Capitulo 49

7.5K 714 483
                                    

Wat vooraf begon:
Maar soms kan Abdel ook heel dom zijn ewaja iedereen maakt wel eens domme keuzes. Je ziet maar zelf hoe je je uit die shit werkt.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Extra grote deeltje dus stem, niet misgunnen hbiba dyellii❣ (ps deeltje te danken aan SchrijfsterDL normaal plaats ik elke maandag en donderdag💗)

Na een paar minuten zie ik Abdel al aan komen lopen. "Ewa appie" ik groet hem uitbundig "hoe was afrika?" Vraag ik terwijl we instappen. "Ja gewoon niet echt heel leuk aangezien het geen vakantie was maar werk" zegt hij schouderophalend. "Ja we gaan binnenkort met zijn drieeën op vakantie" "ja wollah hebben we wel nodig." Ik knikte en stak een sigaret aan waarna ik de auto starte.

"Sinds wanneer rook jij" "sinds ik daar behoefte aan heb" "kijk luister broer ik weet dat het uit is ook al was ik in afrika maar zelfs daar hebben ze het veel over je." "Weet ik" "weet je je hebt het uitgemaakt omdat ze is vreemd gegaan maar ff serieus zou Safiyae dat ooit doen zonder rede. Zou zij jou ooit pijn willen doen"

"mattie luister nou of ze een rede had of niet ze heeft me bedrogen en als iemand 1x bedriegt dan doet ie het zo een 2e keer." "Behalve als diegene er een rede voor had" zegt hij. "Ehh tozz welke rede is er dan om vreemd te gaan" "moet je niet aan mij vragen maar aan haar zelf tis iets tussen jullie."

"Wat jullie er is geen eens een ons" "ewa dan niet ik probeer alleen te helpen je ziet er depressief en gebroken uit" "hewa dan probeer je niet te helpen en met mij gaat alles goed." Hij haalde zijn schouders op en leunde naar achter. "Komt Yassine ook zo" "ja sws" "aitt is goed" na nog even rijden waren we er.

Ik stapte uit en Abdel ook. "Ben je niet moe je komt helemaal van Afrika?" "Nee man valt wel mee" "saff dan is t goed." Ik haalde mijn sleutels uit mijn zak en maakte de deur open terwijl Abdel zijn telefoon opnam. We liepen maar binnen en ik deed mijn jas uit. Hij hing op en ik zei "wesh finally izjen chimmie gevonden" "ehm ik ben geen homo, dat was Yassine hij zal er zo wel zijn."

"Nee zeg wollah je bent geen homo. Kifesh met jou waarom wist ik dat niet" "r07 etwosadh gh shien7ed nothden(ga iemand anders voor de gek houden)" ik moest lachen "wil je iets drinken?" "Ja man doe maar ik ga die waterpijpen halen" "haha saff is goed" "welke smaak tabak zal ik halen?" Vroeg hij "doe maar dubbel appel." Hij knikte en liep weg. Ik pakte wat alcoholische dranken en wat junkfood en liep naar de deur nadat er werd aangebeld.

"Ewa Yassine" ik gaf hem een boks en omhelzing "ewa broer hoe s tie" "mlih met jou" "goed goed" "ewa abdelliee" zei hij en ze groette elkaar. "Ewa vandaag gaan we genieten en onze hoofd leegmaken. Ik heb hayack veel stress" zei Yassine. "Ja man hoofd heet" zei ik.

Perspectief Safiyae

"Alsjeblieft laat mij die kaulo conjo vermoorden" smeekte Sharissa mij. "Nee Sharis doe normaal" "ik normaal doen die puta heeft je gebroken zijn vuile madre met der platte tieten." Siste ze. "Je weet half het verhaal niet" "maar dushi ik weet wel genoeg *ze zette haar hand 'gerustellend' op mijn schouder* OM HEM TE VERMOORDEN" barste ze uit.

"Rustig Sharis geloof me ik zat ook fout ergens is dit alles mijn schuld. "Ga je nou je fking zelf ook de schuld geven. Ja nu is 't klaar met hem kaulo mapima." "Schat geloof me maar Safouane die kan je niet aan weet je wel over welke Safouane ik 't heb!?" "Ja ik weet welke en ik kan 'm inderdaad niet aan stiekem ben ik doodsbang voor hem maar ik ben gewoon zo boos" gaf ze eerlijk toe. "Sharissa en bang hmm" "ja ik ben niet de enige iedereen hoor" ik glimlachte moeilijk "kom de bel is gegaan" zei ik na het horen van de bel. Laatste les.

Safiyae & SafouaneTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang