Capitulo 44

8.4K 789 667
                                    

Wat vooraf begon:
Ik gooi mijn telefoon in de hoek en laat me vallen op bed. Alles gaat kapot alles is verpest. Ik wil dat alles weer zoals vroeger was. Ik laat mijn tranen hun vrije loop gaan. Zachtjes huil ik mezelf met pijn in mijn hart in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Allereerst misgun me niet en druk op dat sterretje😙❤

Ik word wakker met nog steeds die duizeligheid. Wejow wat is er met mij heb ik wat verkeerds gegeten in het restaurant? Ik kom voorzichtig overeind en alles draait. Ik blijf 10 minuutjes zitten sta op waarna ik 2 pijnstillers tegelijk inneem. Ik voel me gelijk wat beter en poets mijn tanden.

Safiyae vertrouwt me gewoon niet die gedachte wil maar niet uit mijn hoofd. Na alles wat ik voor haar heb gedaan en ik sta altijd klaar voor haar nog steeds, nog steeds zou ik alles voor haar doen zelfs een moord plegen zolang zijn gelukkig is. Maar als ze mij niet in vertrouwen neemt dan gaat dat moeilijk.

Ik zucht en kijk in mijn kledingkast. Ik pak een kenzo broek en trek die aan daarboven trek ik een kenzo sweater aan. Met daarop een Canada Goose bodywarmer ik trek mijn felblauwe Louboutins aan en mijn Louis Vuitton schoudertasje en Louis Vuitton riem. Mijn Rolex horloge en wat parfum van Ralph Lauren.

Ik loop naar beneden ontbijt rustig. Ik kijk op mijn horloge 12uur ik besluit om naar sportschool te gaan. Net dat ik wil opstaan komt de duizeligheid en misselijkheid weer omhoog. Ik blijf even zitten en sta op wanneer het minder is geworden. Die kk duizeligheid begint me te irriteren. Ik app Yassin en Abdel om te vragen of ze megaan en daarna ergens iets te gaan eten. En ze stemmen beide toe. Ik pak gewoon maar wat sleutels voor een auto en vertrek.

Perspectief Safiyae

Ik slenter mezelf met moeite naar de badkamer. Ik kleed me uit en draai de douchekraan aan. Ik heb weinig geslapen vannacht en alleen maar gehuild. Waarom weet ik niet...

Ik denk dat alles me gewoon teveel is mama de ring die weg is. Mama zelf is weg. Safae is weg en ik zal ze allebei nooit meer zien. Ik die moorden moet plegen. Safouane die teleurgesteld in me is. Papa die weinig thuis is. En zo kan ik wel uren doorgaan. Soms heel soms zie ik het leven echt niet meer zitten. Wat nou als ik depressief word?

Daar kom ik nooit meer uit. Ik ben daar zo bang voor he.

Ik zucht en draai de kraan uit. Hadden die warme douche kranen maar al mijn problemen weggewassen. Maar ja het leven is niet altijd rozengeur en manenschijn.

Ik maak mijn bed op en doe de ramen open. Ik loop naar mijn kledingkast en pak een outfitje. Ik trek een cute Gucci shirtje aan met een zwarte broek. Het shirtje stop ik erin en ik doe me Gucci riem erbij aan.

Ik föhnde mijn goude natte krullen en kamde ze door en deed wat Marokkaanse argan olie erin

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ik föhnde mijn goude natte krullen en kamde ze door en deed wat Marokkaanse argan olie erin. De enige olie die mijn krullen in vollume houd en laat stralen. En dan die geur. Ik deed wat mascara, high lighter en een bordaux lipkleurtje. Alleen nog wat parfum en klaar.

Safiyae & SafouaneTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang