Capitulo 10

11.6K 537 384
                                    

Wat vooraf begon:
Ik merkte nu pas dat ze geen hoofddoek aan had. Vroeger liep ze altijd zonder hoofddoek no big deal maar dit keer was het anders. Al haar haren zijn uitgevallen, ze is helemaal kaal en ze droeg altijd een hoofddoek bij mij om dus dit te verbergen. Ze wou me geen pijn doen terwijl ze zichzelf pijn deed door dit alles alleen te doorstaan. ze keek tv en wist niet dat ik thuis was anders had ze haar hoofddoek op.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Ik veegde mijn tranen weg en zei "m-mama." Ik zag dat ze snel naar haar hoofddoek wou grijpen maar ik rende naar haar toe en sprong in haar armen. Ik huilde 't uit. "Mama ik weet 't al" snikte ik. "Sorry mijn prinsesje vergeef me" zei me moeder die inmiddels ook al huilde. "Vergeven voor wat jij kan er niks aan doen" ik huilde en huilde en me tranen konden niet op. "Saffi benti het komt goed." Ik liet haar los.

"Schatje waarom ben je zo vroeg uit." "I-ik ben flauwgevallen en ik voel me ziekjes." "Waarom ben je flauwgevallen heb je weer eens het ontbijt overgeslagen." Vroeg me moeder bezorgt/geschrokken. "Ik ik ik zag de moordenaar van Safae..." "aww maakt niet uit hbibti het was geen opzet en ze is op een veel betere plek nu." Ik slikte de brok in mijn keel weg en knikte maar wat. Ze sloot me in haar armen.

"Mama" "Hmm?" "Hoe erg is je kanker word je nog genezen en weet papa het al?" Ik zag dat me moeder het moeilijk vond om er met mij over te praten. "Lieve schat ik geloof 100% dat Allah ons zal helpen ik heb borstkanker en het is net op tijd ontdekt ze zullen me kwaadaardige borst weghalen en zo zal de kanker weggaan. Dus ja schatje met Allah swt zijn hulp en onze dua's heb ik er vertrouwen in dat ik genees en papa weet niet en ik wil het hem ook niet vertellen."

Ik wist niet of ik blij of verdrietig moest zijn ze zal waarschijnlijk genezen maar ze heeft wel kanker en ze is mijn moeder. Wat zal jij doen als je erachter komt dat je moeder kanker heeft. Ik uitte een diepe zucht. "Maar mama waarom zei je het niet gewoon." Ik kreeg geen antwoord ik keek naast me en ze sliep al.

Miskiena wat mama wel niet heeft moeten doorstaan ze is vast helemaal uitgeput gelukkig weet ik het nu dan kan ik helpen. En heeft ze tenminste 1 iemand. Ik dekte haar de deken toe en liep naar de balkon met een sigaret. Ik inhaleerde 'm in en uit. Even de pijn verzachten. Even niks denken.

Perspectief Safouane

Ik liep de lounge uit en reed naar huis. Er zal binnenkort een grote lading drugs in Mexico aankomen en die is aan ons. Dit is een hele belangrijke klus dus ik moet mijn beste mannen inzetten. Het is ongeveer over een week als deze misgaat vermoord ik ze allemaal stuk voor stuk. Ik verbrand ze levend. Ik liep naar binnen en belde als eerst Mohammed de leiding is aan hem! Daarna vroeg ik hem het aan de rest door te geven. Ik kookte wat eten voor mezelf. Ja natuurlijk kan ik koken als je al 13 jaar op jezelf woont.

Ik at mijn maaltijd op en me telefoon ging. Het was Yassin ik nam op "fakka niffauw?" "Goed goed shek?" "Mlih ewa ik belde dus om te zeggen of ik langs moet komen ik verveel me." "Hahah je bent altijd welkom." "Is goed thallah ik spreek je zo." "Beslama." Ik hing op en ruimde af. Ik nam een snelle douche en trok mijn PSG trainingspak aan. De bel ging en ik maakte open.

"Ewa" we gaven elkaar een boks en we namen plek op de bank. "Moet je iets drinken?" "Ja doe maar." Ik kwam terug met drank en we dronken het op. "Eyy die nieuwe chick op school nog steeds heeft iedereen het over haar heb je der gezien." Ik begon een beetje boos te worden maar ik haalde gewoon me schouders op.

"Broer je hebt alles 't geld het uiterlijk waar blijft jou chimmie wil je geen vaste relatie." "Nee man allemaal hoeren en ik doe niet aan relaties." Na een gezellige avond vertrok hij. Ik deed de deur achter me dicht en ruimde de achtergelaten rommel op. Ik kreeg een bericht binnen en opende die, er stond.

Je denkt dat ik grapjes maak hè?! Grapjes daar doe ik niet aan maak je maar klaar voor de hel...

Dit berichtje liet me nog harder lachen dan het vorige. Weshh is hij op zijn kop gevallen of zij i don't know. Maar dit keer moest ik wel terug reageren. Wollah echt lachwekkend dit.

Eyy kanker hoerenzoon als je denkt dat je mij bang maakt dan heb je het goed mis! Wollah dat je het weet je hebt echt de verkeerde met mij moet je niet fokken! Ik zit hier rustig te lachen naar mijn beeldscherm. Ga iemand anders maar bang maken maar mij niet met deze tnawiess. Als je een man bent kom 1 op 1 wollah 7ta ik neuk jou hele stamboom! Gekke bosaap sirttt kowedd

Ik verstuurde het en legde mijn telefoon weg. Grap van de eeuw dit. Ik schiet zo een kogel door zijn moeder de hoofd. Ik voelde dat mijn oogleden zwaar werden en viel in slaap.

Perspectief Safiyae

Het was al avond en ik wasde de laatste afwas af. Hoeft mijn moeder dat niet meer te doen. Ik kleede me om in een luchtige pyama en appte wat met Souraya ze vroeg waarom op niet op school was en ik zei ik vertel face 2 face. En ze wil iets doen morgen. Stad ofzo idk we kijken wel na school.

Me vader kwam naar me toe en zei "prinsesje ik ben trots op je dat je je moeder helpt ze voelt zich de laatste tijd slapjes maar ze wil niet naar de dokter. Ik ga haar ook zoveel mogelijk proberen te helpen ik weet niet wat er met haar is." Ik schonk hem een warme glimlach en knuffelde hem stevig. Ik weet wel wat er is maar ik hield 't voor me. Ik wou weglopen maar me vader hield me tegen "prinsesje ik ga over ongeveer een week naar Mexico voor een deal met een ander bedrijf" zei mijn vader.

Ik geloofde hem op de een of andere manier niet het klonk zo ongeloofwaardig. Alsof hij iets voor me verbergt. Alsof hij iets in zijn schild voert. Ik liep naar me kamer en haalde uit mijn laatje een fles bacardi. Ik dronk er veel van en voelde me lichtjes duizelig worden. Ik voelde me heel licht en alle pijn en problemen waren vergeten. De wereld draaide en ik voelde me anders. Geweldig gevoel. Ik viel in een pijnloze slaap......

Helloo peepzzz❤

Ik sta OMG ik kan het gewoon nog steeds niet geloven maar ik sta... #28!!!!!!🎉🎉 super bedankt mijn lady'sss❤

Door jullie ben ik gemotiveerd om door te gaan dus blijf stemmen en ik zal niet stoppen!

Love you all❤

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now