Capitulo 80

6.9K 557 213
                                    

Wat vooraf begon:
Ik legde mijn hoofd tegen haar aan en ze ging met haar hand rustig door me haar. Ik sloot mijn ogen en genoot van dit moment. "De dag is bijna voorbij he" zei ze. Ik knikte "ik ben kapot moe" zei ik zuchtend. "Hey hey hey jij moet nog wakker blijven voor vanacht" zei ze lachend. "Ik ga lekker slapen vannacht" zei ik beschaamd. "Hmm jij bent mijn dochter en ik ken jou. Ik weet dat je gaat slapen" zei ze lachend.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet te stemmen en mijn excuses voor dit korte deeltje maar ik moest de bruiloft nog afronden❤ Love you lieve lezer X

Na nog een uur met iedereen gedanst en gepraat te hebben kwam Safouane met mijn vader de zaal binnen en was het tijd voor me om te gaan. Ik nam als eerst afscheid van mijn vrienden en famillie en als laatste het moeilijkste papa en mama die ik net een paar uur in me leven heb.

"Benti je gaat een gelukkig leven tegemoet" zei mijn vader en hij sloeg zijn armen om me heen. "Shokrane papa dankjewel voor alles dat je er voor me was toen ik het moeilijk had terwijl je het zelf ook moeilijk had. Dankjewel dat je me altijd beschermde en ik me veilig voelde bij jou" snikte ik huilend. "Geen dankjewel zeggen jij bent mijn prinsesje en dat zal je altijd blijven ook. Jij bent mijn kroonjuweel die ik met liefde en zorg heb behandeld en je zal ook altijd het belangrijkst en dierbaarst bezit in mijn leven blijven."

Die woorden deden zoveel goeds met mij. Hij knuffelde me nog een keer stevig en drukte duizende kusjes op mijn wang en voorhoofd. "Mijn prinsesje is nu een prinses en niet meer zo klein he" glimlachte hij terwijl ik ook uit zijn ooghoek een traan zag ontsnappen.

"Yemma" glimlachte ik door me tranen heen. Ze omving mijn hoofd met haar handen en keek me betraand aan "mijn dochter" zei ze schor. Ik veegde haar tranen weg "ik wil je niet nu al verlaten" zei ik betraand. "Je verlaat me niet we zullen elkaar nog altijd zien" zei ze lief. Trots keek ze me aan "ik ben zo trots op je." Ik knuffelde haar stevig. "Je bent in goeie handen" zei ze lief.

"Dat is ze zeker" zei Safouane grijnzend. "Ey amshouma" zei me moeder en draaide aan zijn oor. Ik moest lachen "semhay" zei Safouane pijnlijk. Hij kuste haar voorhoofd "ik had geen andere schoonzoon liever gewild dan jij en ik zal je altijd behandelen als mijn eigen zoon" zei mijn moeder tegen hem. Safouane gaf nog een kus op mijn moeders voorhoofd wat me hart liet smelten. "Ik ben blij met een moeder als jou en ik zal je blijven behandelen als mijn moeder" zei hij.

Ze knuffelde hem stevig "doe haar pijn en dan" ze wees naar haar oor en maakte een draai beweging waarna ze naar haar voet wees zovan Marokkaanse chinkla (slipper). Safouane knikte snel en ik schoot in de lach. "Moge allah jullie huwelijk zegenen" zeiden me ma en pa tegelijk. "Ameen" zei ik met Safouane tegelijk. "En nou opdonderen ehh ze3ma tortelduifjes" zei me ma en ze zwaaide ons uit.

We liepen naar de Limousine en de deuren opende automatisch. Ik stapte in met Safouane achter me aan. "Ben je moe?" Vroeg Safouane. Ik gaapte en zei "en hoe." Hij zette me op zijn schoot en zette mijn hoofd op zijn borstkas. "Ik ben blij dat we eindelijk ons leventje kunnen starten" zei hij zacht. "Hmm ja ik ook" gaapte ik.

De deuren schoven open wat betekende dat we er waren. Ik was te moe om te lopen en wou vragen of Safouane me wou optillen maar dat deed hij al. Hij stapte uit en liep naar 1 grote bewaakte poort. "Nee meen je deze!?" Zei ik vol ongeloof. "Dit huis noem je geen eens een huis dit is groter dan een flat groter dan een villa!" Zei ik bewonderd. "Noem dit maar jou huis" zei hij lief.

