Capitulo 56

8.2K 700 634
                                    

Wat vooraf begon:
Hij gaat weer liggen naast mij. Ik plaats mijn hoofd op zijn borstkas en luister gefocust naar zijn hartkloppingen terwijl zijn warme armen om mij heen zijn geslagen. God i missed this so dam much. Na niet eens 1 min val ik als een blok in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Een klik op dat sterretje makes me happy❤💋 (normaal plaats ik alleen op maandag en donderdag maar ik ben zo lief dat jullie dit deel als kado krijgen💎)

Ik hoor geluiden maar ben te moe om mijn ogen te openen. "Nee neeeeee niet weggaaann" hoor ik weer ik herinner me dat Safiyae bij me slaapt en geschrokken open ik mijn ogen. "Niet doodgaaaaann" hoor ik haar huilen en helemaal trillen. Ze maakt vreemde bewegingen. Ze is aan het hyperventileren.

Haar adem gaat razendsnel. Ik hou haar handen vast en zet zachtjes mijn knieeën op haar benen. Ze heeft wel veel kracht, ze probeert me van haar af te slaan wat moeilijk gaat. "Safae please laat me niet alleenn" huilt ze in haar slaap terwijl ze op adem probeert te komen. Mijn hart breekt gewoon het doet zo een pijn om haar zo te zien.

Ik hoor haar hart gewoon razend snel kloppen. Ik ga van haar af en trek haar naar me toe ik leg haar hoofd op mijn borstkas en laat haar naar mijn hart luisteren. Ze opent haar ogen en raakt in paniek.  "Nee ze mag niet dood" huilt ze terwijl ze naar haar haren wilt grijpen ik pak haar handen snel vast. "Adem in adem uit" zeg ik en ik doe het voor. Ze ademt nog steeds heel snel en pannikeert.

Ik open mijn la en pak er een zak uit ik zet hem aan haar mond en laat haar rustig in en uit ademen. Na een tijdje is ze rustig en leg ik de zak weg.

"S-Safouane is Safae echt dood?" Vraagt ze met tranen in haar ogen. Die blik, ik kreeg zelf bijna tranen. "Ja schatje maar dat wist je toch al." Ze kijkt me met grote ogen aan en begint weer in paniek te raken ze grijpt haar haren en wil trekken maar ik trek haar handen terug.

Ik zucht hoe moet ik haar rustig krijgen. Ik sta op en zet 1 hand onder haar kont en 1 onder haar nek waardoor ik haar in bruidshouding optil. Ik leg haar armen om mijn nek en haar hoofd op mijn borstkas waardoor ik haar kan laten luisteren naar mijn hartkloppingen.

Ze word langzaam rustig ik loop de kamer uit en loop de hele dag heen en weer in de gang. Na 10 minuten lang lopen met haar in mijn armen is ze in slaap gevallen. Miskiena inou. Wat hou ik van haar onbeschrijfelijk veel. My heart, my soul and my life. (Oefff Safouaneee inouu😭😭😍#schrijfsterxx)

Voorzichtig met haar in mijn armen loop ik terug naar bed. Ik leg haar neer en sla de deken om haar heen. Ik kijk op de klok en zie 4 uur s'nachts. Ik ben doodmoe, ik neem ook plek in bed en trek haar naar me toe. Ik druk een kus op haar voorhoofd en leg haar hoofd op mijn borstkas. Mijn arm doe ik onder haar nek en met mijn andere hand hou ik haar handje vast.

Mijn hart smelt gewoon door alleen al naar haar mooie gezichtje te kijken. Het duurt niet lang voor ik ook slaap.

~~

Perspectief Safiyae

Rustig open ik mijn ogen en ik wurm me uit de gespierde armen van Safouane. Hij slaapt nog mijn prinsje. Lag ik niet aan de andere kant van 't bed? Misschien niet ik wil opstaan maar Safouane pakt me vast. "Goodmorning dikbil" zegt hij met zijn damn sexy morning stem en hij opent zijn ogen. "Morning reusje" en ik druk een kusje op zijn kaak. Hij knuffelt me en stapt uit bed.

Ik ga staan op bed en begin te springen. "S A F O U A N E" en na elke letter sprong ik op het bed. Ik plof neer op het bed en Safouane tilt me op "jij bent zo gekk hè" en hij legt me neer op de grond waarna hij mijn hand boven mijn hoofd houd en een rondje met me draait. "Ik ga douchen" zegt hij en hij loopt de douche in.

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu