Capitulo 52

8.5K 746 602
                                    

Wat vooraf begon:
"Mevrouw u bent wakker!? Gefeliciteerd!" Zegt hij. "Ik ga gelijk je familie informeren en wat testjes doen en hopelijk mag je gelijk naar huis." En hij verlaat de kamer.
_______________________________________

Perspectief Safiyae

Voor je gaat lezen druk eerst op dat sterretje. Niet eens 1sec van je leven en je maakt me er blij mee💓😙

"Ik ga die zogenaamde onbekend vermoorden zeg ik je alvast" zegt Safouane tegen mij. "Maar ik wil mee!" "Mee!? Wesh ben jij gek" "nee ik ga mee mischien ken ik diegene ik wil weten wie het is en waarom hij dit doet, zoiets doe je niet zomaar in het wilde weg." Ik zag hem nadenken "okey maar je blijft bij mij zijn locatie word nu getraceerd door mijn mannen" zei hij bevestigend.

Perspectief Safouane

"Okey maar je blijft bij mij zijn locatie word nu getraceerd door mijn mannen" zei ik tegen haar. Wacht ff waarom hebben mijn mannen niks doorgegeven. Waarom wist ik van niks als Safiyae 24/7 beschermt en bewaakt werd!? Het kan toch niet dat...

Nee ze zijn niet dood ik had de beste mannen van het land ingehuurd. Maar dan blijft er maar een ding over ze werkten tegen me ze hoorden niet bij mij maar werkte voor die onbekend om dichterbij Safiyae te zijn. Ik moet gaan ik moet nog veel dingen afhandelen. "Bentiiii" zei haar vader geschrokken en huilend vielen ze elkaar in de armen terwijl de kamer langzaam volstroomde vertrok ik. Vader en dochter momentje.

Ik pakte de autosleutels en reed naar een pand waar ik met een aantal mannen heb afgesproken.

(Even tussendoor voor de mensen die het nog niet doorhadden ik plaats elke maandag en donderdag❤ Wauw ik ben echt random zo midden in 't boek #schrijfsterxx)

~~

"Kom binnen!" Zei ik terwijl ik achter mijn bureau zat. "Baas u heeft ons geroepen" zei er eentje. "Ja klopt hebben jullie de locatie?!" Vroeg ik terwijl ik rondjes om hun heen liep. Angstig keken ze me aan. "J-ja meneer" stotterde een van hun. "Mooi, ik wil dat jullie alle mannen die Safiyae zogenaamd beschermden vermoorden!! Met die o zo onbekendje reken ik zelf af" zei ik grijnzend.

"Natuurlijk baas" "en o wee als jullie iets verkeerd doen" zei ik terwijl ik met mijn pistool rondjes draaide om mijn vingers en mijn gezicht dichtbij die van een man zette "weet je wat dan" bang schudde hij zijn hoofd "dan KABOEM!" hij sprong van schrik in de lucht en huilde bijna. Angstig verlieten ze allemaal mijn kamer. Het adres heb ik en ik zal vandaag nog een einde maken aan die kanker onbekend zijn leven.

Ik zette mijn pet achterstevoren en riep Abdel en Yassine bij me. "Eyy boys luister" en ik vertelde ze alles. "We gaan die onbekend zoeken" "broer wat wil je met hem doen?" Vroeg Yassine. "Dat zul je wel zien zorg dat er genoeg zwavelzuur is, benzine en aanstekers" "zwavelzuur!? Ga je het weer doen" zei Abdel geschrokken. "Ja wat denk jij dan geen enkele flikker fokt met mij."

"Hoe is t nu met Safiyae?" Vroeg Yassine. "Goed ze appte me net dat ze thuis was" "aitt ewa mlih." "En met jou en Douae" vroeg ik. "Goed broer" "en jij abdellie" hij keek ons een beetje betrapt aan "wejoww niffo niet eens je zegt begin te praten." "Rustig mattie ik weet alleen dat ze aicha heet maar een van de mannen zoekt meer informatie" "we horen het wel" zei Yassine. Ik zei ze gedag en reed naar huis.

Perslectief Safiyae

Ik appte Safouane om te vragen of hij me kwam ophalen ik wil nu weten wie die onbekend is en hem zelf vermoorden al weet ik dat Safouane dat niet gaat toelaten. Ik kleedde me om in een mooie witte trui en mijn grijze pareltjes broek😍 Ik ben gek op pareltjes op kleren.

 Ik kleedde me om in een mooie witte trui en mijn grijze pareltjes broek😍 Ik ben gek op pareltjes op kleren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu