Capitulo 90

6.6K 510 213
                                    

Wat vooraf begon:
"Weet ik schatje, maar ik moet nu echt gaan" zegt hij zuctend. De hele tijd zijn zijn kaken stevig opelkaar geklemd. "Safouane, doe je voorzichtig" zeg ik zacht. Hij omvangt mijn hoofd met zijn handen en kijkt me kort aan waarna hij een kus op me voorhoofd drukt. "Geen zorgen" zegt hij.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet om op dat sterretje te klikken💋(lees de mededeling beneden svp💜)

"Ik wil je om een gunst vragen, je zegt toch altijd jou wens is mijn bevel" zeg ik en bijt losjes op mijn lip. Hij knikt "please vermoord deze jongen niet. Alsjeblieft door het voor mij. Je moet niet nog een moord op je naam hebben. Ontneem hem niet van zijn leven....." fluister ik.

Direct staat hij op en kijkt ie me hoofdschuddend aan. "Nee sorry Safiyae, ik zal voor jou me best doen want voor jou doe ik alles. Maar je weet dat ik ernstige agressieproblemen heb, ik weet niet eens wat ik doe of zeg als ik boos ben. Ik ben me daar niet van bewust, dus beloven kan ik je niet" zegt hij terwijl hij maar rondjes door de kamer blijft lopen.

Ik zie dat hij op springen staat en elk moment kan uitbartsten, de stoom komt zowat uit zijn oren. "Ga maar Safouane" zeg ik. Ik sluit kort me ogen waarna ik ze open en hem gehurkt voor me zie staan. Hij pakt mijn handen vast en drukt op beide een kus. "Ik hou van je Safiyae." "Ik hou ook van jou" zeg ik en druk een kusje op zijn neus wat hem kort laat glimlachen en mij automatisch ook.

"Tot straks prinsesje" zegt hij en gaat weer rechtop staan. "Neem je zo nog een pijnstiller? En rust vooral goed uit, probeer weer wat te slapen." Moeizaam knik ik mijn hoofd waarna ik hem nog een luchtkus geef en achterover in bed val.

Ik wrijf kort over me slapen heen. Wollah ik word gek.

Wie heeft dit gedaan? Waarom? Wie is dat babytje....?

Ik hoor de deur niet kort daarna weer open gaan. "Mi no careeeee want ik heb kaulooo etennnnn" gilt Sharissa enthousiast en springt op het bed waardoor ik bijna omval. Ik lach zachtjes en hoor Souraya ook lachen.

"Mag ik raden wat jij heb?" Zeg ik. "Ja duhhh" gilt ze. "Kip" zeg ik enkel. Ze kijkt me aan "Yesss bitchhhh, maar die kip is voor mij. Ik heb voor jullie Milka en popcorn en chips, maar van mijn kip... BLIJFT IEDEREEN AF" waarschuwt ze wat me nog harder laat lachen.

"Mischien neem ik wel een stukje" zegt Souraya en ploft ook neer op het bed. "durfff" sist Sharissa en kust een kippenpootje. "Wahahaha sukkel" zeg ik. Ze steekt haar middelvinger op en gaat liggen. En niet veel later hoort ze ons niet meer omdat ze gefocust op haar kip concentreert.

Ff serieus hoe overleef ik 24 uur met zo een beest.

//

"Safiyae" zegt Souraya opeens zacht. Ik kijk haar aan "zeg 't eens model" lach ik zachtjes. "Wat zag je precies in je douche?" Vraagt ze. Ik verslik me bijna in een stukje Milka en kuch hoorbaar. "Ehmm" kort sluit ik mijn ogen en adem hoorbaar in en uit. Ik pak haar hand stevig vast knipper hevig.

Ze neemt me in haar armen en wrijft over me rug "Laat maar lieverd, praat er anders met Safouane over" zegt ze waarna ze me loslaat. ''Sorry" zeg ik zacht. Ze wuift mijn exuses weg en drukt een kus op me wang waarna ze weer verder naar een film op Netflix zoekt.

"NOO IK ZEG JE DAT IK EEN FAMILYBUCKET WIL KAULO KAASSHOP MEDEWERKER" gilt Sharissa aan de telefoon wat ons gelijk laat opkijken.

