Capitulo 61

7.6K 639 405
                                    

Wat vooraf begon:
Al ben ik bang dat hij erachter komt dat ik erachter zit. Dit is een hele grote klus. Hij zal me levend verbranden. Ik ben een bekende crimineel en zelfs ik ben bang voor Safouane el (...) maar zolang hij niet weet dat ik erachter zit kan hij me niks maken.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Finally een deeltje😥❤ Niet vergeten te stemmen💋 Als goedmakertje plaats ik mischien nog een deeltje deze week. Wat ik niet waar kan maken beloof ik niet💞

Ik stond moe op uit bed en liep de douche in. Ik draaide de kraan aan en nam een douche. Ik wikkelde een handoek om m'n middel en liep de douche uit.

Ik pakte mijn Adidas Juventus TrainingsPak en trok die aan. Ik trok mijn Giuseppe Zanotti sneakers aan, ik zette mijn Phillip Plein petje op en deed een goude Rolex horloge om. Ik spoot wat Gucci parfum op en mijn Louis Vuitton zijtasje.

Vanacht had ik weer een droom over een of andere broer. Als het goed is begin ik echt gek te worden.

Ik pak mijn telefoon en loop naar beneden. Ik eet het klaargemaakt ontbijt op door mijn bediendes terwijl ik met mijn prinsesje app.

Ze ligt thuis ziek op bed krijg ik net door van haar mannen. Ik ga dus niet naar school vandaag. No way dat ik mijn zieke diamantje geen gezelschap ga houden. Ik trek mijn Monceler BomberJack aan en mijn Gucci sjaal. Ik pak de autosleutels van mijn Audi en rijd naar haar toe.

Perspectief Safiyae

Ik haat ziek zijn. De meeste mensen vinden het leuk zodat ze niet naar school hoeven maar als ik niet naar school wil dan blijf ik gewoon thuis. Daar hoef ik niet ziek voor te zijn.

Weet je wat vreemd is. Laatste tijd weet Safouane alles over mij. Hij wist dat ik bij Aicha logeerde voor ik het zei. En toen ik zei dat ik ziek was wist hij dat ook al. Alsof hij elke stap van me volgt.

"Benti, ik moest vandaag eigenlijk overdag werken ipv nachtdienst maar ik blijf bij jou" zegt mijn vader die een kus op mijn hoofd drukt. "Le le ma3lish ewwa Safouane komt eraan." "Wagga dan is goed" hij knuffelt me en zegt me gedag.

Ik pak mijn telefoon erbij en app wat met Souraya en Sharissa.

Ik hoor dat mijn vader de deur openmaakt en er iemand binnenkomt. Vast Safouane. Ik hoor voetstappen en mijn deur die openzwaait. "Hbiba" hoorde ik Safouane bezorgt zeggen.

Hij drukte een kus op mijn lippen en ik dacht dat mijn buik wou ontploffen. Ik kreeg het zo warm. Beter want ik had het koud. Hij haalde zijn lippen weg en pakte mijn hand vast waar hij een kus op drukte. "Hoe voel je je prinsesje" "beroerd, maar geen zorgen het is maar koorts." 

Hij streelde mijn wang en tilde me op hij ging liggen en sloeg zijn gespierde arm om me heen en zette mijn hoofd op zijn borstkas. Zo kan ik voor altijd blijven. Zo fijn, vertrouwd en veilig. Alleen bij Safouane kan ik me veilig voelen.

"Reusje van mij" "ja?" Ik kuchte en ging rechtop zitten en hij ook en hij keek me aan. "I-i ik heb het gevoel dat mijn moeder nog leeft. Ik voel het gewoon" zei ik zachtjes. Eerst keek hij me aan maar toen ik dat zei probeerde hij mijn blik te ontwijken. Moet ik hier iets achter denken?

De eerste stap in een relatie is vertrouwen en ik vertrouw hem helemaal. Ik zou mijn leven gewoon in zijn handen zetten telkens als ik hem niet vertrouw gaat het verkeerd. Ik vertrouw hem met heel mijn leven en hart.

"Als je moeder nog zou leven dan zul je snel herenigd met haar worden" zei hij terwijl hij me weer aankeek. Zijn stem klonk zo oprecht. Normaal geven mensen valse hoop maar wat hij zei en de manier waarop gaf me weer hoop. Ik zette mijn hand op de zijnes en leunde tegen hem aan.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now