Capitulo 34

9.2K 496 249
                                    

Wat vooraf begon:
We gaan terug liggen en ik sla mijn armen om haar heen, ze duwt mijn armen weg en plaats haar hoofd op mijn borstkas. Ik moet glimlachen jullie weten half niet hoe blij ze mij maakt. Ze slaapt meteen door het ritme van mijn hart. Bij deze gedachte word ik gewoon nog gelukkiger dan ze mij al maakt. Ik druk een kusje op haar voorhoofd "Ik hou zielsveel van je" fluister ik en niet veel later slaap ik ook.

_______________________________________


Perspectief Safiyae

Je kunt nog steeds vragen stellen xx💕 ps: jullie moeten allemaal SchrijfsterDL bedanken voor dit deel❤ lees gelijk ook haar boeken gun haar die lezers ze is fantastisch💕

Ik opende mijn ogen en tilde mijn hoofd op van zijn borstkas. Hij slaapt zo lief. Ik besloot om hem te laten slapen en stond voorzichtig op. Ik dekte hem de deken toe en liep naar d douche waar ik mijn gezicht reiniger en tanden poetste. Ik liep naar mijn slaapkamer en kleedde me om in een croptop dat dicht is geknoopt en een zwarte broek. Daaronder trok ik mijn all stars aan. Ik spoot wat parfum op van Armani.

Ik deed wat lipstick en mascara en keek naar mijn verzameling horloges

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed wat lipstick en mascara en keek naar mijn verzameling horloges. Ik heb het meeste van Rolex maar ook andere mooie ik koos voor een gouden Omega horloge, voor die heb ik evenveel als 1 van mijn favoriete Rolex horloge. Mama's ring en Safouane's ketting maakte de look helemaal af maar die hoefde ik niet aan te doen want die had ik al aan ik ga 'm nooit van mijn leven afdoen.

Ik liep naar beneden en maakte een ontbijtje voor ons klaar ondertussen dekte ik de tafel en legde alles klaar. Ik liep naar de keuken om te kijken of de wafels klaar waren opeens voelde ik 2 handen op mijn heupen. Ik rook de lekkere parfum van Safouane en draaide me om "heb je een ontbijtje gemaakt" zei hij lief.

Ik scande zijn outfit hij had een gescheurde D2 broek aan met een Ralph Lauren polo erboven die zijn spieren duidelijk lieten zien. Hij had legergroene Valentino schoenen aan zijn Rolex en een Gucci petje. "Niet kwijlen hè." Zei hij met een grijns. "Waarom zou ik" zeg ik zogenaamd hc. "Dikbil ziet er ook mooi uit net zoals altijd" ik glimlach en breng de laatste wafels naar de tafel.

"Hbiba ik ga zo ff weg en dan kom ik straks terug voor we vertrekken naar Colombia dus blijf je ff thuis het is maar voor een paar uurtjes." Ik knik "als het lang duurt ga ik ff weg." Hij knikt en schuift aan tafel. Na het eten pakt hij zijn jas "tot zo beauty." Hij komt dichterbij met zijn hoofd en plant een kusje op mijn lippen die ervoor zorgt dat mijn hart tekeer gaat en ik het weer helemaal warm krijg. Hij haalt zijn lippen weg en vertrekt. Ik laat me vallen op de bank.

Ik app wat met Souraya. Senna en Ahlam doen sinds ik wat met Safouane heb vreselijk kortaf en bot. Precies 2 bitches maar ik heb ze toch nooit vertrouwd alleen ik voel me er slecht bij. Ik schud de gedachtes van me af en besluit om naar de appie te gaan. Ik kijk naar de sleutelkast en ik zie autosleutels van tientallen auto's. Ik pak gewoon een willekeurige sleutel en stap de auto in. Ik rijd naar de appie en parkeer.

Ik stap uit en die jongens zitten daar weer maar ze durven geen dingen meer naar me te roepen ze kennen Safouane en weten dat ik met hem heb. Ik loop langs de schappen en bedenk me wat ik moet kopen. Verder dan eten kwam ik niet. Bij de chocolade afdeling hoor ik een stem die me maar al te goed bekend komt. "Conjo swa?" Dat is er toch echt die stem precies haar. Ik luister nog een keer ze praat zo hard precies zoals haar. "Bo ta mi dushi" ik loop naar waar het geluid vandaan komt.

Het is haar echt! Verbaasd schreeuw ik haar naam wat er voor zorgt dat de hele winkel naar ons kijkt. "SHARISSAAAAAAAAAAAAA?!?!" ze kijkt me geschrokken aan en laat al haar spullen vallen. "Fucking cojo bo mama putta's kijk voor jullie voor ik jullie ogen uitlepel! Kaulo putta's." Dreigt ze alle mensen die kijken. "DUSHHIIIIII MI DUSHIIIIII OMGGGGG" Wat heb ik haar gemist ze springt op me en knuffel me helemaal plat. Na lang zo gestaan te hebben laat ze me los.

