Capitulo 112

5.3K 293 146
                                    

Wat vooraf begon:
De echoscopiste smeert de gel over mijn buik en doet haar ding. Na een tijdje kijkt ze ons glimlachend aan "waar hoop je op?" "Het liefste de eerste kind(jes) een jongen en de rest allemaal meiden" zeg ik. "En jij?" Vraagt ze Safouane. "Ik heb precies hetzelfde als haar" zegt hij kijkend naar mij. Ze knikt "dan ga ik jullie mededelen dat het geslacht van jullie kindje........"

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Don't forget to vote lekkerding xoxo

Ik blijf maar glimlachen. "Safouane did a good job" grijnst hij. "Safouane hshemm" slik ik. "it is true" zegt hij. "Okey hjb" zeg ik snel. De echoscopiste is net klaar met het vegen van de gel. "jullie weten me te bereiken. Mocht je vrouw ergens last van hebben contacteer me gelijk!" zegt ze lief. Ik glimlach en knik. "komt goed" zegt Safouane. Ze loopt met ons naar de deur en we geven der een hand. "tot snel" zegt ze nog en ze zwaait ons uit.

"til me op?" zeg ik zachtjes. "ben je moe habiba" zegt Safouane. Ik gaap en knik. Hij grinnikt en tilt me voorzichtig op. Voor ik mijn ogen sluit kijk hem in zijn diepblauwe ogen aan. Wauw wat zijn ze mooi. Ik glimlach en sluit m'n ogen. Ik voel nog een kus op m'n wang en dan slaap ik echt diep.

Perspectief Safouane

"Waarom?" sis ik zachtjes aan de telefoon. "ik bel je zo terug m'n vrouw slaapt" grom ik en ik hang op. Verdomme sommige mensen kunnen ook niks goeds. Ik zucht en wrijf over m'n slapen. Ik til Safiyae op uit de auto en loop 't huis in. Ik loop naar boven en leg haar in bed. Wat een engel heb ik hier. Ik glimlach en trek haar schoentjes uit. Ik dek haar de deken toe en doe de deur op een kiertje. Ik loop naar de kamer naast die van ons en pak mijn telefoon er weer bij.

"Jullie gaan regelen waar hij is!" sis ik tegen de telefoon. "we doen onze best meer dan dat kunnen we niet baas" zegt hij. "jullie zijn niet zomaar mensen ik heb de beste bodyguards en bewakers dus meer dan jullie best kunnen jullie zeker wel! Jullie regelen maar dat hij er is. Ik wil voor vanavond antwoord!" zeg ik boos en ik gooi m'n telefoon op 't bed. Verdomme grom ik. Ik ijsbeer door de kamer.

1 van de belangrijkste beschermers van Safiyae blijkt vandaag nergens gezien te zijn. En kamal kan ik niet missen. Hij is super trouw, ik maak me geen zorgen dat hij me niet loyaal is maar ik maak me zorgen om hem. Dit is niet iets voor hem niks van zichzelf laten horen. Ik ijsbeer door de kamer, als ik maar snel iets hoor. Zuchtend loop ik naar Safiyae. Ze slaapt nog. Ik moet Anass appen. Hij weet nog steeds niet dat ik onze zusjes heb gevonden.

Ik: broer, ik heb goed nieuws.
Anass: aiii min dini? (whatspoppin)
Ik: kan je komen?
Anass: jou osso?
Ik: ja a neef bij mij nee bij geltou fatima
Anass: hjb niet stoer doen
Ik: wat wil je doen a zine
Anass: ik bloos oeh
Ik: haha kanker anass🤣
Anass: ewa memish moet je zo doen je breekt m'n hart
Ik: lekker m'n hart is al gestolen
Anass: ok
Ik: masha Anass, heb jij niet ook een vrouwtje nodig hmm.
Anass: Ska ik ga nu komen doei
Ik: ja ontwijk maar me vraag wesh gaan we zien nog met jou

Ik lach en sluit whatsapp af. Gekke Anass.

Ik hoor geluidjes uit de slaapkamer en ga kijken. Ik zie een slaperige prinsesje augurken eten. Ik schiet in de lach "echt een dikbil jij" grinnik ik. Ze kijkt me verward aan "wesh hou je bek en laat mij" zegt ze boos. Ik loop op haar af en ga zitten op 't bed naast haar. "wat doe je stoer" fluister ik. "ik doe niets stil gewoon" zegt ze geïrriteerd. Aiii hormonen doen weer hun werk. "I ain't gonna shut my mouth" zeg ik. Ze duwt me weg en gooit de pot augurken weg. "hoeveel potten hebben we nog?" vraagt ze.

"hmm zo'n 23" zeg ik. "wtf das genoeg voor vandaag en morgen ochtend" zegt ze verdrietig. "babe don't be sad 23 potten is fucking veel" zeg ik. Direct veranderd haar stemming van verdrietig naar boos "is weinig vriend! Ik heb meer nodig" zegt ze boos. Ik pak haar vast en knuffel haar. "ik regel meer zine ino" zeg ik. Ze zucht en knikt.

"wanneer vertel je Anass over z'n zusjes?" vraagt ze. "zometeen lieffie" zeg ik. Ze knikt en gaat liggen. Ik trek haar tegen me aan en ruik aan d'r haren. Zo zoet zo lekker. Ik leg mijn hand op d'r buik. Ik krijg gwn baby'tjes. Na al die weken nog steeds in shock. Ik glimlach en druk een kus in haar nek. "hmm" hoor ik dr zeggen. Ik grinnik. "Ik hou van je habiba" zeg ik. "ik ook van jou stupidass" zegt ze. Ik glimlach en knuffel haar vanachter.

De bel gaat "ik kom zo zine je mag naar beneden komen als je iets nodig hebt zeg 't aan een bewaker of mij lieffie" zeg ik en ik loop weg waarna ik open maak. "ewa broer" zegt annas en hij omhelst me. Ik groet hem terug en pak 2 blikjes redbull. "hoe gaat het?" vraagt hij. Ik open mijn blikje en knik. Alhamdullilah mompel ik. "met jou?" hij knikt en drinkt ook "z'n gangetje a ezel" . Ik grinnik en kom gelijk ter zake. "ewa ik heb nieuws"zeg ik.

Hij kijkt me afwachtend aan." inayi (vertel me)." ik kuch en begin.

Heyheoi lieffies

Ik weet 't heeft heel lang geduurd maar er is van alles gebeurd. Lees mijn nieuwe boek voor de hele uitleg onderaan het hoofdstuk. Het heet thorns in my heart.

'T kwam eropneer dat ik veel stress en shit aan m'n hoofd had maar wegblijven kon ik niet. Jullie verdienen een einde. Ik snap dat ik lezers ben verloren maar ben benieuwd of ik nog lezers heb. Mochten ze er zijn dan zal ik zo snel mogelijk door blijven gaan dus vergeet niet te stemmen.

How's life, school, jullie, wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd? Catch me up babes💋❤️❤️❤️

Lots of love EN kisses

Dikke kus en knuffel Salma

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now