"Wat zeur je nou homo!? Dus omdat ik alleen zonder iemand die emmer kip ga eten raad je me een kleinere emmer met kip aan!!!" Vervolgt ze en uit een een diepe maar vooral gefrustreerde zucht. "ALS IK ZEG DAT IK 'M MOTHERFUCKING IN ME EENTJE OP KRIJG DAN KRIJG IK HEM DE KANKER TOCH OOK OP VUILE HONDENNEUKER GA FKING DAGGOES NEUKEN EH NEUSAAP" gilt ze door.

Ondertussen komen ik en Souraya niet meer bij van het lachen.

"Okey dan is het maar een motherfking familiebucket, het is en blijft wel kip dus ik kan 'm op!!! Weet je wat doe mij er maar 3 van die emmers, adres weet je al! En o wee, als ik niet 3 buckets krijg!!!!" Zegt ze nog waarachuwend waarna ze boos ophangt. "Ik zweer het jullie als ik niet 3 emmers met kip krijg word ik gek, ik ga hem dan persooijk opzoeken!" spuwt ze naar ons. Ik kijk Souraya kort aan waarna we in lachen uitbarsten.

Ze weet me tenminste altijd weer te laten lachen, zelfs wanneer ik het moeilijk heb. And this is what you call friends.

Als ik de duizeligheid weer voel opkomen sta ik op van de bank en loop ik naar het bed waar ik in ga liggen. "Schat neem een pijnstiller in" zegt Souraya en ze rijkt me een strioje pillen en water aan. Ik drink het glas leeg en slik de pil door. Ze komt ook op bed liggen en automatiach draait de tv zich onze richting om waarna hij wat zakt zodat hij binnen ons zicht zit. Geweldig dit. Ze start de film. Ik kijk haar glimlachend aan en leg mijn hoofd op haar schoot.

Wij die onze film kijken en Sharissa die naar buiten loopt te stalken of ze iemand ziet die mooi is en of haar kip er al is.

Eerlijk she is crazy......

//

"Ik hou van jullie" zeg ik waarna ik ze weer uitzwaai. Safouane stapt uit en Sharissa en Souraya stappen in. Ik wrijf mijn handen over elkaar en vlieg Safouane om de hals wanneer hij voor me staat.

"Had je niet iets anders aan?" Merk ik op wanneer hij me loslaat. "Nee schat" zegt hij. Hmm hij kon beter stil zijn want ik weet gelijk dat hij liegt. Hij sluit de deur achter ons "heb je al gegeten?" Vraagt hij als we in ons in de woonkamer bevinden. Ik schud vermoeid mijn hoofd.

"Waarom niet dat is slecht je moet wel eten" zegt hij. "Waar heb je zin in?" Vervolgd hij. "Ehmm kunnen we vis bestellen ik hou van vis" zeg ik bevestigend. "Is goed ik ga bestellen en dan douchen" zegt hij en drukt een kusje op mijn hand. Ik glimlach en neem plek op de bank.

Ik schakel de tv aan en zapp af en toe. Wacht is ff, stop wow dat was Safouane....

Snel zet ik 'm terug op die zender en met ingehouden adem luister ik.

Ja lieve kijkers, het is officieel. Zojuist heeft Safouane E. Jamal B. verslagen. Wereldkampioen boksen is van zijn troon afgeslagen wat betekent dat Safouane E. wereldkampioen boksen is!!! Hij is net in de game, maar is nu beter dan de rest hoe is het mogelijk kijkers!? Dit is het begin van een mooie carrière die zo te zien niet zal eindigen. Vanaf nu zal er alleen maar gepraat worden over een iemand en dat is Safouane. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld zal deze sterke man respecteerd worden.

Hello peepz❤

Hmmm Safouane beroemd, wereldkampioen boksen?

Ik vertrek vrijdag/zaterdag naar Marokko en we blijven 2 daagjes in spanje. Ik ga mijn best doen om toch daar te kunnen plaatsen en anders als ik in Marokko ben. Maar ik vraag jullie aub er rekening mee te houden dat ik niet altijd 2x per week zal kunnen plaatsen.

Hey ik heb ook vakantie hé😉💋

Ik zal dus gewoon plaatsen alleen zal het wat minder zijn💗

Ff iets anders, ik merk dat ik inspiratieloos ben maar dan echt extreme... Ik begin ook door mijn ideeën te raken en 1 deel schrijven doe ik gewoon een week over ipv een of twee uurtjes. Het vergt super veel tijd omdat ik gewoonweg niks op papier kan zetten wat me super erg stresst/irriteert. Maar ik blijf me best doen om het verhaal leuk te houden alleen hou er wel rekening mee dat ik niet weet hoe lang ik nog door kan gaan🌹

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now