Capitulo 64

7.6K 626 453
                                    

Wat vooraf begon:
"Ik heb je toch beloofd om hem niet te vermoorden en een echte man houd zich aan zijn woord" zeg ik kort. Ze zucht opgelucht "nou dan ben ik blij dat ik met een echte man trouwt" zegt ze en ze drukt een kusje op mijn kaak en leunt tegen mijn arm aan terwijl ik naar haar huis rijd.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Vergeet je niet te stemmen?💗😘

Ik open de voordeur en gooi nog snel een luchtkusje naar Safouane die hij zogenaamd *emotioneel* opvangt. En dan noemt hij mij gek.

Ik leg mijn jas en tas weg en plof op de bank. Ik ben zo bang dat Safouane diegene gaat vermoorden die mij vergiftigd heeft. Normaal gesproken als iemand mij vergiftigd zou hebben dan zou ik diegene zelf vermoorden maar iets in mij zegt dat ik niet wil weten wie het is.

Ik haat dit gevoel dat aan me knaagt. Ik ben bezorgd geïrriteerd bang dat hij iets doms gaat doen en bang voor diegene die dit heeft gedaan omdat mijn voorgevoel steeds zegt dat ik niet wil weten wie het is.

Maar ik vertrouw op Safouane hij heeft me iets beloofd en ik vertrouw op zijn woord dat is het enige wat me op dit moment rustig houd. Safouane heeft niks aan me vader verteld over dat ik vergiftigd ben gelukkig. Ik wil niet dat me vader zich zorgen gaat maken en ongerust gaat zijn.

Ik heb zo lang niet meer mijn familie gezien zonder dat ik er een rede voor heb. Morgen ga ik naar geltou Soumaya en haar kinderen Alae, Issam, Youssef, Reda en Adam. Na school dan. Mijn oma mis ik ook en mijn andere ooms tantes nichtjes en neefjes. Ik begrijp me zelf echt niet waarom bezoek ik ze nooit.

Ik weet niet eens hoe laat het is. Ik keek op mijn horloge tis al avond 10uur. Was ik zo lang in het ziekenhuis.

Weet je van wie ik ook lang niks meer heb gehoord Senna en Ahlam. Ik moet lachen als ik terug denk aan wat ze me zeiden. Die bitches wouden Safouane bitch fuck off please because we gonna merryyyy.

Ik pak een trainingspak en mijn boxen. Ik ontdoe me van mijn kleding en zet mijn box aan ik scrol door mijn muzieklijst en zet Wassila & DJ Kayz Jour J op. Echt een aanrader! Ik draai de kraan aan en begin luid mee te zingen "On s'quittera jamais jamais jamais. Tu m'quittera jamais jamais jamais."

Perspectief Safouane

Ik heb Safiyae belooft hem niet te vermoorden maar ik weet van mezelf dat ik mijn eigen krachten niet ken. Als ik boos en agressief ben kan ik me niet beheersen en heb ik geen controle erover.

Maar ik moet ik heb het haar beloofd. Ik parkeer de auto voor mijn huis. Yassine en Abdel zijn daar al ze hebben meer informatie. Ik loop naar binnen en groet ze "ewa?" Vraag ik gespannen.

"De eigenaar zei dat die bezorger daar gisteren voor het eerst werkte en niet meer is gekomen na die bezorging. Dus hij wou alleen daar werken om Safiyae te vergiftigen. We hebben hem bedreigd en uiteindelijk informatie gekregen. Hij heeft een eigen hotel hier in de buurt" zei Yassine.

"Vuile hond. Laten we hem maar een bezoekje brengen" zei ik met ingehouden woedde. Ik gooide de autosleutels naar Abdel en we stapten de auto in. Ik keek op mijn telefoon en zag een appje van Safiyae.

Me Hart/Prinsesje💍❤: je hebt me iets beloofd weet je nog. Doe alsjeblieft voorzichtig er mag niks met je gebeuren kusje prins inou💋

Ahw ik wil haar zo graag in mijn armen nemen. Ik wil niet dat ze bezorgd is.

Ik: prinsesje, seyno, lhoub inou please no worries ik heb je beloofd. Ga jij maar lekker slapen our inou (hartje van mij)❤

Ik legde mijn telefoon weg want we waren al aangekomen. "Eyy hoe gaan we het aanpakken?" Vraagt Abdel. "We gaan gewoon naar de balie en vragen waar het kantoor is van de eigenaar omdat ons ontbijt beshimmeld was ofzo" zeg ik. Ze knikken en we lopen naar binnen.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now