Capitulo 35

8.7K 457 293
                                    

Wat vooraf begon:
Jairo kijkt ff op zijn telefoon en slaat weer zijn arm om me heen. Ik hoor iemand boos schelden van ver en het is Safouane. Ik zie dat hij woedend op me komt afstormen. Hzo zo boos er is niks tussen Jairo en mij het is hetzelfde als broer en zus. Ik zie de woedde vanaf hier al zo boos is hij. Ik hoor hem schelden zijn bloed kookt gewoon. Ik begin banger te worden. Jairo mag dan sterk zijn maar sterker dan Safouane?! Safouane is nog breder, gespierde en sterker dat wint hij nooit en wat zal hij wel niet met mij doen......

_______________________________________


Perspectief Safouane

Ik stop de auto en loop het pand binnen. Meteen zie ik Yassin in de gangen "ewa niffo ewa hgh" "goed met jou broer" "Zijn gangetje" ik knik "waar is die shekem hebben jullie hem goed mishandeld. "Weshh wat denk jij ik heb kefta gemaakt hij is net niet dood anders voelt ie de pijn niet." Ik lach "haha beter breng hem naar mijn kantoor." "Aitt is goed." Ik loop maar mijn kantoor en ga zitten achter mijn bureau. Niet veel later gaat de deur open en komt Yassin met Abdel binnen en de shekem.

Ik kijk de shekem aan en schrik nee dat is jouad?!?! Gelijk word ik boos "kanker Jouad vieze slang ze3ma je stond aan mijn kant. Maar ma3lish ik vertrouwde je toch al niet ik vertrouw niemand. Vieze hoerenzoon kanker nep ben jij." Ik sta op en pak mijn gannoe. "W-w-w wat ga je doen?" Vraagt hij. Hahaha hij stottert zelfs van de pijn. "W-w-w wat ga je doen" zeg ik hem stotterend na. Yassin en Abdel schieten in de lach. "Jou een lesje leren." "N-n nee aub nee vergeef Me."

"Vergeven? Je loog recht in mijn gezicht met je fucking neppe praatjes voor wie werk jij? En weet je wat ze met slangen doen dit." Ik pak zijn hand en zeg "een mens heeft 10 vingers maar slangen hebben geen vingers" zeg ik grijnzend "voor wie werk jij?" Herhaal ik mijn vraag. Hij antwoord niet "is goed dan. Ik tel zijn vingers "noem een getal!" Hij luistert niet. "NU!" En ik schiet in zijn been. "D-d-drie" zegt hij snel. Ik glimlach en pak zijn 3e "vinger tel tot 3!" Zeg ik. "1 2 3" BAM! "En weg is vinger nummero 3." Lach ik. "Leuk spelletje hè" zegt Yassin grijnzend. Yassin is gekke psycho man.

"Noem een getal" zegt Yassin ditmaal. Hij schud bang zijn hoofd. "Kaulo Jouad nuuu!!!" Schreeuw ik. "V-vijf" ik grijns en pak zijn 5e vinger en tel tot 5. "1 2 3 4 5" BAM! "En weg is vinger nummero 5" "maken jullie het spelletje af tot nummer 10 ik ga ff Safiyae bellen en zorg dat hij zegt voor wie hij werkt!" "Saff ga bel je vrouwtje" ik geef hem een speelse duwtje en loop een lege kamer binnen. Ik bel haar maar ze neemt niet op. Ik pak gelijk mijn sleutels en jas en loop naar mijn auto.

Ik kijk op mijn telefoon en bel meerdere malen. Ik word teruggebeld maar niet door Safiyae maar 1 van haar bodyguards. "Goedemiddag baas bel ik ongelegen?" "Nee zeg snel" "Safiyae zit hier met een jongen in de Albert Heijn en ze knuffelt hem" "Wat!!??" Woedend hang ik op. Ik spring mijn auto in en race gelijk naar de appie. Ik loop als eerst naar de chocolade afdeling bij de Milka. Vreemd genoeg is ze daar niet. Ik kijk bij de kassa's. Ook niet, waarschijnlijk is ze net vertrokken ik loop naar de parkeerplaatsen en ja there she is, omarmd door een jongen!!!!!!!!!

Perspectief Safiyae

Hij pakt Jairo vast. "Cojo laat me los g wat denk je swa" "Ik cojo je moeder!" Sist Safouane. "Safouane please laat hem het is niet wat het lijkt." Zeg ik. Wat als hij Jairo vermoord ik kan niet nog iemand missen. Ik pak zijn hand vast ergens zie ik zijn blik verzachten maar al snel staan ze weer kil en emotieloos. Hij duwt me ruw weg ik land op de grond. "Vieze hoer kijk wat je doet ik geef je letterlijk alles en je gaat vreemd?" Hij noemt me hoer. Ik zou nooit vreemdgaan. Ergens snap ik hem ik zou hetzelfde denken als ik hem met een meisje zou zien. Maar ff serieus hij doet alsof we gezoend hebben. "Kaulo putta wat noem je haar hoer." Sist Jairo. "Kanker bamikop ik neuk je hele stamboom ehh nasibal!" Zegt Safouane woedend.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now