Capitulo 22

10K 483 306
                                    

Wat vooraf begon:
Ik til de dekens omhoog en stap mijn bedje in. Ohww wat heb ik mijn bedje gemist. Het is en blijft mijn lievelingsplek ookal heb ik duurdere dingen in mijn kamer mijn bed is het meest waardevol voor mij.

_______________________________________


Perspectief Safiyae

"Sba7 al ghair benti" zegt mijn vader terwijl hij de gordijnen opent. Hij neemt plek op 't bed. "Benti ik moet je iets vertellen ik heb nieuwe werk gevonden ik heb alleen maar voor problemen gezorgd met wat ik eerst deed en wollahi dat spijt me echt." "Het geeft niet papa fouten zijn er om van te leren." Hij geeft me een kus en staat op "nou vandaag mijn eerste werkdag dus ik kom vanavond pas thuis." Ik kijk 'm aan en merk nu pas dat hij een net pak aanheeft. Ik knuffel 'm en hij vertrekt. Ik kijk op mijn telefoon en ik begin een appgesprek met Souraya.

Ik: heyy myall💕 zullen we vandaag stad?
Souraya: duhh, ik sta over een halfuurtje bij je deur dan babe
Ik: see you laterrrr
Souraya: bye varkentje

Ik leg mijn telefoon weg en was mijn gezicht. Ik pak gewoon een random outfitje. Maar natuurlijk wel een mooie. Ik trek mijn witte off shoulder topje aan en en witte broek. Daaronder trek ik mijn Chanel sandaaltjes aan in mijn krullen doe ik wat olie in en ik laat ze over mijn schouders hangen.

 Daaronder trek ik mijn Chanel sandaaltjes aan in mijn krullen doe ik wat olie in en ik laat ze over mijn schouders hangen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik doe alleen wat lipstick en me wenkies een beetje en klaar. Ik pak mijn tas en stop alles erin. Ik hoor de bel en loop naar beneden en maak open. "GIRL YOU SHINEEE." gilt Souraya. "GIRLLL SHUT THE FUCK UPP." Gil ik terug.

Ze kijkt me scheef aan "yekk ehh hc bitch." Ik glimlach en sla mijn haar naar achter. Ik schiet in de lach en knuffel haar stevig. "Je weet dat je mooi ben." Zeg ik. "Altijd toch babe." En ze knipoogt naar mij. "Tozz hoge dunk gooien." Ze gooit een middelvinger en stapt alvast de auto in.

Perspectief Safouane

Ik stap mijn bed uit en poets mijn tanden. Ik haal mijn telefoon uit de lader en ik zie dat ik gebeld word. Ik neem op. "Ewa Yassin" zeg ik. "Ewa broer wat zullen we vandaag doen?" Vraagt hij. "Kom naar mij beetje chillen ewa we kijken daarna verder wel wat we vanavond gaan doen we pakken wel lounge ofzo." "Is goed ik kom eraan thallah." "Challas." En ik hang op.

Ik maak een ontbijtje voor mezelf. Dit kan zo niet langer ik ben zo depressief, ik uit een diepe zucht en neem plaats aan tafel. Het was niet voor niks zo dat ik bang was om op een meisje te vallen ik wist dat dit zou gebeuren. Ik ontbijt en ruim de tafel af. De bel gaat en ik maak open voor Yassin. We groeten elkaar.

"Broer je kan echt niet lang zo blijven je ziet er depressief uit. Waar is die oude Safouane? Die mooiboy die alles en iedereen kon krijgen." "Ewaja ik weet maar ik ben nog steeds Safouane." Zeg ik. "Eyy sahbi heb je nog die waterpijp." Vraagt hij. "Je weet toch." Zeg ik terwijl ik knik "Ik ga ze pakken." En hij loopt naar boven "Yallah." Lach ik.

Safiyae & SafouaneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu