Capitulo 5

11.4K 546 451
                                    

Wat vooraf begon:
Ik zag dat er bij de bar een meisje zat te zoenen met een jongen. Dat meisje had kaulo grote borsten en kapot grote kont en nog goud haar. Ze leek op iemand. O God het was Safiyae. Zeg me dat ik me dit verbeeld. Verdomme waarom doet ze me dit aan. Ik voelde mezelf boos worden. Ben ik nou jaloers tf ik ken dr niet eens. en ik heb geen eens feelings.

_______________________________________


Perspectief Safouane

en liefde, wat is dat zelfs.

Maar toch Safiyae overtreft alle meisjes ze is echt mooi iets wat ik nog nooit bij een meisje heb gedacht. En ze is nog agressief ook en haar lichaam tjuusss. Maar ze is vast zoals alle meisjes een hoertje pffff.

Verdomme wat gebeurt er.  Waar ben ik met mijn gedachten. Ik val toch niet voor haar. Ik ben nog nooit voor iemand gevallen hoeveel moeite die meiden ook doen en zij doet helemaal niks en drijft mij tot waanzin.

Perspectief Safiyae

Ik blies me shisha uit in de lucht, er kwam een boy naast me zitten en hij kneep in me kont. Ik wou m klappen maar hij was niet verkeerd. Ik keek m aan en hij keek me ook aan. Hij drukte zijn lippen op de mijne en ik zoende hem terug.

Voor ik het wist belande ik op zijn schoot. Ik begon wat rondjes te draaien met me heupen met onze lippen nog steeds op elkaar. Na een tijdje liet ik los en stond ik op. "Was dat het." Fluisterde hij hees. Ik liep hc weg en hij keek me vol ongeloof aan.

"Sowww je hebt bijna de mooiste boy hier gezoend." Zei ahlam "Hoe bedoel je bijna?" Vroeg ik. "Checkk die dan." Zei Sanae "niemand krijgt hem ik heb ook al geprobeerd ga ook proberen" zei  Ahlam. Ik zei "ik ga helemaal niks proberen er bestaat niemand mooier dan mij dus hij laat deze kans sws niet gaan!"

Ze moesten lachen. Ik liep weer naar de bar om te drinken "wat wil je?" "Doe maar een bacardi" Hij knikte en kwam terug met een beker. Die knappe jongen kwam naast me zitten en ik deed alsof ik 'm niet zag.

Hij draaide me kin in 1x om en kuste me vurig ik zoende m terug en liet los. Hij speelde wat met me borsten en ik pakte zijn handen vast ik drukte ze steviger op mijn borsten en liep weg. Hij keek me ook vol ongeloof aan. hmm i like these games.

Ik merkte nu pas dat iedereen opeens stil werd en naar de deur keek en fluisterde phel shi superster komt binnen. En Sanae en Ahlam zeiden "deze boyy overtreft pas niemand." Iedereen kwijlde gewoon, letterlijk alle meiden geilde op hem.

Ik keek naar de deur en de jongen die binnen kwam lopen was echt mooi niemand mooier dan hem. Dit was echt erg. Felblauwe ogen die ik vanaf hierzo zag. En die sixpackkk Ik Safiyae viel bijna van haar eigen fucking stoel!

hehh dat is Safouane? wat doet hij hier, zo goedkoop wtf. Waarom maak ik me daar eigenlijk druk om. Ik zag hem naar me kijken met een blik die ik niet kon plaatsen boos maar ook jaloers!? Hij keek me ook teleurgesteld aan ofzo.

Ik moest naar t toilet dus ik stond op. Waar is het toilet eigenlijk? Na een paar minuten vond ik 'm. Ik liep naar binnen en werkte snel me make up bij. "You slay gurl" ze ik tegen mezelf in de spiegel. Ik voelde me een beetje duizelig door die sterke alcohol. Ik nam een paracetamol en liep terug direct naar buiten.

Onderweg naar buiten hoorde ik hysterische gekreun... ik zag dat het vanuit een deur kwam waar ik langs moest. Ik herkende de stem van Safouane. Ik voelde een gevoel in mezelf opkomen. Jaloezie gemixt met woede.

Kutzooi wat doet hij me aan. Ik liep naar me auto en sloeg op het stuur. Ik ken hem pas een dag maar toch doet het me pijn dat hij het bed deelt met een ander. 

Ik ga hem vergeten en uit me hoofd zetten. Ik reed naar huis en schopte gelijk me schoenen uit. Ik maakte een slordige knot in me haar en ik trok mijn nachtjurkje aan. Ik dook in bed en viel vrijwel meteen in slaap met Safouane in me hoofd.....

Perspectief Safouane

Ik ging aan de bar zitten en ik had uitzicht op Safiyae. Er kwamen de hele tijd meisjes naar me toe maar ik had in niemand zin. Ik sloeg ze letterlijk van me af. Maar ze hielden maar niet op. Ik dronk m3asseb mijn drank op. Ik ben woedend op Safiyae. Hoe goedkoop kan je wel niet zijn.

Ik ga haar uit me hoofd zetten gewoon vergeten ik wil toch niet iemand die halfnaakt over straat loopt. Een goedkope wijf? Nee shokran doe mij maar een goeie moslima. En ik mag niet verliefd worden.

Er kwam weer een kech voor de 1000ste x in 10 min. En ditmaal trok ik haar naar de 1e de beste kamer die ik zag ik nam haar diep en hysterisch. Al mijn woedde uitte ik op haar al mijn stress. Ze kreunde hysterisch maar het boeide me vrij weinig. Pech voor haar ze vroeg er zelf om klote kech.

Na een half uur maakte ik me kleding goed en liep ik naar me lamborghini ik reed naar huis. Thuis aangekomen schopte ik me schoenen uit. Ik trok een kort broekje aan en me boven lichaam liet ik bloot. Ik bekeek me litteken boven mijn wenkbrauw. Ik weet niet eens hoe het gebeurd is.

Me gedachten dwaalde opeens af naar me ouders. Hoe waren ze? waren het goeie mensen? Een zucht verliet mijn mond. Hoe voelt liefde. Waneer krijg ik liefde. Waneer ga ik weer voelen. Ik voel helemaal niks. Hoeveel mensen heb Ik wel niet vermoord. Ik heb bloed aan me handen. Heel veel bloed. En heb Ik spijt gevoeld.... nee nog steeds niet! Ik dook me bed in op naar morgen.

Helloo peepzz❤

Stem voor deel 6!

Het boek zal vanaf hoofdstuk 6 ongeveer echt spannend worden beloofd!

Nog 10 volgers en dan heb ik 100 volgers dus volg meee❤ bij 100 volgers deel 6 xxx

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now