Capitulo 83

8K 589 208
                                    

Wat vooraf begon:
"Ik weet zeker dat je hierna niks anders meer gaat willen" zei hij hees en hij stond op waarna hij mijn elastiek uit mijn haren trok. "Lang haar staat je zoveel mooier" zei hij en likte zijn lippen waarna hij het bandje van mijn jurk omlaag liet gaan. Ik slikte en hij drukte zijn lippen op die van mij en zoende me hevig waardoor mijn hart gelijk op springen stond. En ja verder......

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet niet om op dat sterretje te klikken beauty👄

Ik stapte rustig uit bed om hem niet wakker te maken en sloeg een badjas om me heen. Ik liep de douche in en kleedde me uit. Wakker worden met een douche is echt goeie. Je hele dag begint gelijk goed. Ik kan nog steeds niet geloven dat me moeder gewoon terug is. De vrouw die me met heel haar leven heeft bewaakt. Ik sluit mijn ogen en glimlach kort.

Dat Safae niet terug zal komen weet ik maar nog steeds kan ik haar niet achter me laten. Ik denk dat het tijd is dat ik de volgende stap ga zetten. Het is al jaren geleden, en tuurlijk blijft het pijn doen en zal ik haar nooit vergeten maar ik kan gewoon nog steeds niet normaal door het leven. Altijd maar denken was ze maar hier of hoe zou ze gereageerd hebben. Haar vergeten kan niet het litteken in de letter s zegt al genoeg.

Mijn ogen zakken naar het duidelijk zichtbare litteken op mijn lichaam. Ik zal die dag nooit vergeten. Vanaf die dag is de leegte in mijn hart ontstaan en de geluk uit mijn ogen. Maar toch wist Safouane me ogen weer te laten stralen van geluk en de leegte in mijn hart op te vullen. Wat een man met je kan doen. Gewoon je hele leven veranderen in positieve opzichte.

En ik hoop zo erg dat er binnenkort een babytje in mijn buik zal groeien. Van het idee alleen al krijg ik een glimlach van oor tot oor en twinkelende ogen. Ik draai de kraan uit en wikkel een handoek om mijn haren en een om mijn lichaam. Ik loop de douche uit en zie Safouane opkijken van zijn telefoon. "Goodmorning" zeg ik glimlachend. Hij glimlacht ook en zegt "wat ben jij vrolijk zeg." Ik knik blij "weet ik" zeg ik.

"Komt het door mij" grijnst hij voor de grap. "Ja" zeg ik eerlijk. Hij staat op en drukt een kusje op mijn voorhoofd en zegt "en zeker ook door het idee dat er mischien heel binnenkort een prachtkind hier zal groeien die ons mama en papa gaat noemen" waarna hij zijn handen op mijn buik plaatst van achteren. Ik bloos en hevig en knik. "In sha allaah prinses" zegt hij en drukt een kus op beide handen. Ik knuffel hem stevig "ik ga me omkleden" glimlach ik. Hij knikt en loopt dan de douche in.

Ik liep mijn kast in en keek tussen de zomerkleding. Vandaag is het weer lekker weer. Ik pakte een croptop met spaghetti bandjes en een bijbehorende onderkant. Daaronder trok ik mijn Chanel sandaaltjes aan.

Ik deed een Rolex om en wat mascara en een lipkleurtje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed een Rolex om en wat mascara en een lipkleurtje. Ik kamde mijn krullen door een deed een Adidas petje op en spoot wat Coco Chanel parfum op. Alleen nog een swarovski ketting met Safouane zijn naam erop en klaar ben ik. Ik glimlach als ik denk aan mijn eerste date met Safouane. En het mooiste van alles is dat ik nog steeds smoorverliefd op hem ben. Meer zelfs met de tijd zijn mijn gevoelens alleen maar gegroeid.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now