Capitulo 50

7.6K 741 654
                                    

Wat vooraf begon:
Ik gooi na een tijdje de sigaret weg en poets mijn tanden. Ik kleed me om en ga liggen in bed. Nog steeds is die pijn er. Fuckk wollah doet zo een pijn en voelt zo raar. Ik denk dat ik Safiyae gewoon teveel mis. Weten jullie ik ben nog verliefder op Safiyae. Ik word al gek als ik aan haar denk. Met pijnlijke steken val ik na lang in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safouane

Weet je, daar beneden zit een sterretje waar je op kan drukken. Probeer het allemaal is uit is kaoot leuk om te doen😙💕

Ik poetste mijn tanden en waste mijn gezicht. Ik heb vannacht amper geslapen ik ben 80 keer opgestaan omdat ik echt pijn had. Sws denken jullie nu ik overdrijf en ik weet niet eens wtf dat gevoel is en dan komt er nog bij dat ik weer een droom had met mij en mijn zogenaamde broer die aan 't spelen waren. Tehh kowedd. Ik pakte gestresst een sigaret en stak 'm aan terwijl ik naar mijn kledingkast liep.

Ik pakte een Pierre Balmain broek en trok die aan met mijn Gucci riem. Ik trok mijn Louis Vuitton t-shirt aan en mijn Gucci bomberjack. Ik deed mijn Christian Louboutin schoenen aan en mijn Louis Vuitton tas ook. Alleen nog mijn Rolex en mijn haar in model brengen. Ik spoot nog wat Valentino parfum op en klaar was mijn outje.

Ik liep de naar de keuken en dronk langzaam een glas water. Ik moet echt over haar heen komen ik denk dag en nacht aan haar. Alleen aan haar en niks anders en mijn hart klopt telkens weer sneller als ik aan haar denk.

Ik pak de sleutels van mijn Porche en rij naar Abdel. We hebben daar afgesproken om wat zaakjes te regelen. Ik stop voor Abdel zijn huis en zie Yassine net aankomen. Ik stap uit "fakka homo" "rustig manwijf met jou" "gewoon zijn gangetje" zeg ik en we geven elkaar een boks. We bonken hayack hard op de deur "Abdellie open maken je chickie staat hier" gil ik.

Na een paar seconde gaat de deur open "wejoww 2 chickies zelfs" zegt hij. "Yehh handi ga ga" zeg ik. "Hou je bek jij zegt toch dat je een chickie ben." "Yehh ezel lijken wij op een meisje" zegt Yassine. Hij kijkt ons bedenkelijk aan "ja" zegt hij schouderophalend. Ik klap 'm op zijn achherhoofd. "Yehh manwijf wat raak je me aan" zegt hij. "Ga je ons nog erlangs laten of niet" zegt Yassine. Hij laat ons er langs en we gaan zitten.

"Okey sunthem ehh ighyerren (luister ezels)" "grootste ezel" zegt Yassine. "Hjb en luister" "happy b-day" horen we abdel opeens uit 't niets. "Niemand is jarig ehh johny" zeg ik. "Dus? Ik wou dat toch ff zeggen" "ga ga weshh ben je stoned nigh?" Zegt Yassine. "Ik weet niet man die jonko viel wel mee" "wesh gaan jullie nog luisteren of niet!?" Zeg ik geïriteerd. "Gecondoleerd" zegt Abdel zomaar opeens. (HAHAHA Abdel ik loevvv youuu😍#Schrijfsterxx)

"Eyy wollah Abdel flip mij niet" zeg ik. "Wejow Safouane je bent kkr gestressd" zucht hij. Ik steek een middelvinger en ga verder met waar ik was "er moet nog heel veel wiet geknipt worden en vandaag moeten er weer controlles zijn in alle lounges van mij die ik geopend heb, en al mijn panden etc en alle wapens die niet geladen zijn moeten nog geladen worden met kogels." "Nee we gaan ze laden met konijnenkeutels" zegt Abdel lachend.

Ik leg mijn hand op zijn voorhoofd " verder gaat alles goed? je bent niet heet" zeg ik sarcastisch. "Hou je bek ik ben kkr hot" ik sla met een hand op mijn voorhoofd. "Weet je wat ik ga hier niet eens op in." "Ja beter" zegt Yassine. "Okey dus dat moet allemaal geregeld worden binnen aankomend weekend ik moet nog thuis zaken doen en ik ga ook nieuwe drugs binnen halen uit het buitenland."

Ik zie Yassine ernstig op zijn telefoon kijken. "Broer er is iets ergs" zegt hij. "Wat is er!?!?" "Het kan hard aankomen." "Weshh zeg" zeg ik en sta op. "Douae appt me net en ze zegt: 'Safiyae ligt in coma ik kom net van 't ziekenhu.........'"

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now