Met open mond bleef ik staren naar het grote gebouw voor me. Hij liep door naar de 4e poort en hiermee ook de laatste hij zette zijn vinger op het scanapparaatje en de deur ging open. Ik wurmde me uit zijn armen en stond rechtop. "Wauwwww" zei ik met grote ogen. "Welcome home" lachte hij. "4 etages!? Wat moeten we met 4 etages" zei ik verbaast.

Ik liep de woonkamer in die even groot als een huis was. Zo mooi en perfect ingericht. Met marmer een openhaard een kroonluchter en nog veel meer. Het was zo perfect. "Wil je nu alles gaan kijken?" Vroeg hij gapend. Ik schudde me hoofd "dan ben ik morgen nog niet klaar" zei ik serieus.

"Mischien niet nee" lachte hij en hij tilde me weer op hij liep een lift in en drukte op 1. Een lift? Een lift in ons huis mensen. "Noem een paar dingen op die we hebben" zei ik. "Nou we hebben meerdere Sauna's" "Sauna'ssss!?!? Omgg yesss" zei ik blij. Hij lachte en zei "we hebben 2 grote bioscopen, jacuzzi's, zwembaden met bar, bubbelbaden, keukeneilanden" "keukeneilanden? Meerdere dus?" Zei ik met haast bijna hartjes ogen.

Hij legde me neer voor een deur en knikte. "Je mag stoppen met opsommen dit is gruwelijk" zei ik blij. Ik keek naar de deur 'Safouane & Safiyae' stond er in grote, gouden versierletters. Die deur alleen al is prachtig. Hij opende de deur en we kwamen terecht in een kamer zo groot als een woonkamer met douche en meerdere inloopkasten en nog veel meer.

"Ik ga douchen" zei ik. "Is goed prinses ik ga hiernaast" zei hij wijzend om de hoek. Ik haalde alle speldjes uit mijn haar wat super lang duurde en reinigde mijn gezicht. Mijn pumps heb ik allang al uit gedaan. Ik keek naar me grote baljurk. Eindelijk die mag uit ik probeerde met moeite de rits te openen. No way dat ik Safouane ga roepen. Na lang lukte het me eindelijk.

Ik stapte uit mijn jurk en zocht een comfi pyama uit mijn kast. Ik stapte onder de douche en ging het laatste kwartier in 1 van mijn jacuzzi's die alle kleuren licht gaf. Ik droogde me af en smeerde me in met body-oil. Ik smeerde wat Vaseline op me lippen ik trok me simpele pyamajurk aan en maakte een knotje.

Geen lingerie of iets Safouane heeft maar pech want ik durf echt niet. Ik liep de douche uit en zag dat Safouane al in bed lag met zijn telefoon. Hij legde zijn telefoon weg em tilde de deken op.

"Kom slapen prinsesje" ik stapte het bed in en hij trok me tegen zich aan. "Ik hou van je" zei hij. "Ik ook van jou" ik stond op en ging goed liggen omdat ik niet kon slapen. Ik legde mijn hoofd op zijn borstkas en zodra ik zijn hartkloppingen hoorde stroomde er kalmte door mijn lichaam. Zijn handen gingen kalmerend door mijn haren en kort daarna viel ik in slaap.

Perspectief ?

Ze zijn getrouwd. Dit moest niet. Dit was niet het plan. Alles gaat fout! Woedend gooi ik de tafel om.

Ze denken gelukkig te worden, ze denken fijn een gezinnetje en leven op te bouwen maar ik ben er nog. Ik zal alles verpesten ik zal ze kapot maken al ga ik er dood door. En ik weet al precies hoe.....

Hello beauty'sss❤

Zullen ze wel echt een gelukkig leven lijden? Wie was die laatste perspectief?

Het verhaal begint steeds weer op gang te komen maar mochten jullie nog ideetjes of tips hebben ik sta er altijd voor open💓

Question of the day: wat is je lievelingskleur & ga je dit jaar op vakantie zo ja naar welk land? Mijn lievelingskleur is turquoise, rood en pastel kleuren. Meer lichte kleuren zoals lila paars enzo. En op vakantie is nog niet zeker maar denk 't wel💋

Vergeet niet te stemmen en volg me om op de hoogte te blijven van Black Roses😘

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now