Capitulo 42

8.1K 770 418
                                    

Wat vooraf begon:
Yassine kijkt ons aan met die ene marokkaanse blik. Je weet wel die van onze ouders. Als de blikken konden doden dan lagen wij nu al in onze graf. "Nee schat deze 2 za3kofs houden je voor de gek" zegt hij tegen Douae. Ik en Safouane proesten het uit van het lachen. Douae kijkt me aan en geeft me een high five "omg jij en Safouane zijn zo slim, haha zag je hoe hij zich schaamde" zegt ze. Deze meid mag ik nu al. Ik lach en Safouane start de auto waarna we vertrekken.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Voor je gaat lezen druk eerst op dat sterretje niet eens 1 sec van je leven x💋

We komen aan en Safouane opent de deur voor ons. Safouane pakt mijn hand vaste en Yassine pakt Douae's hand vast waarna ze begint te blozen. Zo cute. "Reus eerlijk is eerlijk ze zijn wel goals" fluister ik tegen hem terwijl we achter hun aanlopen naar onze tafel. "Haha ja prinsesje" Ik bloos en kijk weg. Hij schuift mijn stoel naar achter en ik neem plaats waarna hij zelf ook plaats neemt tegenover mij.

Naast mij zit Douae en tegenover haar zit Yassine. Safouane overhandigd mij de menukaart en ik begin te bladeren. Als iedereen weet wat hij wilt neemt de ober onze bestelling op. Ik leg mijn hand neer op de tafel en Safouane doet de zijnes erop wat voor een safari park in mijn buik zorgt.

"School is bijna weer" zeg ik zuchtend. "Ewa ja ik wou stoppen maar jij dwong mij door te gaan" zegt hij lachend. Ik schiet ook in de lach em zeg "dus het is al weer bijna het midden van het jaar nog maar ff en we zijn klaar" "daar heb je gelijk in." Zegt hij en hij drukt een kus op mijn hand. De hele tijd probeer ik plezier te maken maar ik blijf maar denken aan het feit dat ik moord heb gepleegd en vanavond weer een opdracht krijg.

Ik voel me ongelukkig en ben bang dat ik depressief word. Ik ben bang dat mijn wereld instort. Ik schakel mijn telefoon uit en besluit om mijn avond niet te verpesten door die onbekend. Ik merk dat Safouane iets door heeft en hij mag absoluut niks weten. Ik tik Douae aan en zeg "ik wil meer over je weten" ze glimlacht liefjes en begint.

Perspectief Douae

Yassine geeft me de menukaart en ik kijk wat ik wil waarna iedereen zijn bestelling doorgeeft. Ik voel de ogen van Yassine op me branden wat me verlegen en zenuwachtig maakt maar ook een beetje irriteert. "Yassine stop niet zo kijken" zeg ik. Hij kijkt me grijnzend aan en zegt "nee" ik kijk hem scheef aan waarna hij zegt "ja wat mag ik niet kijken naar jou prachtige gezicht" ik voel mezelf warm worden en bloos.

Safiyae tikt me aan. Ze is echt mooi mashallah ik bergijp het dat Safouane iets in haar ziet ze zijn beide mooi mashallah. "Ik wil meer over je weten" zegt ze. Ik knik en begin "ik ben 19 jaar en ik heb een broertje genaamd Amine 17 jaar en een zus genaamd Soukayna 21 jaar. Ik zit in mijn laatste jaartje HBO hierna wil ik graag jufrouw worden om die kinderen te mishandelen" ze schiet in de lach en ik ook.

"Respect hoor ik zou echt geen geduld hebben met die kinderen als ze 1x met hun ogen zouden rollen of niet luisteren had ik ze allang al gevloerd" zegt ze lachend. "Hahaha ik denk dat het op sommige momenten ook moeilijk voor mij gaat worden vooral omdat het met pubers zijn" ze knikt en glimlacht. Onze eten word op tafel neergelegd en de ober wenst ons smakelijk eten maar Safiyae iets te overdreven.....

Perspectief Safiyae

De ober brengt het eten en wenst iedereen smakelijk eten maar bij mij blijft hij hangen "smakelijk eten schoonheid" zegt hij en schenkt me een knipoog. Safouane legt zijn telefoon met een ruk weg en doet zijn d2 pet af en kijkt de ober aan waarna hij naar zijn zak grijpt. Shit hij gaat sws zijn gannoe pakken. De ober kijkt naar Safouane en zijn blik veranderd in geschrokken. Ik pak Safouane's handen vast en merk dat hij rustiger word.

Safiyae & SafouaneKde žijí příběhy. Začni objevovat