"Kon ta bai?" (Hoe gaat het?) Vraagt ze. "Bon hbiba kon ta bai ku bo? (Goed schat met jou?) Ik heb je niet normaal veel gemist." Zeg ik. "Nasta bon dushi (Ik ook schatje), ik heb je kaulo vaak gebeld heb je nieuwe nummer ofzo zomaar ging je weg. Bitch. Ik heb je gemist, mi dugudugu(mijn schatje)." Ik heb haar niet normaal veel gemist met heel mijn hart ze miste gewoon in mijn leven. Safae, Sharissa en ik waren altijd onafscheidelijk. Haar broer Jairo was ook als mijn broer ik mis hem ook. Hij was er altijd voor Safae en ik.

Sharissa was de beste vriendin van mij en Safae maar na het overlijden van Safae zijn we hier komen wonen ik heb haar gemist en nooit de moeite genomen om weer contact op te nemen. Sharissa is van Antilliaanse afkomst ze heeft een bos krullen en een perfecte volle lichaam met mooie rondingen. Dikke lippen en volle wimpers een echte Antilliaanse. Ik ben gek op antilianen, puur omdat het nooit saai met ze is ze hebben schijt aan alles en iedereen en het is nooit stil. Je kunt altijd met ze lachen.

"Mi baby, bo tin bunita kabei." (Mijn schatje je hebt mooie haren) Zegt ze "awww dankjewel waar was je al die tijd schat ik dacht elke dag aan je wllh" "Na het overlijden van jou tweeling zus Safae mijn dushi ben ik daar wel blijven wonen maar jij niet. Ik kon het na 3 maanden niet meer aan dus zijn we verhuisd ik vond het te moeilijk daar laat staan jij en sinds gisteren woon ik hier." Zegt ze glimlachend.

"awww mijn schatje ik ben blij dat je er bent naar welke school ga je" "zelfde als jou ik begin morgen" "yesss, welke klas zit je?" "Ik weet niet maar in de lijst met klasgenoot namen staat jou naam ook dus we zitten in dezelfde klas dushiii" gilt ze zowat. "Mi ke un brasa" (Ik wil een knuffel) zegt ze en ze knuffelt me weer helemaal plat. "Mi no por sin bo" (Ik kan niet meer zonder jou )zegt ze. Ik geef haar kus. "Ik moet poepen dus kom snel afrekenen." Zegt ze ik moet lachen een jongen kijkt vies en sharissa komt natuurlijk gelijk in actie "kaulo conjo bo mama wat kijk je swa a putta madre! Fucking conjo moet ik je schieten met mijn gannoe." Hij kijkt gelijk weg ik kan me niet meer inhouden en lach me dood. We blijven nog lang praten en pakken onze spullen en lopen richting de kassa.

Haar broer Jairo komt en zegt "kaulo ta duurt het zo lang om eten te halen." "Putta ssttt conjo laat me" zegt sharissa terug. Hij kijkt me aan "Safiyae" ik knik hij loopt naar me toe en knuffelt me stevig "mi ruman" (mijn zusje) zegt hij en hij slaat een arm om me heen. Hij zag me altijd al als zijn zusje er was 1 jaar geleden een jongen die me lastig viel en Jairo had hem gewoon vermoord. Wollah hij schoot zo een kogel door zijn hart. Wie aan zijn familie of vrienden komt komt aan hem. Hij is als een broer. We raken in gesprek met zijn drieën wat heb ik hun gemist.

"Wacht dushi mi gado ze hebben een toilet in de appie was ik helemaal vergeten ik ga poepen en dan kom zo baby rekenen jullie alvast af en wacht op de parkeerplaats." Zegt sharissa ik lach en zeg "is goed zine" ze loopt weg. Ik wil afrekenen maar Jairo houd me tegen, uiteindelijk rekent Jairo af zonder dat Ik het wou maar ma3lish. We lopen naar de parkeerplaats en blijven ff wachten op shariss.

Jairo kijkt ff op zijn telefoon en slaat weer zijn arm om me heen. Ik hoor iemand boos schelden van ver en het is Safouane. Ik zie dat hij woedend op me komt afstormen. Waarom zo boos er is niks tussen Jairo en mij het is hetzelfde als broer en zus. Ik zie de woedde vanaf hier al zo boos is hij. Ik hoor hem schelden zijn bloed kookt gewoon. Ik begin banger te worden. Jairo mag dan sterk zijn maar sterker dan Safouane?! Safouane is nog breder, gespierde en sterker dat wint hij nooit en wat zal hij wel niet met mij doen......

Hallo dushi'sss❤

Oeee een boze Safouane. Ik vind dat nergens voor nodig. 150 stemmen? Dan ga ik gelijk verder💕

Eindelijk vakantie was er zo aan toe maar ja voor je het weet is die al voorbij😣😭 Geniet ervan!😘

Love you my alls💯

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now