Capitulo 75

6.7K 547 292
                                    

Wat vooraf begon:
"Je moet je niet bijzonder of waardevol voelen want dat ben jij gewoon Safiyae. Dat komt niet door mij je bent speciaal dat is gewoon een feit zeg dat nooit meer dat je niks waard ben daarmee kan je me echt boos maken!"

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Laatste saai deeltje hierna zal ik de drama actie en spanning terug laten komen en een tijdsprong maken naar na de bruiloft. Vergeet niet te stemmen X.

Ik schudde zachtjes mijn hoofd "je behandeld mij als waardevol Safouane het komt echt wel door jou. En zoals jij de net al zei je was klein en onwetend en je wou het niet. Kleine kinderen spelen nou eenmaal en het was een ongelukje ik weet zeker dat als je ouders nog leefde ze je het niet kwalijk zouden nemen omdat je ze niet vermoord heb. Dat heb je echt niet het is niet jou schuld en als jou ouders je al zouden vergeven dan betekend dat dat jij het echt niet heb gedaan."

"Wist je dat ik van je hou? Jij bent de enige die mij kan breken maar ook de enige die mij kan maken. Voor jou leef ik om jou gelukkig te zien al moet ik daar pijn voor lijden" zei hij. Ik glimlachte en sloeg mijn armen om hem heen. "Ik hou super veel van jou" zei ik en rustte me hoofd op zijn schouder. "Je moest eens weten hoeveel ik van jou hou" zei hij zachtjes. Ik drukte een kus op zijn wang en sloot mijn ogen terwijl ik genoot van zijn gespierde armen om mij heen en die warme liefdevolle knuffel.

Perspectief Safouane

"Blijf je bij mij slapen dan kun je morgen afsheid nemen van je vader" zei ik terwijl ik mijn prinses nog steeds vasthad. "Is goed lieverd." "Hmm als t goed is ben jij in een goeie bui vandaag je bent nooit lief" zei ik grijnzend. "Pardon? Ik ben altijd lief!" Zei ze ze3ma gekwetst. Ik lachte en zei "jij bent inderdaad altijd lief, correctie bijna altijd je hebt me nog gebeten weet je nog."

"Ohwjaaaaa okey maar nog steeds ben ik supeerrrr liefff!" "Hmm ja maar dat wist je al" zei ik. Ze knikte en zei "ik ga me lekker omkleden in lekkere kleren van jou." "Dus mijn kleren zijn lekker maar ik niet?" Zei ik. Ze lachte en zei "jij bent lekkerder" "jij dan" zei ik terwijl ik mijn ogen over haar lichaam liet glijden. Ze merkte het en haar schattige wangetjes werden rood. Ik knipoogte naar haar wat haar nog roder maakte.

"Saffi genoeg Safouane" zei ze beschaamd. "Haha ja saffi nog even en je ontploft en dat wil ik niet" grijnste ik. "Ha-ha-ha grappighhh" zei ze droog.

"Ga je nog iets pakken" zei ik. "Ohwja" zei ze en ze stapte mijn kast in. "Waarom loop ik altijd naar de douche je kast is kapot groot ik kleed me wel hier om" zei ze vanaf de kast. "Mischien kom ik wel kijken" grapte ik. Ze kwam naar buiten met een t-shirt van mij in haar handen. "Durf!" Zei ze dreigend en liep weer weg. "Ahhw miskiena ik maakte maar een grapje maar mischien kom ik nu wel echt" zei ik.

"Te laat ik ben al klaar" zei ze met haar hoofd uitgestoken om het hoekje en haar tong naar buiten wat me liet lachen. Ik stak me tong terug naar haar en zei "wacht maar binnenkort als wij getrouwd zijn wat er dan gaat gebeuren elke nacht, ochtend zelfs middag wejoww" zei ik. Ze keek me aan en kwam naar me lopen "helemaal niks Safouane."

"O jawel" zei ik. Ze schudde hevig haar hoofd "ben je gek" ik trok haar op me schoot "hmm waarom zo bang?" "Je moest eens weten waarom" zuchtte ze. "Vertel maar" "hou je bek niet doen alsof je niet weet." "Zo erg zal het toch niet zijn" "blablabla ander onderwerp" zei ze. "Wat U maar wilt"

"trouwens Saffoeee" "ja saffiiiiii" deed ik haar na. "Hoe lang peruuuuu?" "Paar daagjes maarrrrrrr. Alleen een belangrijke klus doennnn" zei ik op dezelfde toon. "Hou op" zei ze doelend op het langer maken van de laatste letter. "Wie begon hé hé hé?" Zei ik lachend. "Pester" lachte ze.

Ik moest gapen en ze keek me aan "ik vraag me echt af of jij wel hebt geslapen als t goed is lieg je tegen me" zei ze. "Ik heb gewoon geslapen tis gewoon laat" loog ik. "Jaja kom slapen" zei ze. "Eerst kleed ik me om" zei ik. Ik stond op en pakte een trainingsbroek en trok die aan mijn bovenkant liet ik bloot.

"Safiyae" zei ik en ik liep de kast uit. Ze keek even naar mijn bovenkant en richtte zich weer op mij "waarom Slapen meiden niet met een blote bovenkant want dat zou ik leuker vinden" zei ik, niet lang daarna vloog er een kussen naar me hoofd. "Wacht maar binnenkort slaap jij in je nakie" "Safouane hou op niet vies doen" zei ze.

Ik lachte en ging ook liggen in bed. Ik trok haar naar me toe en zette haar hoofd op mijn borstkas, direct sloot ze haar ogen. "Ik hou niet normaal veel van je" zei ik. "Ik ook van jou" zei ze. Ik ging met mijn handen door haar prachtige haren. "Je bent zo mooi wist je dat" zei ik zachtjes.

"Hmm ik hou van je Safouane" gaapte ze en kort daarna viel ze in slaap. Ik drukte een kus op haar voorhoofd en legde haar weer goed. ''Je moest een weten hoeveel ik van jou hou" zei ik zachtjes waarna ik niet ook veel later in slaap viel.

Helloo mooie stinkiess

Zoals je boven las zal er weer drama en spanning komen maar niet getreurd de romantiek zal zeker blijven❤

Question of the day: Wat zijn je 3 meest gebruikte emoji's? Bij mij staat bij meest gebruikt deze 3: 😂😢💕.

Quote of the day:
~Als je de waarheid zegt hoef je niet na te denken over wat je gaat zeggen.

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneOnde histórias criam vida. Descubra agora