Capitulo 69

7.3K 615 260
                                    

Wat vooraf begon:
Ik liep naar me kamer en stapte de douche in waar ik mezelf wat opfriste. Ik lijk bhel shi zombie ofzo maar oké. Ik pakte een grote tas en stopte er van alles in. Ik ben echt blij met Safouane. Ik weet dat ik tenminste altijd bij hem terecht kan en gelukkig heb ik mijn lieve papa'tje nog.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Stemmennnnn hbibaaaa❤

Ik pakte de sleutels van mijn Vespa en reed naar Safouane. Daar aangekomen al die poorten en bewakers en blablabla jullie weten wel hoe het gaat. "Ja saff is goed" hoorde ik hem aan de telefoon zeggen en hij liep de keuken uit met een sigaret in zijn handen. Hij inhaleerde zijn sigaret en zei "thallah" waarna hij ophing. Nog altijd heeft hij me niet opgemerkt.

"Earth to prince" hij tikte wat in op zijn tel. "Aarde aan prins" zei ik wat harder. Hij keek op "diamantjeee" en hij opende zijn armen waar ik insprong en ik voelde zoveel liefde bij alleen al een knuffel. Zijn knuffels zijn gewoon zo magisch my god.

"Hoe lang sta je daar al" zei hij waarna hij me losliet en een kusje op mijn neus drukte. "Net pas" zei ik. Hij tilde me op naar boven en legde me daar aangekomen neer op de grond. Hij pakte uit zijn kast weer zo een lekkere trui van hem en gooide hem naar mij. "Je pyama prinses" "thankyouu" zei ik.

Ze zitten zo lekker zijn vorige die ik aan had draag ik gewoon soms thuis. Voorheen droeg ik soms die van me vader. Mannenkleding zit zo lekker en comfi. Ik liep de douche in en trok het aan.

"Safiyae" zei hij en klopte op zijn schoot. "Hm?" Vroeg ik. "Waarom heb je gehuild" overduidelijk dus mijn rooie ogen. "Om mijn moeder. Safouane ik mis haar, ik kan dit gewoon niet meer" zei ik en ik merkte dat mijn ogen alweer begonnen te tranen. "Alsjeblieft niet huilen prinsesje dat doet mij zo een pijn" zei hij zacht. Ik wist mijn tranen tegen te houden en speelde wat met mijn vingers.

Hij zette zijn hand onder mijn kin en draaide mijn hoofd zijn kant op zodat ik hem aankeek. "Ik snap als geen ander dat je je moeder mist, ik weet zeker dat je je moeder terug gaat zien. Daar durf ik me handen voor in het vuur te steken" zei hij. "Hoe dan? Zeg mij waar en hoe? Ze is er niet meer ze is weg. Je geeft me valse hoop" zei ik ook al klonk zijn stem alles behalve vals maar hoopvol en het klonk oprecht. Iets in me zei dat hij meer wist.

"Geloof me Safiyae als jullie niet hier herenigd worden dan in het hiernamaals. En ze zal altijd hier zitten" zei hij wijzend naar mijn hart. Ik pakte zijn hand vast en drukte een kusje op zijn kaak. Hij plaatste overal een kusje op mijn gezicht en drukte lange hemelse zuigzoenen in mijn nek. Ik beet op mijn onderlip en zuchte.

Van mijn nek ging hij met zijn lippen naar de mijnes. Ik ging mee in de kus en voorzichtig beet ik in zijn lip. Ik had het gevoel dat mijn hart elk moment eruit kon springen zo tekeer ging hij. Na een lange en vooral liefdevolle kus liet hij langzaam los. "Je lippen zijn hemels" fluisterde hij hees met zijn lippen bijna tegen de mijnes.

Ik besloot om ook te fluisteren omdat dat hem gek maakt. "Jouwnes zijn ook zo zacht" fluisterde ik. Zijn ogen werden 2x zo groot en hij moest slikken en beet zachtjes op zijn onderlip. "Je maakt me zo gek je weet niet" zei hij schor. Ik moest zachtjes lachen en zei "zometeen bloed je lip nog." "Ja moet je me maar teasen" zei hij.

Hij draaide zich om en zijn nek werd zichtbaar waar ik mijn lippen plaatste en een lange zoen drukte. "S-safiyae genoeg, je maakt het me veels te moeilijk" kreunde hij zachtjes. Ik haalde mijn gezicht uit zijn nek en keek hem onschuldig aan "wat doe ik dan" zei ik zogenaamd onschuldig. "Pff je moest eens weten" zuchte hij.

Ik ging met mijn vinger langs zijn kaak naar zijn nek waar de zoen duidelijk zichtbaar was. "Mooie tatouage" lachte ik. "Jij hebt er anders ook een" grijnste hij. Ik voelde het bloed naar me wangen stijgen "ehmm zullen we een film kijken?" zei ik om van onderwerp te veranderen. Ik hoorde zijn mooi lach en hij pakte uit zijn la zijn Macbook en starte Netflix op.

"Ik moet me eerst nog omkleden" zei hij en stond op. "Is goed" zei ik terwijl ik naar aandachtig naar de film keek die net begon. Ik keek opzij en zag dat hij klaar was. My god die sixpack, ik verstijfde even "zometeen bloed je lip nog" deed hij me na met een meisjesstem. Ik ontwaakte uit mijn soort van trans en merkte dat ik op mijn lip beet wat ik niet eens door had.

Ik voelde het bloed alweer naar mijn wangen steeg en keek snel weg. Ik hoorde hem lachen "ik hou van je lieverd" zei hij terwijl hij mijn hoofd zijn kant op draaide en de dekens om ons heen sloeg. "Ik ook van jou" zei ik.

Hij glimlachte zijn tanden bloot en zijn gouden tand kwam tevoorschijn waardoor ik automatisch weer op mijn lip beet. Die mooie witte rechte tanden en dan die glinsterende gouden tand. Ik ga hier zo nog dood. "Niet op je lip bijten" zei hij schor. Ik liet snel los en keek weer naar de naar de film. Hij ging een beetje achterover liggen en ik ging met mijn vinger langs het tatouage van mijn naam.

Zo mooi is ie, en het is gewoon mijn naam op zijn lichaam nog wel op de plek van zijn hart waar mijn hoofd altijd ligt. Hoe liefff. Hij glimlachte lief naar mij toen hij doorhad waar ik naar keek. Hij zette mijn hoofd op zijn borstkas en zijn warme, veilige vertrouwde armen om mij heen. Hij speelde met mijn haren en ik sloot mijn ogen.

De hele tijd hoorde ik hem lieve woordjes in mijn oor fluisteren. "Je bent ook de mooiste, liefste, geweldigste, gekste, liefste, knapste en 1 en al perfectie. Je bent zo perfe....." zei hij zachtjes maar de rest hoorde ik al niet meer want voor ik het wist viel ik in een veilige, heerlijke en vertrouwde slaap luisterend naar de hartkloppingen van mijn grote liefde op weg naar dromenland.

Helloooo bospaardjes❤

Sorryy voor een wat kortere deeltje dan normaal maar ik heb het echt druk. En hij is ook nog zo saai, sorryy echt waar. Doordat ik weinig tijd heb kan het zijn dat ik wat later reageer op je berichten maar het is bijna vakantie en dan zal ik weer volop bereikbaar zijn❤💕(en ik heb ook geen motivatie)

Question of the day:
Wat wil je later worden? Ik zelf wil heel graag psycholoog worden maar dat zit nog heel iets achter. Wie weet dat ik over 5 jaartjes iets anders wil.

Vote and follow me pleasee😘

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now