Capitulo 36

10K 462 337
                                    

Wat vooraf begon:
"Nee hbibti maak je daar maar geen zorgen over genoeg van mijn mannen alles is al geregeld." Ik lach en stap in naast hem. Hij plaats zijn hand op mijn been en de warmte stijgt naar mijn wangen. Hij wist dat ik rood zou worden en kijkt me grijnzend aan terwijl hij zegt "wanneer kan ik je aanraken zonder dat je rood word" ik haal me schouders op "Ik weet niet" "je bloost zo snel" lacht hij met zijn damn lach. Automatisch lach ik ook. Hij start de auto en we vertrekken.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

•~!4 dagen later!•~

Het is super lekker weer in Colombia. Het is echt warm. Veel van het weer genieten heb ik niet gedaan want Safouane is alleen maar bezig met werk. Maar ik begrijp 't ook wel want ik verwachtte niet dat we op vakantie kwamen naar hier ik wist al dat het voor zijn werk was. Maar hij heeft gezegd dat hij vandaag eerder naar huis komt en dat het zijn laatste werkdag was morgen gaan we alweer weg. Als het goed is heeft hij over de hele wereld huizen en auto's.

Ik kijk op mijn telefoon en app wat met Sharissa en Souraya. Jairo is alweer uit het ziekenhuis gelukkig. De dag dat we weggingen moest ik wel langs Jairo ik kon m niet achter laten zonder te weten hoe het ging. Gelukkig niks ernstigs daarna ben ik pas vertrokken. Ik mis me bitches echt. Me vader heeft me elke dag gebeld. Elke dag wel een paar keer. Ik heb besloten om hem t vergeven. Als ik terug ben in Nederland en hij zal me opzoeken zal ik hen vergeven. Want ik mis hem elke dag meer hij is de enige die ik heb. Ik kan niet zonder hem. Ik wil m niet kwijt het is en blijft mijn vader.

Ik hoor de sleutels in de deur wat betekend dat Safouane er is. "Dikbil" zegt hij glimlachend en hij drukt teder een lange kus op mijn mond waardoor ik het nog warmer krijg dat ik het al had. "Wat wil je doen?" Vraagt hij terwijl hij zijn Ray Ban zonnebril af doet.

"Zullen we naar het strand gaan." Hij knikt "Ik ga me omkleden reus." "Is goed dikbil ik ga ook" ik loop naar boven en kijk in mijn koffer. Ik pak een oranje bikini. De oranje kleur laat mijn gebruinde huid goed uitkomen😍 En mijn vormen zijn duidelijk zichtbaar. Ik trek m aan en doe mijn haren los.

Safouane komt de kamer binnen en verstijft wanneer hij mij ziet. Zijn ogen glijden over mijn lichaam. "Weshh ben je gek denk je echt ik laat jou zo gaan." "Ik ga gewoon zo hoor." "Nee ga je niet!" "Wat moet ik dan aan een broek en t-shirt?" "Je weet hoe ze hier zijn de jongens hongerige wolven dat heb ik je al miljoenen keren gezegd!" "Nou en ik ga zo" "ga je niet waarom denk je dan dat je niet zonder mij maar buiten mag. Ik kan me niet eens inhouden als ik jou zo zie je bent prachtig weet je en geen discussie."

En hij loopt de kamer uit. Ughh dit haar ik zo erg aan hem hij is zo dominant. Ik besluit om een badpak aan te trekken. Hij komt weer binnen in zijn Hugo Boss zwembroek. Hij is ook zo bruin geworden en zijn sixpack is zo erg! Mijn adem stokte in mijn keel. Ik kom uit mijn trans en zeg "Nee zo ga jij niet" hij lacht en zegt "waarom dan niet?" Ik begin een beetje te stotteren "o-omdat ik dat zeg." "Hmm geen goeie reden" ik weet dat hij wil dat ik ga zeggen dat zijn lichaam ook prachtig is.

"Okey omdat ik het niet leuk vinden als meisjes naar je kijken." "Maar dikbil hoe wil je dan dat ik ga ik ben een man en kan alleen in een zwembroek gaan." Hij heeft wel een punt "okey maar als iemand te lang staart prik ik haar oogballen eruit." "De pedo's hier zullen ook naar jou kijken in je sexy badpak eigenlijk wil ik dat je niet zo gaat maar de bikini is tenminste weg." Ik lach en knik. Hij pakt mijn hand vast en drukt er een kusje op wat er voor zorgt dat mijn wangen opgloeien. Ik weet dat hij nu aan het grijnzen is. Hij opent de deur en we lopen want het is hier in de buurt.

Safiyae & SafouaneOù les histoires vivent. Découvrez maintenant