zei Sharissa met woede in haar stem. Ik merkte nu pas dat de hele klas bijna zat te filmen en te juichen.

Ik pakte Ahlam vast bij der keel aangezien Senna mischien dood was. "Als je wil dat hetzelfde bij jou gebeurt moet je vooral snitchen" zei ik waarschuwend. Bang knikte ze. "Iedereen in deze klas durf jullie bekken open te trekken gaan we zien" siste ik.

"De docent kan elke moment binnen komen en nu?" Vroeg Souraya. "Wij gaan naar huis, en o wee als iemand durft te snitchen" zei Sharissa die onze tassen pakte en aangaf. We gaven iedereen nog een dreigende blik en liepen de school uit.

"Je hebt die hoertje zo goed aangepakt" zei Sharissa die een jointje aanstak. "Hoorde je wat ze wel niet zei" zei ik boos. "Klaar vergeet het, het is gebeurd je moet niet de hele tijd boos zijn" zei Souraya. "Ik zal het proberen" zei ik. "Stad?" Vroeg Souraya. "Offcourseeeeee" zei Sharissa. "Come on" zei ik terwijl ik mijn telefoon wegstopte.

Perspectief Safouane

Ik pakte mijn telefoon zag een appje van Safiyae waarin stond dat ze zelf naar haar familie zou gaan. Ik reageerde erop en liep naar mijn auto. Ik heb afgesproken met Yassine en Abdel in een van mijn panden. Ik reed er naar toe en liep het pand binnen. "Wietplantjes al water gegeven en lampjes verwisseld?" Vroeg ik Nabil. "Ja meneer" knikte hij. "Saff."

Ik liep naar mijn kantoor en wachte op Yassine en Abdel die niet veel later binnenstormde we groeten elkaar en gingen zitten. Ik stak een sigaret aan en dronk een glas alcohol en Yassine stak een jointje aan en Abdel dronk ook een glas. Ik tikte met mijn wijsvinger tegen het sigaret waardoor er een beetje as viel en stak hem in mijn mond waarna ik inhaleerde.

"Zoals jullie weten komt er een belangrijke lading binnen in Peru" zei ik. "Ja en wollah meh ik heb zin om te gaan" zei Abdel. "Same" zei Yassine. "Ma3lish jullie gaan niet laat me dan ook uitpraten" zucht ik. "Deze lading bevat van alles en is heel gevaarlijk er zit vele soorten drugs in en geweren etcetera. Hij is bakken met geld waard en het is een van de duurte en scherpste drugs. Snuif een beetje en je word helemaal dizzy, blij en al die shit. Ewa dus ik wil zelf gaan want jullie weten deze lading is miljoenen waard." Ze knikte.

Ik ga ook om nog een rede, omdat ik zelf vroeger mensen flashte met nep drugs enzo. De helft was bijvoorbeeld cocaïne en de andere helft gemalen paracateamol. Slim he. Maar nu doe ik dat minder maar het kan zomaar zijn dat iemand dat bij mij probeert te doen. Of dat mijn mannen gepakt worden en dan ben ik alles kwijt. Dit allemaal is te riskant dus ik ga hoe dan ook zelf.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now