Capitulo 84

7.8K 439 257
                                    

Wat vooraf begon:

Ik blooste en keek weg. "Nog altijd zo verlegen" glimlachte hij en hij kneep in me wangen. "Takeboest inouuu (dikzakje/bolletje van mij)" zei hij erbij. Ik glimlachte "vind je me echt een takeboest?" "Nee grapje zine inou ra3ma inouu" zei hij en drukte een korte kus op mijn lippen.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

"Trouwens die pannekoeken zijn niet eens nodig de tafel zit al vol genoeg" zei hij. "Ewa kom ontbijten dan" zei ik en ik schoof aan tafel. Food makes me happy! "Bollie" zei hij hoofdschuddend bij het zien van mijn bigsmile. "Lekkerrr" zei ik en ik stopte een macaron in me mond.

"Saffoeee" zei ik na het ontbijt. Hij stond op en hielp me opruimen. "Wat bedoelde je de net met ik zei je 't toch" vroeg ik. "Wanneer heb ik dat gezegd" lachte hij waardoor zijn keultjes voor de zoveelste keer en gouden tand tervoorschijn kwamen wat me ook liet glimlachen. "Nou ehmm toen de net in de keuken" zei ik met een rood hoofd. "Ohhhh toen" grijnste hij. "Gisteren zei ik toch hierna ge je meer willen, en had ik niet gelijk" zei hij. "Nee" loog ik en ik ruimde snel de tafel af.

"Nee" deed hij me na met een meisjesstem. "Fuck you" zei ik. "Kom fucken dan" zei hij. "Ga jezelf fucken" "nee jij moet me fucken jij zei als eerst fuck you" zei hij. "Okey" zei ik en ik kwam de huiskamer binnenlopen. "Okey kom fucken boven of in de lift of in de auto of in de douche of in de keuken" "Of nergens" onderbrak ik hem. "Gaan we zien zo" zei hij.

"Gaan we naar mama?" Vroeg ik. "Ze3ma ons gesprek over fucken ontwijken" zei hij. Ik keek hem serieus/waarschuwend aan. "Yallah kom we gaan naar mama" zei hij. Hij noemt me moeder gewoon ook zijn mama hoe liefff. Ik vraag me echt af hoe hun band zo goed is geworden.

Hij tilde me op en zette me op de bank. "Spring op me rug" zei hij. Ik sprong op zijn rug en rustte me hoofd op zijn schouder. "Pff Safouane je bent perfect" zuchtte ik. "Wow!??!" Zei hij. "Gaf Safiyae El (...) Safouane El (...) een compliment!?" Zei hij ze3ma geschrokken en hij liep de garage in.

Hij legt me neer en pakt me hand vast. "Kijk hayati (mijn leven) deze tientallen waggies zijn ook van jou als je andere kleur wil of nog meer of wat dan ook kunnen we zaken ondernemen. Hier is me visitekaartje" zei hij en hij stak een kaartje naar me. Door dat kaartje weet ik altijd te herkennen wie bij Safouane hoort en mij beschermd. Ik kijk hem raar aan "gek" zeg ik enkel.

"Nee maar serieus zodra je iets wil al is het om er naar te kijken of om het te voelen zeg me en ik weet dat jij ook een volle bank heb maar hou dat maar voor jezelf" zegt hij. "I wanna driveee motherfuckerrrr" zeg ik en ik trek de sleutels uit zijn handen. Er zit hier zelfs een Hummer. Ik open de deuren van de Porsche en stap in. Hij stapt naast me in. Verbaasd kijk ik hem aan mag ik echt rijden?

Hij tilt me gemakkelijk op en zet me op zijn schoot. Hij schuift een beetje en zet me dan naast hem neer hij neemt plek bij de bestuurderskant en kijk me lachend aan. "RotMarokkaan" zeg ik boos. Hij staat op en loopt naar me waarna hij de deur opent. "Ik maak een grapje lieverd" zegt hij lachend. "I know stinkkind" zeg ik.

Hij stapt in en zet me op zijn schoot. Hij draait me om zodat hij me aan kan kijken. Hij haalt een pluk haar uit mijn gezicht en schuift 'm naar achter. Met zijn vinger gaat hij langs mijn lippen. "I-i ik ga jou beschermen met heel mijn leven" zegt hij en hij drukt me strak tegen zich aan alsof hij me elk moment kan verliezen.

"Is er iets Safouane?" Vraag ik bang. Hij zet zijn handen op mijn heupen wat me laat blozen. "Ik raak gewoon met de dag bezorgder om je. Ik heb honderden vijanden, jij bent prachtig en iedereen wilt jou, mensen weten nu na jaren zoeken wat mijn zwaktepunt is. Verdomme ik word gek als ik er aan denk ik ben gewoon een gevaar voor je. Als jou iets overkomt he" hij stopt even en slikt "dan vergeef ik mezelf dat nooit!"

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu